Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Nekem is már 5 óra körül rajta szokott lenni neten persze sms később jön de akkor is ott van de most semmi nem értem miért kell megvezetni a népet miért jó ez neki.
Biztos nincs mert ilyenkor már rajta lenne néztem a netbankon semmi
Énis békés megye de semmi
Szia csp gyes??????az NEM lètezik
sziasztok.!kapott már valaki fejér megyéböl FHB. -ra állami gyerektartást?
Borzalom igy hónapról hónapra élni persze ezt a kis pénzt is várják az emberek nem született mindenki a jó helyre😢
szia. De mindenki tudja , hogy nem lesz csak jövőhéten
sziasztok a családiról nem tudtok semmit??
Csak az nem mindegy mikor mert eddig megkaptuk 30-an most meg multhonapba 4-én.
Állami gyerektartást megkaptam BP
a közmunkabér önkormányzatfüggő....ugyanakkor lesz, mint szokott
Jó reggelt.Állami gyerektartás számlán van.Hajdú-bihar megye.K&H bank
Tisztelt Ügyfelünk!
A Fővárosi és a Megyei Kormányhivatalok Családtámogatási Ügyfélszolgálatára érkezett elektronikus levelét megkaptuk. Köszönjük, hogy kérdésével hozzánk fordult.
Kérdésére az alábbi tájékoztatást adjuk:
A családtámogatási ellátást (családi pótlék, gyermekgondozási segély, gyermeknevelési támogatás) utólag, a tárgyhónapot követő hónap 10. napjáig, bankszámlára utalás esetében 3. napjáig kell folyósítani.
Bankszámlára utalás esetében, ha a tárgyhónapot követő hónap 3. napja szombat, vasárnap vagy munkaszüneti nap, akkor a folyósításról az azt követő első munkanapon kell gondoskodni.
A fentiek alapján a 2016. április hónapra járó családtámogatási ellátás 2016. május 02-án kerül kiutalásra. Bankszámlára utalásnál a jóváírás az utalási napot követő 1-2 napon belül történik meg, míg postai kifizetés esetén 4-6 nap múlva kapja meg a kiutalt ellátást.
Felmerülő kérdéseit a Fővárosi és a Megyei Kormányhivatalok Családtámogatási telefonos ügyfélszolgálatán, az (1)-452-2910, (20)-881-9535, (30)-344-0045, (70)-460-9005 számokon is felteheti munkatársainknak, valamint tájékozódhat a www.kormanyhivatal.hu című honlapunkon.
Tisztelettel:
Fővárosi és a Megyei Kormányhivatalok Ügyfélszolgálata
Sziasztok nagyon nagy a csend akkor ezek szerint még is csak Kedden lesz csp a számlán.Szép napot mindenkinek.
Múlt hónapban más is prőbálkozott megírni h nem lesz húsvét előtt lóvé mégis lehurogták,és neki lett igaza.Itt tényleg valaki elsüti a hülyeséget és azt hiszik el.Ma este elfogja hinni mindenki h nem utalnak május 1 előtt.ez a véleményem.
Sziasztok,fhb miskolc gyerektartas számlán van.Szép napot!
Jó reggelt!Államigyerekt.rajta van Borsod Miskolc Erste bank!Szép Napot!
Jó reggelt mindenkinek.Közmunka berrol tud valaki valamit?
Én már hónap elején megírtam hogy nem lesz előbb mert semmi nem indokolja.
Mi a fenének ír a családival kapcsolatban mindenki össze vissza?!Nem lenne ez a vita ha csak az írna,aki tutira tudja az utalási időpontot!Akinek nem inge,ne vegye magára!
Sziasztok bankszámlára kapott valaki Zala megyében állami gyerek tartást?
Sziasztok.én ma kaptam meg postai uton az àllami gyerektartàst.Györ-Moson-Sopron megye
Én nem hizzek ebbe soha mert ugyanugy lesz mint volt husvétkor semmi nem jonn hamarabb sem
Szia Melinda
Köszi,hogy megirtad akkor én hetfön kapom postàn.köszi
További ajánlott fórumok: