Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)
köszönöm a választ :-) Pontosan ettől tartottam, akkor no tea, pedig az sokat segítene - a lelkemnek, mert ezek szerint meg ártana.
Egyébként ritka hülye időpontot sikerült választanom, ma alapból borzalmas napom lett volna, de én, kis mazohista rátripláztam. :-)
Egyébként engem nagyon érdekelne, hogy érezték utána magukat azok, akik befejezték, illetve visszajöttek-e a leadott kilók.
Kedves Zsgzs!
Üdvözlünk a "csapatban". :)
Az itóka nekem is ízlik.
A fekete teát a kávéhoz hasonlóan nem ajánlanám, mert fermentálással készül, ezért olyan összetevőket tartalmaz, mint pl. tein, csersav, amik miatt nem természetes hanem enyhe "méreg". De bármilyen feldolgozatalan, természetes teát fogyaszthatsz, nagyon sok fincsi teakeverék is kapható, ami egészséges, és inkább segíti, mint gátolná a salaktalanítást, pl. csipkebogyó-hibiszkusz (kapható epres, málnás, barackos is), kamilla, hárs, stb.
Huncutka, a grapefruitlé nem ártalmas, az összetétele a citromléjéhez nagyon hasonló. Részlet egy a juharszirupos diétáról szóló cikkből: "Mindemellett nem probléma, ha a kúra alatt időnként iszik egy kis gyümölcslét vagy gyógyteát, például borsmenta vagy kamillateát. A lényeg, hogy ne egyen semmi szilárd ételt és ne igyon tejet, üdítőket, szeszesitalokat stb.
Praktikus, ha reggel elkészíti a kiegészítő gyógynövény teáját (1 liternyi borsmenta, csipke, csalán, kamilla) és az is hasznos, ha egy citromfacsarót és néhány darab narancsot, grepfruitot kéznél tart. Ha mégis éhesnek érzi magát, csak igyon még egy pohárral. "
Azért alapjában én is biztatnék mindenkit, hogy tartson ki a limonádé mellett, amennyire csak lehet.
És nagyon köszönjük a biztatást! :)
Ma tartok a 6. napnál, és éhségérzetem 3 napja nem volt, viszon az a rossz, h napok óta nem ittam semmi mást, csak ezt az italt, meg vizet, és nagyon hiányoznak az ízek, így teganp vettem grapefruitot:)
Meg az is elég kellemetlen, hogy a család nem éhezhet velem együtt így főznöm kell, de már ott tartok, hogy beérem az illatokkal, nagyon kitartó vagyok, mert van miért:)
Koszi Bailadora, neked is!:)
Csajszik KITARTÁS, ügyik vagytok!
Csak annyit szólnék hozzá, h ennek a méregtelenítésnek az egyik "lényege", h miután egész nap csak ez a limonádé megy a szervezetedbe, ugymond "leáll" az emésztésed. Viszont ha mást is iszol mellé, akár grapefruit levet, az beindítja...
Most kezdem,annyi extrával h frissen facsart leveket is fogok inni és ganoderma termékeket,mert azokban semmi káros nincs,sőt.
jól jönne egy pár kiló minusz. :)
Nekem is megvolt az első napom.
Tök könnyedén vettem,
Nem hiányzik az ennivaló,
Pedig már egy napja nem ettem. :)
Brodeers! Csak így tovább! :)
Ma volt a 3. napom, és nagyon jól éreztem magam, már nem érzem a kávé hiányát sem. A sikertörténetem, hogy voltam ma vásárolni és egy számmal kisebb nadrág kellett:) Nagyon örülök!
Sok sikert és kitartást mindenkinek!
Köszi, neked meg sok sikert a bajnokságon:)
Az a helyzet, hogy ma volt az első napom, és a reggeli kávé nagyon hiányzott, helyette ezt az italt ittam, amit sikerült túlborsoznom, és egész napra elvette az étvégyamat:)
Szia!
Köszi szépen!
Nekem pontosan 1 kg jött vissza (béltartalom), és ezt azóta tartom mindenféle diéta nélkül.
Sok sikert a megmérettetéshez, utána pedig sok kitartást a juharszirupos mókához!
Üdvözlettel:
B
4.napom ma,nagyon jol erzem magam,nekem csak az elso nap volt gazos egesz nap sot egesz ejjel fajt a fejem:(de naggyon fajt de reggelre elmult es azota sem ehes nem vagyok sem faradt,ma erzem magam elosszor ehesnek de nem veszes,viszont csak 1.9kg minuszom van,azert tobbre szamitottam,na mindegy majd a 10napon meglatjuk mennyi az annyi vegul is a tisztitas,meregtelenites a cel:)!!!
Nincs valaki a forumon a ki szintem most juharszirupkurazik???
8,5 kgot fogytam most!de tartom a diétat, mozgást,szaunát!esélye sincs h visszajojjon4 :D
sok sikert!
Van, aki már régebben is csinálta? Nem ugrik vissza azonnal? Tavaly nyáron epehólyaggyulladásom és epeműtétem volt, ennek kapcsán 10 napig voltam nulldiétán, összességében a betegség 5 hete alatt 15 kilót fogytam, aminek végül is örültem a szülés után, de aztán 100%-ig betartott Update1 mellett is 10 kiló jött rám vissza! (Kb. 1000-1200 kcal-t ettem.)
Különben feelingben különbözik ez a juharszirupozás a nulldiétától (csak víz).
Hello,Hello Lányok!
Van valaki aki mostanaban csinalta meg a kurat??En tegnap kezdtem el,10naposat terveztem,tegnap este sot egesz ejszaka isszonnyuuuuuu fejfajasom volt de mreggel mar nelkule ebredtem es ma eddig csodalatosan erzem magam,ehes pedig nem vagyok:)a merleg 1.3kg minusz:)
Finom, jó édes...
Mint a halva.
Mondta is a férjem: Élve, vagy Halva???
(Majdnem igaza lett....)
Sziasztok!
Az 5. napnál tartok és eddig nem voltam éhes. Sőt úgy érzem magam, mint egy jó kis ebéd után másfél órával. Ha ez így marad akár 15 napig is elmennék :D
Lehet, hogy azért vagyok jóllakva,mert D-s juharszirupból csinálom a 'mindennapi betevőt'?:D Eddig -4 kg.
Mindenkinek kitartás
Üdv Erici
Szia!
Gratulálok!
Nekem -3,4 kg-ot mutat,de még 3 nap van addig, hogy meglássam ténylegesen mennyi az annyi.
Üdv:
Barbara
Szép jó napot mindenkinek!
Hogy vagytok lányok? én majd kicsattanok annyira jol érzem magam a pár minusz kilot leadott testemben! :D
a mérleg 6,4 kg minusz mutat! nagyon örülök! a gyümölcsleveket most kezdtem el értékelni a kura alatt! imádom a grapefruit-ot!persze csak frissenfacsarva! :D
Meseljetek hogy álltok!
udv
A Neera füzet azt mondja:
Mivel az emésztőrendszer több napig pihent, óvatosan, fokozatosan kezdjünk el enni. A legygyakoribb hiba, hogy túl hamar, túl sokat eszünk. A kúrát követő első két napban csak frissen préselt gyümölcsleveket, könnyű leveseket fogyasszunk.
Sziasztok!
Még jó hogy ráálltam a mérlegre. Ma a tegnepihoz képest majdnem 1 kg mínuszt mutatott.
-4,1 kg! Ami lehet így kevésnek tűnika 8.nap után, de ahol több van onnan valószínűleg több megy le.
Továbbra is csak kitartást tudok kívánni mindenkinek
Kiara, kyra nekünk már a 9. nap.
Aki most kezdi hajrá, aki még csak gondolkozik rajta
üzenem, hogy tapasztalatom alapján sokkal könnyebb
nem enni, mint keveset!
Üdv Mindenkinek!
Barbara
Sziasztok!
Túlvagyunk a 8. napon is!
Elképzelhető, hogy nem csinálom meg a 10 napot,szerintem a testem is sztájkol mint a MÁV!
Ma ugyanannyit mutatott a mérleg mint pénteken, a hétvégén híztam 40 dkg-ot.
Arról nem volt szó, hogy már az is hízlal ha csak nézem amíg mások esznek!!??
Azért holnap még ráállok megnézem mit mutat.
Ciao:
Barbara
Sziasztok! Már érik bennem az elhatározás a juharszirupos diéta kipróbálására. Viszont egy dologtól nagyon tartok, mégpedig a fejfájástól. Az olyan iszonyatosan, migrénesen kínzó tud lenni, hogy simán ágynak dönthet. Meg hát ugye a migrénes fejfájáshoz hányinger is társul, ami nem tesz jót az éhségtöl legyengült szervezetnek. Szóval ezt kellene vhogy túlélni anélkül, hogy az arcomba tolnék egy diós búrkiflit... :)
Egyébként pedig - szóljatok, ha butaság lenne - úgy tervezem, hogy már napokkal a kúra előtt leállok a kávéval, és fokozatosan növelem a bevitt citromos víz mennyiségét - ez egyébként sem esik nehezemre -, és persze már ekkor kerülöm a mű kajákat.
Szóval, asszem hamarosan nekivágok, akinek van kedve, csatlakozzon! Meg persze szívesen venném az új tapasztalatokat is.
Ja, és magamról: a 174 centimhez sajna a 75 kg nagyon kényelmetlen, szóval van mitól megszabadulnom...:(
Addig is hajrá mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataid a 90 napos diétával kapcsolatosan? Jót, rosszat...
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
- Segítséget kérnék diétával kapcsolatban (PCO)
- Diétával kapcsolatban segítenél?
- Milyen tapasztalataitok vannak a 90 napos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a 3 napos manöken diétával kapcsolatban?