Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? fórum

Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)

A politizáló, személyeskedő vagy provokatív hozzászólásokat töröljük.
Ne offold a kérdést, a családi pótlék fórum csevegője itt található!

2011. jún. 27. 09:21
1-én utalnak,4-én lesz pénz!!
2011. jún. 27. 07:31
Utalnak 1-én,nem értem ezen is mit kell minden évben lovagolni.Hétfőn lesz pénz.már csak 1 hét....
4093. Sylar01 (válaszként erre: 4092. - Sylar01)
2011. jún. 27. 07:12

Helyesbítek, bocsi, még nagyon reggel van.

A másodikai dátum már a jóváírás, tehát utaltak elsején tavaly is.

Kedves dovima, ott a pont! :)

Akkor pedig elsején utalnak, és hétfőn lesz számlán, egyeseknek pedig szombaton.

Szép napot mindenkinek!

4092. Sylar01
2011. jún. 27. 07:00

Hát... Szerintem, aki tudja, nézze vissza a számláját, a tavalyi évre.

Én most néztem meg, és az a nagy harci helyzet, hogy 2010 júliusában elseje csütörtökre esett, de mégsem utaltak, csak másodikán, pénteken.

Tehát, ha ez idén is így lesz, akkor az azt jelenti, hogy negyedikén fognak utalni, és ötödikén, tehát kedden lesz rajta a számlán.

Aztán, ha igaza van dovima hozzászólónak, és remélem, hogy igen, akkor utalnak elsején, és alapból hétfőn, tehát negyedikén lesz számlán, egyeseknek pedig szombaton, akiknek aznapra jóváírja a bank.

De attól függetlenül az utalás napján még mindig nem lehet hozzáférni...

2011. jún. 26. 20:56
Csak érdeklődtem , elnézést hogy mertem kérdezni!
4090. 57aa4ea1e8 (válaszként erre: 4089. - Bertabubu1983)
2011. jún. 26. 20:52
Mégis hogy lehetne, ha csak másnap van a fogadó bankban?
2011. jún. 26. 20:37
Sziasztok ! Ha elsején utalnak azt kártyával se lehet levenni elsején? Köszi a válaszotokat!
4088. dovima
2011. jún. 26. 18:24
1-én utal,mert ahogy már írták a rendszer be van állítva és simán mennek az utalások,sose volt ebből gond.
4087. marcsix
2011. jún. 26. 17:04
Egyébként teljesen mindegy mert igy is csak hétfőn lesz legeslegjobb esetben pénz a számlán. Ha pedig csak hétfőn utalnak, akkor meg kedden... Majd kiderül...
4086. felhőjáró (válaszként erre: 4085. - 7a44ea564a)
2011. jún. 26. 15:30
Köszi a kielégítő tájékoztatást.
2011. jún. 26. 12:28
Tavaly és az előtt is volt köztisztviselők napja, és mivel a rendszer utalja a pénzt, így 1-én utalnak:D
4084. marcsix
2011. jún. 26. 12:05
Röhej, ha köztisztviselő nap, akkor tuti csak a kövi héten fognak utalni hétfőn, de az is elképzelhető, hogy csak 4-én és nagy valószinüség szerint 5-én, 6-án lesz belőle pént...Én még várom az előző havi gyest is, ugye nem sietik el, igy valószinű a hó utolsó napján nem fogják elutalni, hogy nekünk jó legyen...
4083. felhőjáró (válaszként erre: 4082. - Dixem)
2011. jún. 26. 10:17
Akkor gondolom elutalják e hónap utolsó napján...vagy rosszul gondolom és csak 4.-én utalnak?
4082. dixem
2011. jún. 26. 08:27
Július 1. Köztisztviselők napja lesz, nem dolgoznak.
2011. jún. 25. 12:20

Bankszámlára indított utalás napja: 2011. július 01.

Az összeget jogosult bankszámlájára -az elszámolási rendszeren keresztül megkapott adatokat- a számlavezető bank legkorábban az indított utalást követő elszámolási napon tudja jóváírni, és azt követően vehető fel a számláról.

4080. marcsix (válaszként erre: 4079. - Annamary85)
2011. jún. 22. 19:01
:(( Sajnos... tényleg nem is tudom hogy kit hibáztassak, mert lehet tényleg nem az tesz róla, aki ott ül, és akiről én hiszem, hogy ő miatta nem megy, elkezdhetném épp szindni, hogy biztos nincs gyereke és nem tudja mit élünk át... de lehet nem is ott a baj. Tehetetlen az ember, bár ma úgy voltam vele, hogy bemegyek és az asztalt rájuk boritom... férjem állitott meg, hogy ne kapkodjak ezzel... És igy talán jobb is, majd jövöhéten kiderül, hogy tényleg jól jártam e. :D
4079. Annamary85 (válaszként erre: 4078. - Marcsix)
2011. jún. 22. 16:56
Sajnálom.:(( Hát ez az sajnos, hogy csak akkor biztos a pénz, úgy látszik, ha dolgozik az ember. Mert a gyesre nem lehet számítani. Ezeknek tökmindegy, hogy mi van velünk, nekik már rég megvolt a fizetésük. Mi meg csak várjunk:((
4078. marcsix (válaszként erre: 4077. - Annamary85)
2011. jún. 22. 16:38

Én nem tudom,hogy ezek mit művelnek, hogy élvezik e azt, hogy az embernek hiányzik ez a kis pénz is??? Pedig az az igazság, a fizetést a gyest stb, nem emelik meg, viszont hónapról hónapra olyan szinten emelkedni a napi betevő árai, kenyér, liszt, cukor stb. hogy elég nehéz még jó fizuból is kijönni a mai világban, hátmég ha csak gyest kap az ember. Ezek után ne is szüljünk gyereket, inkább dolgozzunk azért, hogy élni tudjunk...

Nagyon sajnálom, hogy hasonló cipőben jársz ... És aztamit én átélek, senkinek sem kivánom, még a legrosszabb ellenségemnek sem.

2011. jún. 22. 15:28
Kedves Marcsix. Én még azóta sem kaptam gyest, sztem ebben a hónapban nem is fogok. Sajna nekünk is a legrosszabbkor jött ez, a párom műtétre megy, oda is kell a pénz. Elegem van már abból, hogy azt hiszi mindenki, hogy a gyes valami könyöradomány, ugyanis szülésem előtt dolgoztam, míg van olyan, konkrétan én tudok egy "kedves" rokont, aki egy napot se dolgozott, és 4 gyereke van, kapja az anyaságit, persze ő most is megkapta, nem úgy mint én, és másnap, harmadnapra már semmi sem volt belőle. Megjegyzem, nem a gyerekekre költötte. Én arra költeném:( Bocsika, hogy ezeket írtam, csak ez a vélcsim.
4076. marcsix
2011. jún. 22. 13:34

jöttem közölni ami történt eddig. Kaptam egy levelet két x két db lappal valami eszembe sem jut az idegtől, hogy mit. valami végzést. Egy szót nem tudnék belőle idézni azt tuti. elvették a gyesemet, és még nekem kellene fizetnem 26-et. Ott volt a csekk is. Felhivtam az ügyintézőt akihez tartozom mert volt néz telszám stb. Nem volt benn, egy másik csajjal beszéltem, elmondtam mindent, adatokat, mondtam nem dolgzok nem hogy harminc órát még 1 -et sem csak itthon házimunkálkodok. Kérdezte még párszor... elmondtam újra, látja a papirjaimat, amit elküldtem, na ennek örülök. Fellélegeztem, mondtam elküldtem a lakcimváltozásos papiromat is, mellékeltem számla nyomtatványt, mondtam hogy számlára kérem stb. Szóval mindent még azt is, hogy mikor van piros nap...Na jó azt nem. Szóval mondta, hogy lát minden papirt a gépbe, és hogy a héten pénteken lesz zárás, ugyhogy addig ezt elintézik, de valószinű, hogy jövöhéten lesz csak pénzem ebből, mert hogy ők elfogják mostmár utalni. A csekket meg dobja ki, nyugodtan, meg a papir sem kell, majd küldenek másikat, hogy visszavonva minden vagy mi , hasonló... Szóval elvileg mostmár talán minden rendben lesz, és még a másik fizum előtt megkap ezt...talán. Akkor majd még irok.

De azért ez, ami itt megy, ez totál katasztrofa... Aztán megköszöntem, nagyon nagyon, miután hatzsor megkérdeztem, hogy tényleg megjön a héten a pénzem???? Megköszöntem, és mondtam életet mentettek, két gyermeket, mert azért majd harminc e. ft, egy hónapban kiesés, mikor 5 e.-t nemtudunk havonta félretenni azért egy kicsit sok. Nemis lett volna vészes, de pont a hónapban volt a kocsim átiratása, amit vettünk... és még mielőtt valaki belekekeckedne, anyumék segitségével vettük. Nem nekem tellett rá... Szóval oda elment negyven, és még a kajára, számlákra stb. gyesből és minimálbér fizuból két gyermekkel azért tök jóó.... igy.

4075. marcsix (válaszként erre: 4074. - 7a44ea564a)
2011. jún. 17. 20:46
:(( Nagyon nagyon szomorúúú
4074. 7a44ea564a (válaszként erre: 4070. - Marcsix)
2011. jún. 17. 18:31
Szia! Nem akarok riogatni,de nem fogják elkapkodni :S Nekem az áprilisról elmaradt GYES-em múlthéten csütörtökön küldték ki, úgy ,hogy én telefonálgattam rájuk.
4073. marcsix (válaszként erre: 4072. - B99048cdfc)
2011. jún. 17. 16:01

Jah.

De annak azért örülök, hogy most jó hangulat van itt a fórumon. Ez is ritkaság...

4072. b99048cdfc (válaszként erre: 4071. - Marcsix)
2011. jún. 17. 10:33
Most már tiszta:(( Sajnálom,hogy így jártál. És még azt mondják,ne éljünk stresszesen:(
4071. marcsix (válaszként erre: 4068. - B99048cdfc)
2011. jún. 16. 21:39
igen, konkrétan, hogy gyes mellett dolgozom e? Erről kellett nyilatkozni... Ezzel a papirral szenvednek
4070. marcsix (válaszként erre: 4069. - Annamary85)
2011. jún. 16. 21:38
remélem azért a kövi csp és gyes -t megelőzi :D Bár sajnos ez egyáltalán nem vicces...
4069. Annamary85 (válaszként erre: 4067. - Marcsix)
2011. jún. 16. 19:49
Hát igen. Pontosan. Nem azért dolgoztam eddig, hogy amikor gyesen vagyok, ne kapjak pénzt. Én már nem is bízok benne, hogy ebben a hónapban megkapom:( Gondolom, majd júliusban.
4068. b99048cdfc (válaszként erre: 4066. - B99048cdfc)
2011. jún. 16. 19:41
Én a heti 30 órás munkáról beszélek:O) Te is?
4067. marcsix
2011. jún. 16. 19:34

Ugyanarról a papirról beszélünk, csak én azért nem kaptam meg, mert régen pest megyében laktam, és most már nem. Ők viszont még a pest megyei cimemre küldték ki a papirt... Én meg várhattam itt. Ezért küldtem el a lakcim változásos papiromat is.

Annamary85: hát ez az, nem baj, most én is elküldtem ajánlva elsőbbségivel, és várom hogy mi történik. Nagyon remélem nem szórakoznak már sokat a pénzünkkel. Mert aki gyesen van, annak azért ez igencsak nagyon számit. Sehol sem mondhatom, hogy ááá bocsi, de a mák nem utalt, majd csak fog, ugyhogy hitelbe jöjjön addig az áram :D vagy bármi... még a boltban sincs ilyen ha kenyeret akarok venni....

4066. b99048cdfc (válaszként erre: 4064. - Marcsix)
2011. jún. 16. 17:24
Most lemaradtam. Lehet nem egy papírrol beszélünk. MIndegy:O)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook