Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!
Helyesbítek, bocsi, még nagyon reggel van.
A másodikai dátum már a jóváírás, tehát utaltak elsején tavaly is.
Kedves dovima, ott a pont! :)
Akkor pedig elsején utalnak, és hétfőn lesz számlán, egyeseknek pedig szombaton.
Szép napot mindenkinek!
Hát... Szerintem, aki tudja, nézze vissza a számláját, a tavalyi évre.
Én most néztem meg, és az a nagy harci helyzet, hogy 2010 júliusában elseje csütörtökre esett, de mégsem utaltak, csak másodikán, pénteken.
Tehát, ha ez idén is így lesz, akkor az azt jelenti, hogy negyedikén fognak utalni, és ötödikén, tehát kedden lesz rajta a számlán.
Aztán, ha igaza van dovima hozzászólónak, és remélem, hogy igen, akkor utalnak elsején, és alapból hétfőn, tehát negyedikén lesz számlán, egyeseknek pedig szombaton, akiknek aznapra jóváírja a bank.
De attól függetlenül az utalás napján még mindig nem lehet hozzáférni...
Bankszámlára indított utalás napja: 2011. július 01.
Az összeget jogosult bankszámlájára -az elszámolási rendszeren keresztül megkapott adatokat- a számlavezető bank legkorábban az indított utalást követő elszámolási napon tudja jóváírni, és azt követően vehető fel a számláról.
Én nem tudom,hogy ezek mit művelnek, hogy élvezik e azt, hogy az embernek hiányzik ez a kis pénz is??? Pedig az az igazság, a fizetést a gyest stb, nem emelik meg, viszont hónapról hónapra olyan szinten emelkedni a napi betevő árai, kenyér, liszt, cukor stb. hogy elég nehéz még jó fizuból is kijönni a mai világban, hátmég ha csak gyest kap az ember. Ezek után ne is szüljünk gyereket, inkább dolgozzunk azért, hogy élni tudjunk...
Nagyon sajnálom, hogy hasonló cipőben jársz ... És aztamit én átélek, senkinek sem kivánom, még a legrosszabb ellenségemnek sem.
jöttem közölni ami történt eddig. Kaptam egy levelet két x két db lappal valami eszembe sem jut az idegtől, hogy mit. valami végzést. Egy szót nem tudnék belőle idézni azt tuti. elvették a gyesemet, és még nekem kellene fizetnem 26-et. Ott volt a csekk is. Felhivtam az ügyintézőt akihez tartozom mert volt néz telszám stb. Nem volt benn, egy másik csajjal beszéltem, elmondtam mindent, adatokat, mondtam nem dolgzok nem hogy harminc órát még 1 -et sem csak itthon házimunkálkodok. Kérdezte még párszor... elmondtam újra, látja a papirjaimat, amit elküldtem, na ennek örülök. Fellélegeztem, mondtam elküldtem a lakcimváltozásos papiromat is, mellékeltem számla nyomtatványt, mondtam hogy számlára kérem stb. Szóval mindent még azt is, hogy mikor van piros nap...Na jó azt nem. Szóval mondta, hogy lát minden papirt a gépbe, és hogy a héten pénteken lesz zárás, ugyhogy addig ezt elintézik, de valószinű, hogy jövöhéten lesz csak pénzem ebből, mert hogy ők elfogják mostmár utalni. A csekket meg dobja ki, nyugodtan, meg a papir sem kell, majd küldenek másikat, hogy visszavonva minden vagy mi , hasonló... Szóval elvileg mostmár talán minden rendben lesz, és még a másik fizum előtt megkap ezt...talán. Akkor majd még irok.
De azért ez, ami itt megy, ez totál katasztrofa... Aztán megköszöntem, nagyon nagyon, miután hatzsor megkérdeztem, hogy tényleg megjön a héten a pénzem???? Megköszöntem, és mondtam életet mentettek, két gyermeket, mert azért majd harminc e. ft, egy hónapban kiesés, mikor 5 e.-t nemtudunk havonta félretenni azért egy kicsit sok. Nemis lett volna vészes, de pont a hónapban volt a kocsim átiratása, amit vettünk... és még mielőtt valaki belekekeckedne, anyumék segitségével vettük. Nem nekem tellett rá... Szóval oda elment negyven, és még a kajára, számlákra stb. gyesből és minimálbér fizuból két gyermekkel azért tök jóó.... igy.
Jah.
De annak azért örülök, hogy most jó hangulat van itt a fórumon. Ez is ritkaság...
Ugyanarról a papirról beszélünk, csak én azért nem kaptam meg, mert régen pest megyében laktam, és most már nem. Ők viszont még a pest megyei cimemre küldték ki a papirt... Én meg várhattam itt. Ezért küldtem el a lakcim változásos papiromat is.
Annamary85: hát ez az, nem baj, most én is elküldtem ajánlva elsőbbségivel, és várom hogy mi történik. Nagyon remélem nem szórakoznak már sokat a pénzünkkel. Mert aki gyesen van, annak azért ez igencsak nagyon számit. Sehol sem mondhatom, hogy ááá bocsi, de a mák nem utalt, majd csak fog, ugyhogy hitelbe jöjjön addig az áram :D vagy bármi... még a boltban sincs ilyen ha kenyeret akarok venni....