Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)
sziasztok!
Én Holnap szeretném kezdeni. Nem száll be valaki? Vagy esetleg betty_79, csinálod? Jobb lenne együtt valakivel.. Kitartás mindenkinek!!! Ha nem zavar titeket, minden nap irnék ide, hátha ugy könyebben birom.. Puszi mindenkinek
Szia Betty! Persze, hogy bírni fogod, ez nem kérdés! :) Szorítunk Neked! A szervezetedtől függően min. 3, de akár 6-8 kilótól is meg tudsz szabadulni egy ilyen 10 napos kúra alatt. (Az én szervezetem eléggé "takarékos", így én 3 kilót fogytam "csak"-nálam már ez is nagy eredmény-, meg úgy tartják, hogy ahol több van, onnan több megy le.) A kúra után mindössze pár10 deka jön vissza (bélflóra-béltartalom), ha vigyázol a visszaállással, és betartod a fokozatosságot. Nyugodtan ihatsz feketeteán kívül bármilyen egészséges, természetes, feldolgozatlan teafajtát.
Tarts ki! Az eleje a neheze! :) A második nap után már leáll az emésztőnedvek termelődése, és megszűnik az éhségérzet! Hajrá! :)
Sziasztok, én holnap kezdeném a NEERA kurát egyenlőre csak 1 doboz lötyit vettem mert nem tudom bírni fogom -e. 20 kiló feleslegtől szeretnék megszabadulni persze nem 1xre.
Mi a tapasztalatotok mennyit lehet fogyni és mennyire jönnek viszza a kilók a kura után .Még 1 kérdésem lenne lehet e zöld és gyümölcs teát inni ez idő alatt?.
gratula, kitartottál, megcsináltad :-)
én a 4. napon, éhes nem vagyok de még mindig állati furcsa, hogy nem eszek/rágok. vigyázz a böjt megtörésével azért, nem mindegy, mit eszik ilyenkor az ember. irigyellek picit, én már most azt tervezgetem, hogy milyen (egészséges) finomakat fogok utána enni. :-))
Ma volt az utolsó napom, de ezekután kizárom az étrendemből a szénhidrátot amennyire csak lehet, és húsvét után megint megcsinálom a 10napos kúrát, mert sikerélményem volt:)
Ti hogy vagytok?
Fejfájás tegnap, a második nap estéig megvolt, ma - lekopogom - már nem jött elő :-)
egyébént tegnap beszéltem egy táplálkozási szakértővel, aki ismeri a neeát (több hétig ki is próbálta). azt mondta, hogy kifejezetten fogyásra nem ideális, de arra igen, hogy belökje, elindítsa a fogyást. tiszításra, sikerélményre jó, és hogy utána fel tudod építeni a helyes étkezési formát.
Gratulálok, nagyon ügyes vagy! :) És jól bírod a futást?
Köszi, tök jól érzem magam én is, ez a 6. napom.
Én a szokásos edzésszámomat a felére csökkentettem, és nem mertem terhelni túl intenzív edzéssel sem a szervezetem, de viszonylag hajtós hetem van, még a szo-vas-om se lesz szabad. Tegnap voltam masszázson, az nagyon jót tett. Látszatra nagyon sokat vékonyodtam, kilókban még nem nagyon jelentkezik (-1 kg).
Én is tervezem, a kúra megismétlését pár hét múlva.
nem, borsoztunk :-)
valami iszonyúan fáj a fejem tegnap este (vagyis az első nap este) óta.
ennyi méreg lenne bennem???
Milyn hivatalos szerint? vmi cikk szerint?
Nekem a kúra kitalálójának a könyve van meg magyar fordításban:-)... de ti tudjátok:-)
Köszi, egész jól:) Mellette még futni is járok, és igazán hatásos ez a kúra, már vagy 4kg minunsznál járok és a 9. napnál, de húsvét után megint elkezdem:)
Veled mi a helyzet? :)
Nagyon kis ügyes vagy, és köszi a szabatos választ :-) az a baj, hogy én régebben keserűsós vizzel már próbáltam "tisztítani", többször egymás után, és baromi rossz emlékeim maradtak. az egy dolog, hogy visszajött az egész, de azóta a picit keserű dolgoknál is felfordul a gyomrom, mert azonnal beugrik. :-(
már csak egy kérdés, és esküszöm, a hétvégén megpróbálom: mennyi vizet kell meginni mennyi sóval?
Amit iszol napközben, a citromos cayenne borsos limonádé leoldja a élfalról a rárakódott "szemetet"... ezt mosod ki reggel a sós vízzel!
Emésztést segítő teát meg teljesen felesleges inni, hiszen pont az a lényege, h nem kell a szervezetednek emészteni....
---> Az esti hashajtó tea rásegít a "szemét elindításához, kifele a szervezetből, a reggeli sósvíz meg kimossa... pont ez a lényeg.
A könyv mondjuk írja, h aki végkép nem bírja meginni a sósvízet (ismerek oylat aki nem bírta lenyelni mert rögtön visszajött), az igyon reggel is hashajtó teát..
Tipp: én mindig úgy ittam, h nem teljesen hidegen és marha gyorsan...számoltam a kortyokat... kb 8-10 kortyot ittam egyszerre... gyors levegő vétel... aztán ittam gyorsan tovább... ha én meg tudtam csinálni ezt a kúrát most már 3x, akkor bárki:-)
Én most tartok a felénél, és már nagyon-nagyon jól érzem magam. Hogy egy jó tisztítókúra mimindenre lehet megoldás?! :o Amellett, hogy a lelkünket helyreteszi, mert büszkék lehetünk magunkra a kitartásunkért, engem pl. olyan tünetektől szabadított meg, mint pl. bőr és haj zsírosodás, korpásodás (bőrgomba), nem beszélve a 2-3 kiló fölöslegről. Bárkinek csak ajánlani tudom!!! :)
Barbi azt írta (128.), hogy neki mindössze 1 kiló jött vissza, ami természetes.
További ajánlott fórumok:
- Mik a tapasztalataid a 90 napos diétával kapcsolatosan? Jót, rosszat...
- Tíz napos villámdiétával kapcsolatban szeretnék segítséget kérni!
- Segítséget kérnék diétával kapcsolatban (PCO)
- Diétával kapcsolatban segítenél?
- Milyen tapasztalataitok vannak a 90 napos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a 3 napos manöken diétával kapcsolatban?