Miért van az hogy ha vele vagyok csak a hibáimat látom? (beszélgetés)
Csekélyek az ismereteid ebben a témában, az alkoholisták agresszívek lehetnek, a füvesek soha.
Ennyi.
Szerintem nem bölcs dolog, ennyire - és itt nem csak a te hozzászólásod értem - azt tanácsolni valakinek, hogy keressen mást. Átérzem a problémáját, én is küzdöttem hasonlóképp emiatt, és cseppet sem jelenti azt, hogy másik partnerre van szükség. Ha csak nem a partner az oka ténylegesen a kisebbségi érzésnek.
Ez szerintem a topikíróból fakad, önmagát kellene kicsit helyretenni pozitív értelemben. :)
Kata, ahogy elnezem most arra varsz, hogy valaki azt mondja, hogy "maradj vele", de ezt nem fogjuk mondani. Csak a pozitiv iranyba kerdezoknek valaszolsz... Nem bantani akarlak, de ez a kapcsolat neked pont nem megfelelo, csak Te tudsz kimaszni belole.
Szerintem nem O az egyetlen urge a Foldon, ugye? Ha a valasz igen, akkor tuleled, ha nem maradsz vele.
Mitől félne egy drogos?
A többi ennek a járuléka. Majd ha verni is fog...?
Más elfogadni és más hosszútávon kibirni.ahogy ez már nálad is mutatkozik.
Tudhatod,ez egyre csak rosszabb lesz!
Kell ez neked?
Mintha én írtam volna.
Jól látod.
Azonnal szakíts vele!!
A füves cigi csak a bevezető szenvedéseidhez.Lehet egyébb titkos stimulálószert is kapsz!
Az életed mehet rá.A szex még rendben van nála?
Menekülj!
akkor szenvedj tovább...marha sok értelme van...et a rengeteg fórum ...mind azt mutatja,hogy egy fos kapcsolat...elég csak belenézni
ha neked jó az ha szenvedsz akkor szenvedj...de az idő megy...és lehet nem lesz jó vége..
További ajánlott fórumok:
- Mit csináljak, ha új lakásba költöztünk és nappal el volt a kutya egyedül, de most éjszakás vagyok és látom a kamerán, hogy sír?
- Mit csináljak, ha őrülten magányos vagyok, nincs senkim és annyira nem látom már a saját jövőképemet, hogy úgy érzem nincs értelme semminek?
- Vajon mitől lehet, hogy túlsúlyosnak látom magamat, pedig a kilóim alapján nem vagyok az?
- Ki vagyok én? Akinek mások látnak, vagy akinek magamat látom. Külső-belső.
- Magányos vagyok de nagyon nincs hangulatom semmihez
- Magányos vagyok, de belátom én vagyok a hibás. Változtatok,...