Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Sziasztok! Köszi az infót :) Kiváncsi leszek maa tetves FHB-ra... nagyon remélem hogy nem kell megint 10 óráig várni a rohadt rendszerfrissítés miatt....
Jó reggelt
Erste Salgótarján rajta a gyes és a csp.
Én ezeknél a bankoknal vagyok a férjemmel. Nem arra vonatkozott, hogy ma érkezett hanem arra, hogy ennél a bankoknál van számlánk. Egy kérdésre válaszoltam, nem a népet hülyítettem.
Bár pár napja nem sok segítőkész ember kommentjét olvastam :( Én csak most léptem közétek!
Szívesen... Segítsük egymást gyerekek,hisz minden fillér,forint számít itt mindenkinek! :)
Én délelőttös leszek.Mielőtt megyek melózni megnézem és ha a számlán van megírom Nektek! Mi is várjuk.
Sziasztok vki tudja biztosra h holnap lesz e családipótlék?köszönöm a választ!
Ja nem rosszból irtam csak vicces nem hogy ahol kéne egy élelmiszerboltban ott nem vehetsz mindent rajta.
Én örültem neki, h elfogadta,mert pelenkát vettem,törlő kendőt és a gyerkőknek nasit..
Ja és nálunk 28-án lehet át venni a hivatalban kedd helyet.
Azért az vicces hogy néhány kereskedö saját maga ellen dolgozik egy 100 ftOS bolt ahol élelmiszert nem is árulnak az elfogadja az utalványt.Na ez a vicc.Nem is értem a cukron miért kell gondolkodni hisz egy alapvető dolog mint az olaj vagy a liszt.
Én egy közel 2000-lakosú falúban lakom ahol 4 bolt van abból az egyik CBA ott az Erzsébet utalványon élvezeti cikkeket nem lehet venni sőt a kristály cukron gondolkodott a pénztáros hogy most minek is számítson de a vásárló nem akart próblémát és nem utalványba ha nem rendesen ki fizete.A 100-asba nálunk egyáltalán nem fogadják el.A másik kettő még a CBA-nál is rosszabb teljesen családi vállalkozás éppen milyen kedvük van.Úgy hogy én úgy döntötem tölünk 10-km-re van Aldi is meg Penny is majd valamelyikben le vásárolom.
Elolvastam a kommenteket hát van baj a kereskedelemben nem is kevés.A tesco vonalkodos rendszere ugy van kialakitva hogy ha több mindent veszel ami élelmiszer akkor simán mehet utalványból ha van benne csoki vagy vegyiáru akkor is mert az össz értékből vonya.A coop az más tészta.A coop egy üzlet lánc amiben a maszek boltok partnerek .Rengeteg szabály szerepel a szerződésben és ha nem teljesül akkor súllyos pénzektől esik el a kis bolt tulajdonosa.Minden coop elkellene hogy fogadja az utalványt vegyiáru szesz valóban nem vehető belőle de hideg,meleg,fogyasztásra kész élelmiszer igen.Azt hivatalosan nem tehetné meg hogy nem fogadja el az utalványt hisz minden coop elfogadja.Ezért megüthetné a bokáját hisz szerződés köti és jó pénzt kap minden coop . A vinokozmetika vegyiáru és a szesz ki van emelve de én nem láttam még olyan papirt ahol az édesség is ki lenne emelve mert élvezeti cikk.Ha ezt kiirják valahol mondjuk egy kis boltban az tuti hogy saját döntés hisz az a kereskedő érdeke hogy drágább dolgokat fizessenek utalványból ne pedig 200 300 ft tételt.Mivel kevés az ellenőrzés bátran behatárolhatják mire fogadják el az utalványt.
szegényke..én a 100 asba mentem be,ott elfogadták mindenre.
amugy tavaly is ugyanaz a gondom volt késön küldtem be a sulis igazolast de ahogy beküldtem és megkaptak már utaltak is remélem holnap nem kell csalodnom és elküldik az elmaradott családit
Köszi, hozzám ma jutott el.
Amúgy én se tudtam mindenre felhasználni, tápszert tudtam venni de kubut már nem, ott is kellett hagynunk, szegény kisfiam úgy sírt, úgy tűnik ez is élvezeti cikk, ezt biztos a picikém is megérti, pedig félévente kap kb. Na mindegy majd holnap a családiból. :-)
Köszönöm, én is megkaptam ma :-)
ki tudna nekem abba segiteni hogy mikor van Nitái névnap köszönöm
Sajnos... Különben mindent bözsike utalvánnyal fizettem és k.b. felét átnevezte kuponnak.
21 munkanap.....de szerintem hó elején kiutalják neki :)
Elhiszem....de azt kellene megérteni,hogy nem mindenhol van ez így....tavaly még kaptam utalványt decemberben és a tescoba kp.val kellett kifizetnem a vegyszereket,betétet,édességet....Tesco és tesco között is van különbség...
Sőt....voltunk olyan boltba ahol ki volt téve,hogy elfogadják,nagy vagányan megvettük több ezerért amit gondoltunk és mégis kp-val kellett kifizetni,,
Akkor azt gondolom, hogy meg kell holnap kapnod...
De egyébként hivatalosan 21 nap az ügyintézési határidő, a hiánypótlásra is.
De persze ez csak egy maximum határidő..
Azon gondolkodtam,hogy a blokkot hogyan tudnám belinkelni.Különben a nagykanizsai Tescoban velem nem kötözködtek szerencsére.A Pennyből az üdítőt is utalványból vettük.Valószínű,kirendeltségfüggő.
még augusztus 4 én postaztam kb 6 nap még megkapta
illetve az is fontos infó lenne, hogy mikor adtad le a hiányzó papírt...
További ajánlott fórumok: