Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Van pénz,meghal a fórum?:):):):):):):)
Nyilván megőrültem?egymagam beszélgetek.......
Ha ideggyógyintézetbe kerülnék remélem meglátogattok:):):)
A számlát pedig annak a tetves banknak fogom kiállíttítni.
Még most is beidegel,hogy hogyan szívattak bennünket........pfffffff
Remélem nem csak ilyen alkalmakkor beszélünk itt a fórumon,hanem folyamatosan,szerintem az elmúlt nap jó kis csapatot kovácsolt össze.Legalábbis szerintem nem mindegy,hogy az ember egy ilyen nehézséget hogyan kezel,jobb volt együtt idegeskedni,mint egyedül:):)
Mi a helyzet?Mindenki alszik?:):)
Én speciel nem tudtam aludni,a tegnapi nap megtette a hatást.Már most csak azt kívánom,hogy akinek a keze benne volt a dologban(miszerint nem kaptuk meg a pénzünket)annak is legyen egy jó pár napos álmatlansága.
De nem mondhatjátok,hogy nem vagyok rendi,mert azonnal osztottam az infókat,amint megtudtam valamit:)
sikerült levennem,most értem vissza:)
sziasztok volt valaki kivenni a pénzt????
Nálam még 26-án megterhelték a számlát a csomagdíjammal,ami elég érdekes,tehát akkor még "jó volt a rendszer.
Most leszaladok és megnézem,hogy fel bírom-e venni,mert láttam,hogy sokaknak megjelent a számlán,de nem bírta levenni.Ez egyszerűen undorító.
Jövök vissza az infóval,hogy le bírom venni,vagy egy újabb átba....ós napnak nézünk elé:)
Szép jó reggelt mindenkinek!
Álomtündér meglátogatta ezt a redvas bankot és láss csodát:
K&H RAJTA VAN:):)
Remélem azért reggelre megoldódik, lehet kell neki pár óra amíg látható a kártyán?
Mi is megkaptuk szerencsére, azért remélem sikerül is kivenni.
bakker , a másik fórumon is írta egy leányzó hogy neki sincs rajta, elment a párja de nem tudott levenni, ugyhogy ez megint egy átbaszás szerintem,...ki az aki le is tudta venni?
na jól átvertek minket,e bankon rajta van sms jött pizsire felkaptam a ruhát kocsiba be irány az automata erre kiirja hogy nincs pénz a számlán,kérek egyenleget-700 ft na ezt hogy csinálták?????
nekem most csipogott a telefon
22H 03PERC RAJTA A GYES IS CSAJOK.Szóval sok sikert a holnapi naphoz és jó volt veletek dumálni:)
JAH MOSTMÁR LÁTOM ÉNIS CSALÁDIT CSAK.gYES MÉG A KANYARBA DE AZ SMS IS.
megszületett 9 40 kor nem semmi na jó éjt
Koránkelőknek!
A K&H este 9h 40 -kor jóváírta számlámon a családi pótlékot.Most már jó éjt.
Mindenkinek köszönöm az infókat,remélem mindenki átvészelte valahogy a mai borzasztó eseményeket.
igen megmozdult,de tegnapi dátummal a kamatokat és a mobilinfót rátették tehát még én vagyok adós 4694.-,valószínű már tegnap rendszerhiba volt.
Hát beszarok.Most küldi a bank az smst hogy -1122 ft rol -3066ft-ra nőt az egyenlegem.Még ők tartoznak és tőlem vontak,hát jofejek.
jó éjszakát állítsátok az órát reggel 5-re,hátha szerencsénk lesz
sziasztok reggel találkozunk
én is megyek,jó éjt mindenkinek:)
azt hiszem én is elteszem magam.. vagy nem is tudom.. majd jövök később :)) apuka és a baba vacsoráztak legalább.. és apuka szerzett kölcsön buszjegyre pénzt az egyik kollégájától.. én meg úgyse ennék, mert tiszta ideg vagyok.. :)
További ajánlott fórumok: