Mikor lesz rajta a családi pótlék a számlán?/Mikor hozzák postán? (tudásbázis)
Az a baj holnap nem utalnak a kártyásoknak majd csak 26-án vagyis pénteken. Pénteken csak az tudja levenni akinek a bankja betartja a 4 óra hosszás jóváírást akinek nem tartja be az meg csak hétfőn veheti le sajnos! :-(
jól megkeveredtem itt az előrehozott szeptemberi gyes miatt.mindenki mindig utólag kap mindent,mint legelőször írtam,tehát most hó végén az augusztusi ellátást kapjuk meg szeptemberben semmit októberben pedig a szeptemberre járót.Így helyes.
POSTÁN VAN? AZ KB 2 NAPIG HORDJÁK.AKKOR SZÁMLÁSOKNAK IS LEHET HOGY LESZ PÉNTEKEN HA MONDJUK HOLNAP UTALNA.MIT TUDTOK.MINDENKINEK MÁST MONDANAK MIÉRT NEM LEHET EGYÉRTELMŰEN KÖZÖLÖLNI VALAMELYIK HÍRMŰSORBAN HOGY EKKOR LESZ DE NEM?HA MÁR OLYAN NAGYLELKŰ A KORMÁNY HOGY ELŐBB UTALJA.MÉG JÓ HOGY A GYEDET A MUNKÁLTATÓN KERESZTÜL KAPOM KAPJÁK SOKAN.
Sziasztok!Állami gyerektartás utalásról tudja valaki,hogy mikor lesz?
Sziasztok! Postán van már a cst és gyes de mivel a szelvényeket csinálják, szórtíroznak a postásoknak ezért NEM lesz ma cst, gyes majd csak PÉNTEKEN!!!
Postásunk mondta!!!
szerintem itt senki nem értelmetlenn
szerintem igen,bár nekem nem húzták el ennyire.Én a papírok beadásától számítva 2-2és fél hétre már kaptam pénzt és törthónapra járót is mellécsapták.
Postán ma van csp de ma nem viszik ki ennyi értetlen embert még nem láttam. attól hogy postán van nem jelenti azt hogy már rögtön osszák.
Somogy m-i vagyok a postásunk azt mondta ma hogy a szelvény megjött ma,és pénteken hordja a csp-t.Valószinű számlán is akkor lessz.
köszi kicsi a választ. akkor megkapom a szeptemberi és az augusztusi gyest is?
Valaki kapott már családit ma?
most igen,mert előrehozták,amúgy meg nem.
bocsi,szeptembert akartam írni.
Ha csak októberben kapsz először,akkor 52159ft-ot.Ha hó közben kifizetnek,akkor az rajtuk múlik,de előre soha nem adnak semmit csak utólag.
ilyenkor a szeptemberi GYES-t is kiutalják augusztusba?
Sziasztok kint kvztam a teraszon kedves mosolyon kivül semmit nem kaptam a postásunktol mikor eltekert a házunk elött szép napot mindenkinek
Az ápolásit minden hónap 5.-ig kell megkapnod, még nem is fordult a hónap.
Szép jó reggelt mindenkinek!
Azért nagyon komoly, hogy ilyen komolytalanok egyesek....
Szerintem a 90%-a nem először kap családit, de azért megkérdőjelezi az utalás időpontját, hátha...
Ha 24.-én utalnak, akkor nem kap kézhez senki semmit, legyen az postai, vagy számlás.
Megmondtam már tegnap is, hogy lesz olyan kivétel, aki ma megkapja a családit:-))) (komolytalan)
Na az érdekes! Legalább valós dolgot írnál nem hülyítenél itt embereket
Valaki meg tudja mondani Debrecenben rajta van e az ápolási pénz vagy nincs Unicredites vagyok mondja már meg valaki nekem
Köszönöm előre is Üdv:Erzsike73
Sziasztok! Esetleg budapesten valaki beszélt a postasával? Hogy mikor hoza a cspt? Én két napja próbálok vele beszélni. De nem jött össze):előre is köszönöm a választ! !!
Sziasztok latom hogy sokan ketelkednek sajnos szamlasoket nem tudom de postasok baranyaban penteken kapjak postasunk szolt hogy hozza ,
Akkor miert ugy irta a msk h 24 lessz kifizetes… ? Szamlasok kesobb kapjak
ha tényleg megkaptad akkor másold le az smst és akkor nem fog senki bántani
Sziasztok. Debrecen ma lesz postán családi? ,??????
Kormány hivatal azt írta 24.-én lesz az-az ma
További ajánlott fórumok: