Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? fórum

Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban? (tudásbázis)

171. betty_79 (válaszként erre: 170. - 7ab7ad3446)
2008. márc. 16. 17:45
Nem mértem magamat, nagyon sokat kéne fogynom legalább 20 kilót . Remélem 6/8 kiló lemegy azért , nagyon jó lenne .
170. 7ab7ad3446 (válaszként erre: 169. - Betty_79)
2008. márc. 16. 16:19
Már nekem is a második napom van.Hál istennek még nem fáj a fejem,csak kicsit szédelgek, bár egyébként is voltak vérnyomásproblémáim, gyógyszert is szedek rá..(dokival egyeztettem, engedélyezte a kúrát):( ma ittam keserűsót, igazábol semmi hatása nem volt.. mérlegre nem merek állni,és ugy döntöttem nem is fogok, egészen a végéig. Te fogytál már? Mindenképp végig akarom csinálni, be akarom bizonyitani magamnak, h "kemény" vagyok:))) De én is nagyon éhes vagyok.. Remélem jobb lesz, mint neked. Majd irj ha van időd! Kitartás!:)
169. betty_79 (válaszként erre: 167. - 7ab7ad3446)
2008. márc. 16. 15:58
Igen csinálom most a harmadik napon tartok , rettenetes fejfájás .... Az 1.2. napom nagyon éhes volta ma jobb :-).Kitartás
2008. márc. 14. 15:16
Most kevertem be a holnapi adagot, nagyon érdekelt milyen lehet az íze. Szarintem egész jó.. sőt ízlik.. Aig várom a holnapot, bár a fejfájástól nagyon félek...
2008. márc. 14. 13:40

sziasztok!

Én Holnap szeretném kezdeni. Nem száll be valaki? Vagy esetleg betty_79, csinálod? Jobb lenne együtt valakivel.. Kitartás mindenkinek!!! Ha nem zavar titeket, minden nap irnék ide, hátha ugy könyebben birom.. Puszi mindenkinek

2008. márc. 14. 10:03
Nekem ez a harmadik napom.elég jól bírom.és ti?
165. Bailadora (válaszként erre: 164. - Betty_79)
2008. márc. 13. 00:29

Szia Betty! Persze, hogy bírni fogod, ez nem kérdés! :) Szorítunk Neked! A szervezetedtől függően min. 3, de akár 6-8 kilótól is meg tudsz szabadulni egy ilyen 10 napos kúra alatt. (Az én szervezetem eléggé "takarékos", így én 3 kilót fogytam "csak"-nálam már ez is nagy eredmény-, meg úgy tartják, hogy ahol több van, onnan több megy le.) A kúra után mindössze pár10 deka jön vissza (bélflóra-béltartalom), ha vigyázol a visszaállással, és betartod a fokozatosságot. Nyugodtan ihatsz feketeteán kívül bármilyen egészséges, természetes, feldolgozatlan teafajtát.

Tarts ki! Az eleje a neheze! :) A második nap után már leáll az emésztőnedvek termelődése, és megszűnik az éhségérzet! Hajrá! :)

2008. márc. 12. 11:12

Sziasztok, én holnap kezdeném a NEERA kurát egyenlőre csak 1 doboz lötyit vettem mert nem tudom bírni fogom -e. 20 kiló feleslegtől szeretnék megszabadulni persze nem 1xre.

Mi a tapasztalatotok mennyit lehet fogyni és mennyire jönnek viszza a kilók a kura után .Még 1 kérdésem lenne lehet e zöld és gyümölcs teát inni ez idő alatt?.

2008. márc. 11. 22:16
Én is végeztem a böjttel. :) Nagyon jó így, a testemnek és a lelkemnek egyaránt jót tett. Az egyenleg -3 kg. Húsvét után én is megismétlem. Kitartás minden böjtölőnek! Megéri! :)
162. zsgzs
2008. márc. 9. 12:52

gratula, kitartottál, megcsináltad :-)

én a 4. napon, éhes nem vagyok de még mindig állati furcsa, hogy nem eszek/rágok. vigyázz a böjt megtörésével azért, nem mindegy, mit eszik ilyenkor az ember. irigyellek picit, én már most azt tervezgetem, hogy milyen (egészséges) finomakat fogok utána enni. :-))

2008. márc. 8. 23:12

Ma volt az utolsó napom, de ezekután kizárom az étrendemből a szénhidrátot amennyire csak lehet, és húsvét után megint megcsinálom a 10napos kúrát, mert sikerélményem volt:)

Ti hogy vagytok?

160. zsgzs
2008. márc. 8. 12:24

Fejfájás tegnap, a második nap estéig megvolt, ma - lekopogom - már nem jött elő :-)

egyébént tegnap beszéltem egy táplálkozási szakértővel, aki ismeri a neeát (több hétig ki is próbálta). azt mondta, hogy kifejezetten fogyásra nem ideális, de arra igen, hogy belökje, elindítsa a fogyást. tiszításra, sikerélményre jó, és hogy utána fel tudod építeni a helyes étkezési formát.

2008. márc. 8. 01:14
Ez hihetetlen... megint elírtam... 2 csapott teáskanálnyi jódozatlan só kell az 1 liter vízbe, nem pedig 1... sorry... ezt már a múltkor is elírtam:-(
2008. márc. 7. 14:25
Ne aggódjatok a fejfájás miatt, nekem a 3. nap óta nem jelentkezett. Szerintem ez nálatok is így lesz! :) Én Melius Tisztító filteres teakeveréket vettem, abban is borsmenta tea is.
2008. márc. 7. 14:22
Nekem a borsmentalevél teát ajánlották a fejfájásra (igy kura alatt)az okosak azt mondják, hogy elviselhetőbb lesz , de el nem múlik.
156. Bailadora (válaszként erre: 152. - Brodeers)
2008. márc. 7. 14:19

Gratulálok, nagyon ügyes vagy! :) És jól bírod a futást?

Köszi, tök jól érzem magam én is, ez a 6. napom.

Én a szokásos edzésszámomat a felére csökkentettem, és nem mertem terhelni túl intenzív edzéssel sem a szervezetem, de viszonylag hajtós hetem van, még a szo-vas-om se lesz szabad. Tegnap voltam masszázson, az nagyon jót tett. Látszatra nagyon sokat vékonyodtam, kilókban még nem nagyon jelentkezik (-1 kg).

Én is tervezem, a kúra megismétlését pár hét múlva.

155. zsgzs
2008. márc. 7. 12:46

nem, borsoztunk :-)

valami iszonyúan fáj a fejem tegnap este (vagyis az első nap este) óta.

ennyi méreg lenne bennem???

2008. márc. 7. 12:26
hjah bocsi, azt hittem a sóról beszéltek:-)
153. Huncutka84 (válaszként erre: 151. - Zsgzs)
2008. márc. 7. 12:25

Milyn hivatalos szerint? vmi cikk szerint?

Nekem a kúra kitalálójának a könyve van meg magyar fordításban:-)... de ti tudjátok:-)

152. brodeers (válaszként erre: 143. - Bailadora)
2008. márc. 7. 11:52

Köszi, egész jól:) Mellette még futni is járok, és igazán hatásos ez a kúra, már vagy 4kg minunsznál járok és a 9. napnál, de húsvét után megint elkezdem:)

Veled mi a helyzet? :)

151. zsgzs
2008. márc. 7. 11:40
a hivatalos recept szerint késhegynyi kell bele, én ügyeltem rá, hogy ezt ne lépjem túl, és így - komolyan - nem is érzem a borsot!! egy icipici utóíze van a cuccnak, az a bors miatt, de egyébként nem
2008. márc. 7. 11:26
köszi ,Hát akkor inkább szenvedek egy picit és a borsos választom ha már csinálom legyen hatásos. KITARTÁS ...
149. zsgzs
2008. márc. 7. 11:18
nekem a boltban azt mondták, hogy lehet helyettesíteni, mert tényleg jobb az íze, de azért az igazi hatékonysághoz a cayenne kell.
2008. márc. 7. 11:17
Tudnátok tanácsot adni, hogy a cayenne borsot lehet e gyömbérrel helyettesíteni(annak kevésbé szörnyű az íze)? Vagy kevésbé lesz hatásos c.bors nélkül a kúra? Az első napom és 10 naposra tervezem. Köszi
147. Huncutka84 (válaszként erre: 146. - Zsgzs)
2008. márc. 7. 10:30
1 kiskanál jódozatlan tengeri só, kb 1 liter vízben...
146. zsgzs
2008. márc. 7. 09:28

Nagyon kis ügyes vagy, és köszi a szabatos választ :-) az a baj, hogy én régebben keserűsós vizzel már próbáltam "tisztítani", többször egymás után, és baromi rossz emlékeim maradtak. az egy dolog, hogy visszajött az egész, de azóta a picit keserű dolgoknál is felfordul a gyomrom, mert azonnal beugrik. :-(

már csak egy kérdés, és esküszöm, a hétvégén megpróbálom: mennyi vizet kell meginni mennyi sóval?

145. Huncutka84 (válaszként erre: 144. - Zsgzs)
2008. márc. 7. 00:33

Amit iszol napközben, a citromos cayenne borsos limonádé leoldja a élfalról a rárakódott "szemetet"... ezt mosod ki reggel a sós vízzel!

Emésztést segítő teát meg teljesen felesleges inni, hiszen pont az a lényege, h nem kell a szervezetednek emészteni....

---> Az esti hashajtó tea rásegít a "szemét elindításához, kifele a szervezetből, a reggeli sósvíz meg kimossa... pont ez a lényeg.

A könyv mondjuk írja, h aki végkép nem bírja meginni a sósvízet (ismerek oylat aki nem bírta lenyelni mert rögtön visszajött), az igyon reggel is hashajtó teát..

Tipp: én mindig úgy ittam, h nem teljesen hidegen és marha gyorsan...számoltam a kortyokat... kb 8-10 kortyot ittam egyszerre... gyors levegő vétel... aztán ittam gyorsan tovább... ha én meg tudtam csinálni ezt a kúrát most már 3x, akkor bárki:-)

144. zsgzs
2008. márc. 6. 21:57
Lányok, egy fontos kérdés: muszáj reggel sós vizet inni a szervezet kitiszításához? nem elég este egy tisztítós/emésztést elősegítő tea?
2008. márc. 6. 19:11
Brodeers! Hogy vagy? :)
2008. márc. 6. 19:10

Én most tartok a felénél, és már nagyon-nagyon jól érzem magam. Hogy egy jó tisztítókúra mimindenre lehet megoldás?! :o Amellett, hogy a lelkünket helyreteszi, mert büszkék lehetünk magunkra a kitartásunkért, engem pl. olyan tünetektől szabadított meg, mint pl. bőr és haj zsírosodás, korpásodás (bőrgomba), nem beszélve a 2-3 kiló fölöslegről. Bárkinek csak ajánlani tudom!!! :)

Barbi azt írta (128.), hogy neki mindössze 1 kiló jött vissza, ami természetes.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook