Mik a tapasztalatok a Tesco saját termékeiről? (tudásbázis)
Kedves Ibi! :)
Pedig van! :) Kék a csomagolása, egy tálon van a hambi. :D
Nekem nagyon bejött a Tesco-s nagy poharas kefír és szintén nagy poharas gyümis joghurt-mindegy melyik íz, fincsik!:). És még olcsó is ahhoz képest, hogy nagy pohár. Imádom a barackos réteges joghurtját, az tök ugyanaz, mint a Mizo-s réteges jogi, és még olcsóbb is legalább egy tízessel, ha az árat nézzük. :D Az UHT tejcikkel eddig szerencsére nem volt gondunk. Finom a Tesco-s 1 kg-os hamburgerpogácsa is, érdemes kipróbálni! Meg a snack leveseit is. :) A saját Colája viszont nekem sajni elég mellékízű. Még majd írok tapasztalatokat, csak most hirtelen ennyi jutott eszembe.
Igazad is van kedves Icus, szerintem sem számít a csomagolás, inkább a minőség a lényeg! Amúgy bátran meg lehet venni szerintem a Tesco-s saját termékeket, mert nagyon sok termék csak Tesco-s köntösbe van csomagolva, de amúgy egy márkás cég terméke... De hát ez tény. :)
Én most próbáltam ki a 3in1 kávét. Pont olyan, mint a nestlés, csak jobb az ára. Eddig nem is tudtam, hogy létezik ilyen termékük is.
Az akcióikkal azonban vigyázni kell, mert van, hogy a nem akciós, és nem tescos olcsóbb...
A régi, szemcsés mosópor az nagyon szuper volt. Amióta lisztszerű, azóta nem veszem meg, mert nem tisztít és rém büdös tőle a ruha.
Ne a csomagolást nézzd, hanem a gyártót. Azért olcsóbb, mert a csomagolás- és marketingköltség csaknem fele, mint a márkásabb terméknek.
A csomagolás csak a külső. Ha a belső nem is számit...?
pl. A pikk-termékek. A legolcsóbbak a Penny csomagolásban, aztán jön a spáros csomagolású majd a tescos. Biztos kihagytam még egy két boltot, de ezeknél tünt fel az a termék amit mi szeretünk:)
Na ennyit a csomagolásról:)
Jó a színes (lila) csomagos pelus, nekem bevált. Linzersüti, étolaj, liszt, vajas pattogtatni való kukorica (dettó, mint a Mogyi kukoricája), 50 %-os rostos őszilé, folyékony szappan, chipsek, konzerv kutyakaja, Lager sör, rizs, zsemlemorzsa, lila csomagos vastag popsitörlő, ruházati termékek (Cherokee, F&F - főleg leárazva...), néhány papír- és írószer termék (nem a csíkos, hanem a színes), füstölt, csomagolt virsli, beltéri diszperziós falfesték, kávékrémpor, ásványvíz, tojás, tejtermékek közül tejszínhabspray, Duo mix joghurtos izéke, túró, 20 %-os tejföl. Többrétegű színes WC papír.
Ami nem jött be: tisztítószerek (mosópor, öblítő, WC papír - a vékony, vízkőoldó, folttisztító, ilyesmi.) A margarin nagyon pocsék, az UHT tejjel már jártunk úgy, hogy savanyú volt - egy egész kartonnal, pedig a szav. idő még több hónap volt-visszacserélték, kenyérfélék - péktermékek, egy-két kivétellel, szénsavas üdítők, rostosból a 100%-os alma nagyon furi ízű, sajtkrém, májkrém... Több nem jut most eszembe. :(
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek az Amway termékeiről?
- Elkezdtem dolgozni a Lidl-be! Kinek mi a tapasztalata/véleménye a Lidl termékeiről a dolgozókról... stb.?!
- Norbi termékeiről mi a véleményetek?
- Vélemények az élelmiszerboltok saját márkájú termékeiről
- eMAG saját márkás termékeiről mik a talasztalatok?
- Mit hallottatok, tapasztaltatok a LR world termékeiről?