Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Szóval azt normlisnak tartod,hogy sokan azért szülnek irreálisan sok gyereket,hogy a gyerekekre kapott pénz markolják fel,magyarul a gyerekekből élnek....?
Viszont ha anyuka vagy apuka nem fizet gyerektartást és a másik fél próbálja valahogy a jogait behajtani,az meg nem normásil dolog?Elég hülyén gondolkodsz,már megbocsáss!
Fogyatékossági támogatás néven is szokták mondani
Én igazából Őregségi nyugdij járulékot kapok melyet az állam kicstár útal, mindig a családival kapom egy napon.
És nekem Benne szokott lenni az sms-be pl: hogy hajnal 4 kor útálták el és már akkor rajt is van.
Sajnos amire kapom az értesitőt kártyám eltőrt így nehezebb a tájékozódás.. valaki valami infot??
De..holnap lehet levenni.
Akkor nem ma utalják a családit ?
Komárom-Esztergom megye.
Jó reggelt.Ne keverjuk ide az apolasit mivel itt cso + Gyest kapnak a szülők. :) Köszönöm szépen.Van annak masik Csoportja ott több infot lehet kapni.Ezt nem bantadkeppen mondtam ! :)
Szia én tegnap kaptam meg. békés megye.
sziasztok.több megye megkapta már az ápolásit számlán is és postán is,aki ma nem az holnap biztosan.
Nem tudja valaki mivan az ápolásival ? Ha kap valaki írjon már ha van itt olyan köszi !
Nálunk már volt erzsébet utalványa fizetést vàrnànk nagyon sokan.köszi a választ
Szia!A számlára utalás és a kifizetés is holnap lesz legalábbis nálunk! :D plusz az Erzsébet utalványt is holnap osztják!
Sziasztok.nem tudja esetleg valaki hogy közmunkabért mikor folyósítanak szamlàra?köszönöm
kihagytam,hogy utalas az nem azt jelenti,hogy akkor mar szamlan is van,masnap veheto le.
Holnap utalnak,tehat szerdan.CIB,OTP,Raiffeisennel legalabbis.
Mindig a honap elso napjan,utalnak,ha az unnep,vagy munkaszuneti napra esik,akkor azt kovetoen. Postan pedig +2 napot szamoljanak.
12 hozzászólásról van szó....
Nem mindenkinek van ideje,türelme,vagy éppen lehetősége visszaolvasni oldalszám garmadáját...
December 2.-án és december végên utàna januàrban semmi majd csak februàr elején.
Közfoglalkoztatàsi fizetés mikor lesz?tudja esetleg valaki tudja?köszönöm
Az a mai napig nem kaptam még!
Szia.és határozatot is kaptál a máktól?
Ha jól emlékszem október 7. én adtam be,mármint akkor ért oda kb,elsőbbségi-ajánlottan,közvetlenül a Kormányhiv.hoz.
A hiányzó csp-t 17.e körül kaptam meg.
Mondjuk én más ügyben már hívogattam akkor őket 2 hete.... :D
Sziasztok.érdeklődnek hogy kozfoglalkoztatasi fizetés mikor le az?
Mikor összehozták a gyerekeket,nyilván nem gondolták,hogy az egyik fél majd b@szik felelősséget vállalni a saját véréért.Kapcsolatban élek,soha nem volt közöm semmilyen gyerektartáshoz,de azért sikerül ezt átlátni...
Szilvi!Mikor adtad be a papirt?Mert én október 13-án.
Picit kéne visszaolvasni....szerdán lesz levehető számláról...
Én még akkor egy hét múlva,hóközi utalással megkaptam!
Sziasztok mikor lesz csaladi? tudja valaki
További ajánlott fórumok: