Mikor utalják a rendszeres szociális segélyt? (Aktív korúak ellátása) (beszélgetés)
Sehol nem utalnak duplán
A szeptemberit kapod most a jövőhéten.
Üdv mindenkinek!
Ügyintéző mondta hogy az FHT utalás napja augusztus 25. péntek. Ha minden jól megy akkor az nap számlán van, vagy legkésőbb hétfőn 28-án, postán 30-án várható. Baranya Vármegye
További szép napot mindenkinek.
jo reggelt
Borsod megye tud valaki valamit??
Elvileg 25.en utal FHT..Neten is fen van
Szociális segély utalás 2023 augusztus: 2023. augusztus 25. (péntek)
Szociális segély utalás 2023 szeptember: 2023. október 2. (hétfő)
Szociális segély utalás 2023 október: 2023. november 2. (csütörtök)
Szociális segély utalás 2023 november: 2023. december 1. (péntek)
Szociális segély utalás 2023 december: 2024. január 2. (kedd)
ez engem is érdekelne
ezt is egyben kapjuk a két havit?
Sziasztok!
Augusztus 23-án lesz családi és szeptemberben nem lesz semmi.
Fellebbezd meg mindenképpen. Egyébként az 1000 forintos tranzakciót - ha utalással teljesítette az, aki leigazolta neked a 30 napot (vagy akár te magad) - a sima, netbankból letöltött bizonylattal is tudod igazolni. Nekem volt olyan is, hogy a mobilbankos appból nem lehetett letölteni a bizonylatot pdf-fájlban, ezért kifotóztam és a screenshotot mellékeltem a felülvizsgálathoz beküldött anyagomhoz. Ügyfélkapun keresztül küldtem be a nyomtatványokat és elfogadták gond nélkül.
Töltsd le vagy fotózd ki a tranzakciót igazoló bizonylatot, és mellékeld a fellebbezésedhez, tuti, hogy elfogadják... Csak figyelj arra, higy ki ne fuss a fellebbezési határidőből.
Az elmúlt idők baromságsaiból kiindulva, 8. án, kedden .Régebben ha 5. e szombat volt, kihozták pénteken, pár éve mondogatja a posta hogy UTALNI kötelesek 5. é ig, és hogy a folyósító nem utalt még (pedig utalnak már előző hó végén, rokonom ott dolgozik ) , valami oknál fogva hétfőn nem hoznak ki pénzt, így általában kedd lesz belöle. De ha pénteken, vagy hétfőn van 5. e, akkor is ez van általában, és a 12 hó ból, 6x így esik. Nem tudni milyen logika alapján néha kihozzák időben, ezért minden hónapban pénteken is él a remény, a vagy 20 éve kb. 28 ezerre.
Én 65 % os E.károsodásra kapok 27 valamennyit, most vizsgálják felül postai úton is, vissza kell küldenem valami fost, de nem vagyok otthon, remélem nem késem le. Sok sikert amúgy!
Én bemennék a normális kedves ügyintözőhöz… nem mail nem teló mert itt a kommunikáció akad minden szinten is. Ha megvan a kbszott 30 nap meg a 1000 ft ELVILEG … tiszta és! Ok. Én ennél IS cifrábba keveredtem
Mert mindenki mást ígért mondott .. Elviekben ok gyakorlatilag már csak
Azt hiszem amit látok ÉS KB A KEZEMBEN van. Amúgy más: HEVES V
MEGYE POSTA FHT! Remélem hamarosan likvidálom innen magam:) MINDENKINEK CSAK JOBBAT ŐSZINTÉN….
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni, más is járt e így?
Múlt héten adtam le a helyi hivatalnál személyesen a felülvizsgálathoz, a papírokat. Minden rendben volt, segítőkész volt az ügyintéző.
A 30 napot háztartási munkával igazoltam, de a befizetésről az 1000forintos csekket nem tudtam bemutatni, mert online bankkártyáról lett befizetve. Erre azt mondták, hogy majd ők arról lekérik az igazolást, hogy be van fizetve. Ma kaptam határozatot, hogy megszűntették az elátásomat.
Indok:a továbbfolyósításhoz szükséges szükséges 30 nap munkaviszonyban eltöltött idő nincs meg.
A határozat a közléssel véglegessé válik, fellebbezésnek helye nincs.
Szerintetek mit tehetnék? Vélemény?
További ajánlott fórumok:
- Mennyi a rendszeres szociális segély összege?
- Kap valaki közületek rendszeres szociális segélyt?
- Kap valaki rendszeres szociális segélyt? Ha igen, mennyi az összege? Mikor szokták utalni?
- 40%-os csökkentett munkaképességű, rendszeres szociális járadékban részesülő munkavállaló jogosult-e álláskeresési, stb járadékra?
- BPJ-t (bérpótló juttatást) kapok, hogyan kaphatnék helyette rendszeres szociális segélyt?
- Mi alapján dönt az önkormányzat, hogy foglalkoztatást helyettesítő támogatást, vagy rendszeres szociális segélyt állapít meg?