Mik a tapasztalatok a Tesco saját termékeiről? (tudásbázis)
Van ami jó , van ami kevésbé.
Takarítószerekkel negatív élményem van kivéve a mosógélt.
Viszont nagyon szeretjük a tescos camambert sajtot, a túrórudi se rossz, bár szerintünk tényleg a piros pöttyös a igazi:)
És a tépőzáras pelusuk is felveheti a versenyt bármelyik márkással:)
Hú, most, hogy mondod, egyszer mi is vettünk olyan Tesco-s olcsó virslit és tényleg nem volt finom. Viszont tudok egy tényleg nagyon finom baromfi virslit(főzés közben sem durran szét soha, bármeddig főzöd:), ha érdekel...de az egy másik üzletlánc terméke. :))
Nem sokmindent próbáltunk amúgy eddig a kék csíkos és színes termékek közül, csak amiket leírtam az előző hozzászólásaimban, ezért én is várom a tapasztalatokat még! :) Zsana
a kék csíkosoknál annyi a kitétel, hogy emberi fogyasztásra alkalmas legyen...én nem venném meg:)
a szines általában jó.
A virslitől, még a kutya is undorodva fordul el.
Nem volt hajlandó megenni :)
(nem mintha a többi finomabb lenne)
Szia Panna77!
Megszeretném kérdezni, hogy konkrétan mely termékekre gondoltál, amiket szerinted nem ildomos megvenni a kék csíkosok közül? :) Mert nekem a színesek mellett a kék csíkosok is beváltak, tetszenek, szerintem semmi gond velük, legalábbis amiket én vettem és próbáltam közülük eddig. Pl. a kék csíkos 1 kg-os kiszerelésű müzlik, a snack levesek, még a Tesco-s 500 ml-s mandulás testápoló tej is teljesen jó szerintem! Légyszíves írj párat, amivel Te nem voltál megelégedve, nagyon érdekelne, így talán én se futok akkor bele a "csapdába" a megvételével. :D Köszönöm szépen! Zsana
Szia!
A Tesco saját márkás (színes cuccok) nagyon jó minőségűek. Amit szerintem nem szabad megvenni az az első áras termékük (kék csíkos), ezeket biztos forrásból tudom. :-)
A tescos chips- a "kétzacskós". tényleg fantasztikus.
Próbáljátok ki az 1 kilós mexikói-zöldségkeveréket és a 750g-os kinai zöldség keveréket. Mi nagyon szeretjük, az ára pedig megdöbbentően alacsony:)
Én többnyire a Magyarországon gyártott tescos termékeket szoktam venni. Ezekkel meg is vagyok elégedve. Ami nem magyar, van köztük jó és van köztük rossz.
Én szeretek magyar terméket vásárolni. Ezért mikor eltúnt a magyar tescos puding és lett helyette lengyel, kipróbáltam, de nem volt olyan minőségű, mint a magyar.
Na erre vártam, bocsi,de kezdő hoxásként még óvatosabb vagyok.
Nagyon jó a tescós value smartis cukor utánzat, hatalmas zacsiban van és 300 ft. Jók az olcsó csokik is amik az alsó sorban vannak, meg a tescós csipsz amiben két zacsi van. A vegyiárujuk állítólag nem jó én sosem használtam abból márkásat veszek. Ami oltári pocsék az a tömlős sajtjuk jaj. És igen én is nagyon szeretem a kenőmájasukat, a virsliből jó dolgokat lehet csinálni és a parízerükből is. Na meg a nagy dobozos 20%-os tejfölük, az valami isteni, csak azt használom.
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az Amway termékeiről?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Vélemények az élelmiszerboltok saját márkájú termékeiről
- eMAG saját márkás termékeiről mik a talasztalatok?
- Mit hallottatok, tapasztaltatok a LR world termékeiről?