Miért van ennyi negatív ember itt? (beszélgetés)
:)))
Így!
Nem?
Bakki,nem mondod még hülébben halok meg :))
gondolom, mert sokan a hisztivel feldobják azt a bizonyos lecsapásra váró labdát.... és van, akinek a válaszstílusa után bizony, nme lehet mást tenni....
Nem gyakran, de találkoztam már ilyennel.
:))
Nálunk nincs :))
jah, és bizony, h van, aki azért sértődik meg, mert te nem az ő véleményét osztod, eseleg még vissza is kérdezel, h adjon értelmes magyarázatot, és már rád is borult a kakik bili a szájából :).... Huh, de még mennyien vannak ilyenek!
Én azt vallom, h más ember sértegetése, vagy annak megpróbálása az mindig a buta, ostoba emberek fegyvere ilyen esetben. Mégpedig, mert érvelni nem tudnak, így aztán az erősebb kutya b..szik elvén próbálja megtalálni a gyenge pontod. Aki átlát ezeken, az tuti, h túléli ezt az egész fórumozást :)
azért a félreértelmezések, félrehallások sem ritkák egy fórumon, ahol nme látod a másik fél mimikáját, és hanglejtését....
Illetve vannak emberek, akik saját kisebbségi komplexusaikból kiindulván minden mögött csak negatív hozzáállást látnak....
Uhogy azért nem minden arany, ami fénylik :)
Úgy értem mindenkinek saját magát kellene ismerni annyira, hogy ne fórumozzon, ha nem bírja a kritikát, a nézeteltéréseket, véleménykülönbségeket.
Főleg ha az életét venné el néhány hsz.
Én?
Mert alapból ilyen hülének teremtett a Jóisten :))
További ajánlott fórumok:
- Vaterán mennyi negatív értékelést "kell" begyűjteni ahhoz, hogy valakit töröljenek? Létezik ilyen egyáltalán?
- Megfigyeltétek, hogy mennyire szeretnek belerúgni az olyan emberekbe, akiknek kicsit rosszul megy dolguk, esetleg lehangoltak, negatívabbak?
- Volt valakinek köztetek emberundora, negatív élmények által? Hogy sikerült kijönni belőle?
- Negatív ember vagyok.
- Mennyi az esélye, hogy terhes vagyok, ha barátom nem élvezett belém, de az egyik héten émelyegtem, csináltam tesztet, negatív(19)?
- Szeretném már, ha nem lenne ennyi negatív ember, jön az ünnep!