Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Senkit nem akarok megbántani,de úgy várják egyesek az állami gyerektartást mint éhes kutya a sz.....ást!!!!Mikor összehozták a gyereke(k)et akkor is az állam segítségében bíztak???És nem kell jönni azzal,hogy bezzeg ez nem így lenne HA.....
Szia,postán majd a jövöheten.
Sziasztok! Érdeklődnék hogy komárom megyébe. K&H sok valaki kapott állami gyerektartást. Utalást?
Sziasztok! Állami gyermektartást kapott valaki postai úton?
Sziasztok!Segítséget szeretnék kérni.2015.Nov.11- ig van papírom az állami gyerektartásról.Az lenne a kérdésem hogy kapok még novemberbe?Köszönöm a segítséget előre is.Eszter
erste kapot mar valaki utalast
szoci van emár kártyán nemtudja senki?
Üdv, gyerektartás a számlán.
Jó reggelt
Én hozzád igazodom,mert ha Te megkapod akkor én is es állami gyerektartast
Jó reggelt
Akkor postan csak a jövöheten.
Sziasztok.Miskolcon számlán van a gyerektartás.Szép napot mindenkinek!
békéscsabán lesz álami gyerektartás holnap????
Sziasztok, a budapestieknek ma elutalták az állami gyerektartást, az előbb mondták a kormányhivatalban :-)
Szia. Győr Raiffeisen bank nekem reggel a számlán volt a gy.tartás.furcsálltam is holnapra vagyszombatra vártam
Sziasztok nem tudjátok jövőhéten lesz gyed is?
Még nincs semmi a számlán sajnos! Nem tudom hol lehet érdeklödni? Remélem holnap már lesz!!??
Sziasztok kapott már valaki gyerektartást számlára?
szia,én 2 gyermekem nevelem egyedül..nem kapok rájuk mást,csak kicsit magasabb csp t ha jelzed h egyedülálló lettél,azt hiszem 3 hónapra visszamenőleg fizetik ki.
meg ugye gyerektartást igényelhetsz,én sajnos azt nem kapok.
gyermekvédelmit kapok, mert a kerestem nem haladja meg a megengedettet,azt esetleg még megnézhetnéd h Te is megigényelhetnéd e.
Sziasztok! Nógrád megyétől ma megkaptam a gyermekvédelmit. További szépet mindenkinek!
sziasztok!
Egyedülálló anya lettem fél éve sajnos. 3 éves a picurkám. Nem voltunk házasok volt párommal. Nem tudjátok, hogy milyen támogatásokat igényelhetek így? Ne értsétek félre, dolgozom és nem lustaságból kérdezem, csak ami jár az jár alapon, mert így sem könnyű egyedül.
Minden tiszteletem az összes egyedülálló anyának! Köszönöm a válaszokat előre is!
Bocsi ERIKA770912.... fėlre olvastam!
Utalványra gondolsz? Ha igen akkor szerintem hamarosan megkapod!
Köszike! Tegnap ėn is megkaptam!
Jó estét Egy ismerösöm kérdezi a X kerületbe horták már a gyermekvédelmit?
Hát ez gáz pont most mikor már lassan mindenki megkapja meg december közepén érdekes.
Bp 18.ker levelet küldött az önkori, hogy dec. 14, 16, vagy 18án náluk átvehető.. sajnos, erre eddig itt nem volt példa
Ne izgulj bár én Salgótarjáni vagyok de még én sem kaptam meg ma voltam bent az önkormányzatnál azt mondták ne izguljak nov.30.-ig folyamatosan hordják én is azért mentem be mert azt hittem valami baj van de állitólag folyamatos.
További ajánlott fórumok: