Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Ez így van, hogy egyes bankok szombaton is jóvá írják, ezeket pedig mások nem tudják megérteni!
Ez így van,az MKB rendszere dolgozik szombaton.
Nem feltétlenül, mert nekem a 3 év alatt, amióta kapom, és úgy esett, hogy pénteken utalták ki, én mindig fel tudtam már venni szombaton, mert a bank ahol vagyok (mkb), jóváírja szombaton.
Mert az utalást a MÁK a hónap első munkanapján indítja,ebben a hónapban épp ma.Ez ált második, durva esetben harmadik munkanap meg is érkezik a bankszámlákra.De mivel ebben a hónapban ez munkaszüneti napra esik(szombat, vasárnap)így mindenki hétfőn veheti kézhez.
Tudja valaki, hogy Somogyban az FHB-ok megkapták?
Ki tud valamit az Alianz bank, vagy az FHB bank jóvá írásáról.
Sztem mindenki kérdezze meg a számlavezetőjét.Énis megkérdeztem,de nekem Szabolcs takarékom van.És azt írták,A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig kell folyósítani.
Bankszámlára utalás esetében, ha a tárgyhónapot követő hónap 3. napja szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap, akkor a folyósításról az azt követő első munkanapon kell gondoskodni.
A fentiek alapján a 2011. március hónapra járó családtámogatási ellátás 2011. április 01-én kerül kiutalásra. Bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalási napot követő 1-2 nap múlva történik meg, míg postai kifizetés esetén 4-6 nap múlva kapja meg a kiutalt ellátást.
Nekem ezt írta a Szabolcs takarék.
És akk nem tudjátok,h ma v holnap kilehet venni?Mert ma még nem tudtam.Biztos dolgozás alatt volt.Erre nem biztos,de az otp-sek kivették.De nem biztos h ők.Lehet a közhasznosok kapták meg a fizut.De nem értem,h ha ők 3.án kapják,az vasárnap,és ma már kitudják venni,mások meg nem tudják?
Akkor örüljön
De reggel kizárt,hogy rajta lett volna,ugyanis 9-kor kezdték meg az Államkincstárnál az utalást
Pedig a lányom orosházán az erste banknál levette ma reggel.
Biztos,hogy nem!!!!!!!
Van családtagom Orosházán és neki nincs számlán
orosházán rajt volt?nem akarom elhinni...én is erstés vagyok
Hol olvastad ezt? Mindenhol azt publikálják, hogy a hónap első munkanapján utalják központilag, tehát a 2. vagy a 3. munkanapon érkezik a számlára...
Valaki posta bankos volt rajta valami pénz?
Nem hiszem el hogy nem lesz ma:@
Minek kell akkor azt írni, hogy április 1.én jön???
Nem értem....
Én is Erste-s vagyok,de nekem még nincs a számlámon,igaz a déli határszélen lakok!
Szombaton? Nem. Minden hónap 2. munkanapja.
Holnap nem lesz családi az otp ? Ha valaki tud valamit irjon
Én Budapesten lakom, és ma tudtam meg hogy az Allianz bank beolvadt az FHB bankba a mai nap folyamán és csak 5.- én vehettem fel a pénzemet, mert semelyik bank nincs nyitva? (FHB, Allianz)
Ez egy szívás??
Én Budapesten lakom, és ma tudtam meg hogy az Allianz bank beolvadt az FHB bankba a mai nap folyamán és csak 5 vehettem fel a pénzemet, mert semelyik bank nincs nyitva? (FHB, Allianz)
Ez egy szívás??
Orosházán az Erstebankosok már le tudták venni a családit ma reggel.
sziasztok nem tudja e valaki mikor lesz családipótlék otps vagyok
Helló mindenki!!!Beszéltem az Otp-ben dolgozó ügyintéző barátommal,CSAK HÉTFŐN LESZ RAJTA,A CSP!!!Amit nem a K&H tól hanem az Államkincstártól utalnak rögtön!A szociális segély a K&H -soknak már rajta van,a többi banknál az is csak hétfőn!!!!
Ha valaki beszél az otp-vel az legyen szíves írjon!!Köszi csajok!!
További ajánlott fórumok: