Miért szeretnek a nők szenvedni? (beszélgetés)
nem tudom, de személy szerint én nem szeretek szenvedni.
és nem is ismerek olyat, aki kimondottan szeretne, szóval nem értem a kérdést
ez inkább egy bizonyos embertípus, nem..?:)
úgy gondolom, nem függ attól, hogy ffi vagy nő - ez a "nyafogós-hipochonder-örökké elégedetlen" fajta..
Na, ezeket az embereket valóban az élteti, hogy újra- és újra elsírhassák a bajaikat a másiknak..
Pedig odáig vannak érte ,meg vissza!
E+lég ha elkap a szomszédassszonyom,amikor kidugom az orrom!Egyből jön,neki milye fáj,a férje kibirhatatlan.....húúú....hidd el,imádnak!Inkább ,mint sem hogy változtassanak az életükön!:)
Miért, te tényleg szeretsz szenvedni?
Szerintem lazán kell felfogni a dolgokat, nem kell minden apróságon felhúzni magunkat.
Magyarul,másként látjuk a dolgokat,mint ők:D!
Pedig az igazság ,hogy nem más egy dolog,mint mondjuk egy "kutya".
Mi elefántnak látjuk,ők bolhának....pedig csak egy kutya!:D
egyébként a nők azért szenvednek (szerintem), mert kb. hatféle megközelítésből kezdenek el agyalni mindig mindenen és soha nem tudják eldönteni, melyik a "helyes" megoldás és mi lenne a jó..
ha van valami, az a baj, ha nincs semmi, akkor az..:))
ez azért nem ilyen fekete-fehér.. bár olvastam, hogy leírtad azt is, hogy nem mindenkire igazak, de szerintem eléggé előítéletesek a mondataid.. (vagy csak túl feministák..:))
"Ha a nők is olyanok lennének, akkor ápolók, szülésznők, emberjogi szervezetek, karitatív szervezetek nem lennének." - rengeteg férfi ápoló van, a szülészek-nőgyógyászok zöme pasi, a mindenféle szervezetek élén pedig kik állnak..? Férfiak! szóval ez a mondatod szerintem kissé erős - és nem is feltétlenül igaz..
"Olyan hozzáállással hogyan nőne fel egy gyermek? Csak néha megütnék" - na, ezt meg jó pár pasi nevében kellene kikérni, mert én pl. egyetlen ilyen férfit sem ismerek!
Mert mindenből akkora ügyet csinálnak.
Bolhából elefántot...
További ajánlott fórumok:
- Miért van az, ha szeretnek én mégis kételkedem?
- Miért nem szeretnek már az emberek olvasni?
- A fiatalok miért nem szeretnek színházba járni?
- Egyes emberek miért szeretnek játszmázni, manipulálni másokat? Miért lelik örömüket ebben?
- Miért szeretnek a nők vásárolni?
- Miért gondolja azt a párom, hogy ha próbálok egy picit csinosabb lenni, jobban "adni magamra" akkor más férfit szeretnék magamnak?