Milyen a jó vezető? (beszélgetés)
"2.Nem te írtad, hogy a vidékiek hatalmas parasztok?, mert te felsőbb rendű vagy:)"
Nem, nem ezt írtam. Olvasd el újra!
A közvetlen kollégáimról beszéltem, és ha nem zavar, akkor igen is van róluk véleményem.
És arról nem tehetek, hogy történetesen vidékiek. Majd ha megtanulnak viselkedni, akkor nem fog ilyen véleményem lenni a kollégáimról, de amíg úgy viselkednek, addig bizony lehet.
Én úgy látom, Te is csak a pestieket szapulod! Milyen alapon általánosítasz?! Lehet, hogy Te olyan helyen dolgoztál, ahol csak bunkókat és butákat alkalmaztak, de nagyon sok helyen nem ez a helyzet!
És igen, ha már feljöttök Pestre, akkor legyetek szívesek és ne oda sz...tok, ahonnan esztek! Nem tudom, ismerik-e vidéken ezt a mondást! Üdv!
1. azért neked IS válaszoltam, mert megkérdezted miért mentem fel pestre!
2.Nem te írtad, hogy a vidékiek hatalmas parasztok?, mert te felsőbb rendű vagy:)
néz már magadra, hogy milyen gáz is vagyok :) Te kis szentike :)
Nem én kérdeztem, így nem is értem miért nekem írod.
Ja, hogy én bunkó vagyok, mert pesti vagyok?
Nagyon gáz vagy!
A jó főnök aki határozottságával, de nem bunkó stílusban irányítja, kordinálja az embereket, sajnos a mai világban a szaktudás is mélkülözhető,ha elég hozzú az ember nyelve.
Akinek a munkája kiváló, de legszívesebben egy kolégája sem dolgozna a stílusa miatt vele abból soa nem lessz jó vezető, mert nem lessz képes egy csapatot összefogni és irányítani, ez mint koránni hozzászólásomban is írtam, sokszor pesti emberekre lehet kivetiteni(ISMÉTELTEN: tisztelet a kivételnek)igaz a vidékiek közt is sok a bunkó stílusú,de tulnyomó többsége még mindig a pestik közül kerül ki, szóval ezért van, hogy pesten kevésbé van tekintélye egy vezetőnek, mert nem becsüli meg a beosztotjait! Sok vidéki kényszerűl fel munka miatt pestre, kis bunkó rétegből a nagy bunkó rétegbe, mert igen itt is ott is vannak emberek és embertelenek. Mégis azt mondom pesten a legtőbb főnön visszaél a hatalmi pozíciójával.
Remélem kék irisz te is megkaptad a választ!
Én nem szoktam privátban.
A te gyerekeidnek nincs választási/döntési joguk. Te eldöbtötted, hogy nudizni fognak és viszed is magaddal őket.
Aki lejáratja magát az te vagy.
PapagáJ
szapulni
Én vagyok szűklátókörű? És azért, mert nem mutogatom magam idegen embereknek, vagy azért, mert a gyerekemet sem tettem ki ennek. Aberráltság, ahogy a 26 éves kedvezménnyel kapcsolatos hozzáállásod is, meg az itteni is....
na ha csk szepulni akarsz mert más véleményen vagyok mint te, akkor írj privátba, mert ez nem ehhez a témához tartozik, de mivel tudod, hogy igazam vagy, ott próbálsz meg bemocskolni ahol tudsz
Kifejezetten udorító viselkedés, és még te nevezed magad valakinek? szepuljad azt aki ilyen szűk látókörűvé tett! Különben nem azt mondtad, hogy nembeszélsz velem? A gyerekeknek pedig igenis van választási joguk nálunk, mégha neked nem is volt gyerekkorodban, vagy esetleg te nem adtad meg ezt a lehetőséget a gyerekeidnek.
ha tovább akarsz szepulni akkor privátban tedd meg és ne járasd le magad mégjobban
És most utánad néztem. Remélem a gyermekveszélyeztetés is felmerül egyszer nálatok.
Én a nudit is gusztustalan, aberrált dolognak tartom, főleg azért, mert rákényszerítesz gyerekeket is. Jó lenne, ha a döntést nekik hagynád meg, hogy akarják e mutogatni magukat. Nem biztos, hogy ők is magamutogatók lennének a segítséged nélkül...
Ezt a másik fórumban is megírtam.
Az ilyen hozzászólás, amit írtál az nem okos emberre vall. És ilyenkor érdekelne, hogy miért jöttél Pestre? Miért nem maradtál ott a rendes emberek között?
na itt is megnyílvánul a pestiek felsőbrendűségének képzelete (tisztelet a kivételnek) mi vidékiek csak buták lehetünk :)
Amúgy ki kérte, hogy beszélgess velem?, de ha már konkrétan megszólítottál, megkérdem, mit váltunk ki belőled, azt hogy egy beképzelt,bunkó legyél?
Ezt ti váltjátok ki belőlünk, mert ilyeneket írtok.
Veled nem szívesen beszélgetek, mert te buta vagy, ebből a hozzászólásodból is látszik.
Ha lábbal írnád,az már nem számítana láblógatásnak!
Viszont,ha kipróbálod,kérlek,FOTOZZZZZZZ!
Nekem most nincs kedvem bemenni dolgozni, mert ott nincs net:D
Mindenki hülye:DDDD
Azért arra jó volt ez a fórum, hogy megtudjam: azért pofázok vissza, mert pesti vagyok:DDDD
És most mi van?
Ennyi?
Baj, hogy nem változtatgatom a véleményemet óránként?
Szerintem semmi olyan nincs benne, ami miatt szégyenkeznem kellene:D
Eddig én sem tettem soha ilyen különbséget. Elég sok vidéki kolleganőm volt,és tudtunk együtt dolgozni. Egyikünknek sem jutott eszébe lógni, mert a másik nyakába szakadt volna a munka, és ezt nem tettük volna meg egymással.
DE vannak, akik a finoman szólva "érdekes" sítlusukkal akarnak kitűnni a tömegből, és a többség igenis, vidéki!
Akkor most a pestiek hülyék? :-)
Vagy munkamániások? (Ha most nem érsz rá,majd meló után válaszolj!)
További ajánlott fórumok:
- Tanuló vezetők, friss jogsisok gyertek csevegni!
- "Akiknek már csak 5-10 kg van hátra" fogyicsapat és vezetője kerestetik:)
- 240.000 Ft a fizetésem. Ez olyan gáz, főleg vezetőként...
- Ha elhelyezkednék egy üzletben vezető beosztásban, akkor az ott eltöltött idővel kiváltható egy kereskedő-boltvezető tanfolyam?
- Idegesítő, hogy mindig a segély és járadék pénz téma a vezető fórum itt.
- Mentőautó vezetője + 1 fő utcai ruhában voltak, megálltak, kávéztak. Előre is bocs ha hülye a kérdés, de az orvosok így járnak?