Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Na csak az első felét írd be, ha nem a teljes szöveget.
Ami ez: Hirdetmény a 2011. július 1-jei „Kormánytisztviselők Napja” miatti munkaszüneti napról
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy a kormánytisztviselők jogállásáról szóló 2010. évi LVIII. törvény 63/A. §-ában meghatározott Kormánytisztviselők Napja,
2011. július 1-je munkaszüneti nap.
A Magyar Államkincstár a számlavezetési körébe tartozó ügyfelei részére szünetelteti ügyfélfogadását és pénztárszolgálatát, de az országos elszámolásforgalmi rendszerekben (GIRO, VIBER, PEK, KELER) indított és fogadott, valamint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az OTP Bank által elszámolásra továbbított tranzakciókat az érintett számlákon elszámolja, valamint teljesíti a július 1-jei értéknapra benyújtott átutalási megbízásokat is.
A Magyar Államkincstár az értékpapír-nyilvántartási számlával rendelkező ügyfelei részére is zárva tart, a TeleKincstár és a WebKincstár szolgáltatás pedig a munkaszüneti napokra vonatkozó üzemidő és megbízás befogadás rendje szerint működik.
Kérjük Tisztelt Ügyfeleinket, hogy pénzügyi kötelezettségeik teljesítésénél és értékpapír-forgalmazás vonatkozásában a 2011. július 1-jei kincstári munkaszüneti napot a fentiek szerint figyelembe venni szíveskedjenek.
Budapest, 2011. június 28.
Magyar Államkincstár
[link] itt meg lehet nézni.
Tisztelt Ügyfelünk! Tájékoztatjuk, hogy a kormánytisztviselők jogállásáról szóló 2010. évi LVIII. törvény 63/A. §-ában meghatározott Kormánytisztviselők Napja, 2011. július 1-je munkaszüneti nap. A Magyar Államkincstár a számlavezetési körébe tartozó ügyfelei részére szünetelteti. .
Annyit hozzászólnék,hogy a törvény szerint most már aki bankszámlára kapja a családit nem 5.-ig hanem 3.-ig kell kifizetni!Ennek ellenére az a meglátásom,hogy holnap nem lesz rajta a pénz csak elutalják!
A K&H-nál nem lehet le venni szombaton, az MKB-nál le lehet
Akkor a válasz nem. Az erstések nem kapják meg soha szombaton.
csak tudod eddig postán kaptam azért kérdeztem
ha sikerült levessed szólj.....
Ma nem utalnak.
holnap fognak,tavaly ugyanez volt,no komment.
Ha régebb óta, akkor baromira tudnod kéne a választ a saját kérdésedre.
Én is Erste banknál vagyok és soha nincs rajta szombaton csak hétfőn ha pénteken utalnak.Csongrád megye
nemtudom honnan tudom nekem hanyas iq-m van
lehet régebb ota mint te
Hány éve kapod a családit?
Hát igen, azért elég nehéz egy bizonyos iq alatt ezt a borzasztóan összetett és nehéz dolgot megérteni, felfogni, netán elolvasni.. ezredjére is ugye...
Úgy tudom, a K&H, MKB igen, bár ez nem biztos. A Citi bank tuti, hogy jóváír szombatra, mi ott vagyunk.
Én is borsodban lakok de én erste banknál vagyok
És ha mégsem, akkor lehülyézhetünk??? hmm???
Az Mkb sztem ige,de lehet ez is attól függ hogy melyik megyében laksz.Nem akarok hülyeséget írni.Én Borsodba le tudom venni szombaton általában.
Azt nemtudjátok véletlenül h melyik bankok utalnalnak szombaton is?Én erstés vagyok
Jézusom !!!Ezek után ilyen kérdést fel tenni?Azért nem semmik vagytok!!
akk az otpseknek lesz már holnap családi????
Hagyd, felesleges, mindig vannak olyanok, akik nem fogják fel...
NEM LESZ HOLNAP CSALÁDI MÉRT KELL OSTOBASÁGOKAT BESZÉLNI.HA VALAMIT BE MÁSOLSZ AZT TEDD RENDESEN!!!!ODA VAN ÍRVA FEKETÉN FEHÉREN HOGY HOLNAP UTALNAK!!!NEKED BE MÁSOLOM MÉG EGYSZER HÁTHA NEHÉZ FEL FOGÁSÚ VAGY!!!!!de az országos elszámolásforgalmi rendszerekben (GIRO, VIBER, PEK, KELER) indított és fogadott, valamint a Magyar Nemzeti Bank (MNB) és az OTP Bank által elszámolásra továbbított tranzakciókat az érintett számlákon elszámolja, valamint teljesíti a július 1-jei értéknapra benyújtott átutalási megbízásokat is.
Sylar01 figyu válogasd meg szavaid,holnap lessz csp.
Leegyszerűsítve annyit jelent, hogy hiába lesz a köztisztviselőknél munkaszüneti nap, az utalások rendben el lesznek indítva, de holnap. Nem ma, csak holnap, és levenni sem lehet az utalás napján.
Nem, ez a fórum nem erről szól, amire te gondolsz, az "Az ostoba, és feleslegesen ismételgetett kérdések fóruma". Ja, csak az a gond, hogy ez nem az.
Más: Az, hogy holnap köztisztviselők napja van, miért jelenti azt, hogy ma utalnak...? Komolyan mondom, itt egyesek olyan hülyeségeket beszélnek, hogy ha azt a kutya megenné, megdöglene... :D
Bár úgyis tudom, lesznek holnap, akik megkapták, vagy akár már ma is...
De segítek. Holnap utalnak, és nem, nem lehet hozzáférni holnap, majd csak hétfőn, illetve, egyeseknek szombaton is.
Nem utalnak előbb! Értsétek meg végre.
Lehet menni máshová? Hát, na hallod, lehet... Talán elgondolkodhatnál rajta.
További ajánlott fórumok: