Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szióka!!! Én is elküldtem már még 4-én a papírt, elsőbbségivel, ajánlva, de még azóta sem kaptam meg a gyest.
Nah, az történt, felhivtam a helyi mákot, ahol most lakom, és ott a második illetővel akivel beszéltem, azzal már megtudtam beszélni konkrétan, hogy mi volt. Szóval, ugye én elfaxoltam Pestre, hogy elköltöztem, és a nyilatkozatot, de a faxot nem tudom milyen oknál fogva, de nem kapták meg. A lényeg, hogy újra meg kellett irnom, azaz nem is, mivel amit faxoltam azt küldtem el, gyorsan elmentem és a postán tegnap feladam, elsőbbségivel, ajánlottam, ma ért oda... Remélem legalábbis. Most már ha megkapják, akkor talán lesz pénzem még a hónapban belőle...
Szerintem már meg kellett volna kapnod!!!Menj be személyesen!Minden kedden és csütörtökön utalnak Én is megkaptam!
Én ezt nem értem,hogy nem kaptatok:(( Én vissza sem küldtem azt a nyilatkozatot,és mégis kaptam. Most utólag küldtem el.
Megkapta már valaki a gyest, azok közül akik nem kaptak papirt, és úgy küldték be a nyilatkozatot utólag?
Én 4-én faxoltam el a papirokat, azóta várom, hogy utalják a gyest... eddig semmi...
:(((
El hát. Csak sokak szerint ez a bajunk,ezért nyavalygunk itt össze vissza.Pedig csak elbeszéljük a tényeket.
Nem haragszom, örülök, hogy nálamnál sokkal műveltebb emberek , kioktatnak :)) Szép estét neked! :D
ez így igaz elveszik a fiataloktól a munkát.
Köszi szépen az infot:) én elfaxoltam amit kellett meg postán is beküldöm.
Édes istenem mondat elemzésből nem tudom hirtelen hányast adnék neked:D Szerintem nem irtam hogy kértél én kérdeztem valamit ha jol tudom. egy általános kérdésre se tudsz megfelelő választ adni már ne haragudj.
Jézusom :DDD Hol láttad azt,hogy segítséget, vagy pénzt kértem? :DDD De a hivatalos szerv fogja megmondani,hogy mit és hogyan kell csinálni , szerintem :)) De én kérek elnézést a hiba az én készülékemben van :]
Sziasztok kaptam pár privát levelet amiben kérdezitek mikor kaptok gyest és családit!Addig nem amíg személyesen nem intézitek el!Mindenkinek válaszoltam,Én ma meg kaptam csütörtökön voltam bent!!!
Mért áruld el már nekem hogy a segitséget szerinted csak pénzbe lehet mérni? neked az csak a segitség? másnak az is ha felvilágositást kap más emberektől, mert épp a hivatalos szerv ahova fordulna szarik rá már elnézést a kifejezésért de igy van.
Teljes mértékben elfogadom :) De azért lássuk már be, hogy minden hónapban ugyan az a hercehurca zajlik :) És hát nem is rád céloztam a beírásommal:) A szép nap alakul , csak itt felénk baromi meleg van :))
Szia! Dehogy oktatok én ki senkit,hisz nem vagyok én olyan okos. Viszont ez segítség nyújtás szerinted? :D Mert ha igen én kérek elnézést! :)) Nem kell támadni , én sem tettem, csak a saját meglátásom írtam le , azt meg még szabad :))
Mint ahogy ti is a magatok igazát látjátok:O)) El kell fogadni mások véleményét is. Én elfogadom a tiétek. És tudom ,hogy a hónap második munkanapjánál nincs hamarabb gyes. De azért jó megbeszélni a gondokat.Neked is nagyon szép napokat kívánok:O)
Sziaisztok jo reggelt mindenkinek!
Hát kedves Kókusz27 amint látod a topik témáját itt egymástol valo informáciogyűjtés zajlik.A másik meg nem itt reménykedik az ember meg nem imádkozik hanem probál másoknak segitséget nyujtani azzal hogy informáciot oszt meg.
Ha esetleg te csak oktatás céljábol irkálsz ide akkor keress másik topikot vagy nyiss egyet.
Teljesen mind1 mit írok, ti csak a magatok igazát látjátok :) Pedig minden éremnek két oldala van :) Ha neked jobb itt reménykedni, "imádkozni" , meg dühöngeni akkor tedd, tegyétek :)
Ettől függetlenül is szép napot mindenkinek!
kedves Kókusz. Nem vagyunk előrébb,de szerintem pont ezért vannak ezek a topicoc,hogy itt ki dühöngjük magunkat. Jobb lenne ha garázdálkodnánk a városban,vagy lopnánk,csalnánk?
ja én nem 1 emberre reagáltam:D
Szerintem ő nem a "segély"miatt írja amit ír:) Nem védek én senkit mert hát nem őriztünk együtt libát, csak hát abban teljesen egyet értek,hogy méééért nem értik meg felnőtt emberek,hogy mi a rendszer már évek óta:) Mert lehet reménykedni mert a bohóc hal meg először a rája meg utoljára, de van amikor felesleges. Az én egyéni véleményem alapján persze :)) Mindenkinek kellemes éjjelt :)
persze,ezzel semmi gond..az a szégyen amikor más emiatt ócsárolja a népet,közben tuti az is kap valami"segélyt":D
nemtom ezzel mi a baj....áhh,hagyni kell a bolondokat!
bocs...kijött,na megyek aludni..sziasztok!
Nekem is jár! Ha más nem akkor a szám :D
Azt akkor Szotyí :))
te jó ég...
mindig becsúszok egy ilyen topikba:DDDDDDD
tiszta szégyen,hogy a pénzen vitázok ,jár ennek-annak..egészségére...
azt sanyi:D
Hát ez elég vicces de tényleg:D Murila a megkeseredett aki "csak" műkörmös, mert a műkörmösség az anyaméhben kifejlődő tudás:D Mint minden más szakma :D Én két gyereket nevelek egyedül, múlthónapban egy GYES-t kaptam, még se sírtam,ríttam, mert mellette dolgoztam. A munkahelyem mivel "család barát" nem tudtak segíteni a beosztásban, és így vissza kell jöjjek GYES-re. Nyilván ,hogy nem a nyugdíjasok , rokkantnyugdíjasok miatt nem segítenek, alkalmazkodnak, hanem mert nekik nem érdekük. Ebben a hónapban utalták ugyan a teljes GYES-em ami miatt hát szégyenlem a pofám , de ikrek után kettőt kapok, viszont nem kaptam meg az elmaradottat. De azért zokogni még most sem fogok. Na nem azért mert felvet a pénz, hanem mert attól ,hogy itt dühöngtök ,sírtok, vádaskodtok , egy centivel nem vagytok előrébb :) Na most már rám is lehet dobálni a sarat :D
Igen szived joga hogy meglegyen a véleményed de azért ha olvasod a topik témáját nem épp a nyugdijaosk sanyaru sorsa a téma:))))
Szived joga!Szidjál csak,ha ezzel neked jobb:)
További ajánlott fórumok: