Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Miért gondolja azt a párom, hogy ha próbálok egy picit csinosabb lenni, jobban "adni magamra" akkor más férfit szeretnék magamnak? fórum

Miért gondolja azt a párom, hogy ha próbálok egy picit csinosabb lenni, jobban "adni magamra" akkor más férfit szeretnék magamnak? (beszélgetős fórum)


1 2
47. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 46. - Andilaci)
ápr. 24. 17:51
Sosem adtam rá neki okot hogy ne bízzon.Szerintem fél hogy elveszít.
ápr. 24. 17:14
Fura észrevételei vannak a párodnak.... Vagy ennyire nem bízik benned?
45. timycat (válaszként erre: 36. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 24. 07:06

"... de túlságosan szeretjük a családunkat."


Aha, pont ez jött le az írásaiból 🤦‍♀️

44. semleges (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 24. 06:21
Lelki terror? Akkor pláne lépj. Mi a kérdés?
43. semleges (válaszként erre: 41. - Globus)
ápr. 24. 06:20
Pontosan! Nem is értem, hogy nem dolgoznak. A környezetemben kettő ilyen van. Ki vannak szolgáltatva, el vannak hízva, buták. Arról nem beszélve ha a férjjel történik valami ott állnak minden nélkül.
42. semleges (válaszként erre: 35. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 24. 06:18
Tedd azt. Nem lesz egy fillér nyugdíjad sem. Meg egyébként is. Hogy lehet csinálni a "semmit" és kiszolgáltatva élni?
41. globus (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 17:13
Akkor már nem annyira kicsik. Szerintem ha visszamész dolgozni, nagyobb önbecsülésed lesz, hiszen pénzt keresel, nem tudnak azzal sarokba szorítani, hogy nem tartod el magad. Egy nő soha ne függjön másoktól, történjen bármi, meg tudjon állni a saját lábán. Csak így lehet nyugodt az életed.
40. Ágio8405 (válaszként erre: 34. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 11:38
Nem, de nem is szültem volna ilyennek gyereket. Gondolom előtte sem volt teljesen normális, viszont lehet te csak a biztos egzisztenciát láttad.
39. hottie (válaszként erre: 36. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 11:19

Van értelme változtatni, fejlődni, egyénileg is, közösen is, és a házasságotokban is. De hosszú folyamat lesz.


Érdekes, ahogy írsz a férjedről, egyszer egy bunkó, de közben meg nem, szereted, nem szereted. Ez vajon miért van?


Három dolog, ami fontos bárhogy is döntesz:


1,változni, változtatni, fejlődni, ér

2,gyerekek

3,sokszor van olyan, hogy igazán nagy hiba egyik félben sincs, csak egyszerűen egymással nem tudnak működni.Gondold végig ezt az egész fórumot!

38. andi6020 (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 10:52

Gondolom a második szülésed után lett ilyen nárcigyanús terrorista barom a férjed (amilyennek mondod). Különben nyilván nem szültél volna ebbe a házasságba egy gyereket sem.


Igen, egyébként sok nő megcsinálja azt, amit lehetetlennek tartsz.


A férjed szemszögéből meg te nem tudsz írni

ápr. 23. 10:50
Pedig valamit muszáj, ha lelki terrorban tart. Tényleg nem normális ez a féltékenykedés meg birtoklási vágy, innen egy lépés hogy kezet is emeljen rád. Érthető hogy nem vágysz így a testi együttlétre. Ugyanakkor ez így nem élet, a gyerekeid is így nőnek fel, hogy ezt látják, hogy a szüleik minimálisan sem tisztelik egymást... Kérj segítséget a szüleidtől, vagy találj ki valami tervet hogy hogy tudsz változtatni.
36. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 31. - Hottie)
ápr. 23. 10:50

Én egy nyugodt életet szeretnék.

Tudom nekem is változtatnom kéne.

De nemtudom egyáltalán van -e értelme ezt megprobalni rendbehozni.

Egyébként szeretem őt,a gyerekeim apja.Mindent megad nekünk.De nagyon nehéz vele együtt élni,ugyerzem túl magas nála a "léc" nemtudok tökéletes lenni,és sztem én ebbe belefáradtam.


Úgyhogy igazából mindig adunk egymasnak úgymond egy új esélyt de mindig kibukik hogy nemkéne,de túlságosan szeretjük a családunkat.

35. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 30. - Semleges)
ápr. 23. 10:46

Gondolkozom rajta,hogy elmegyek 4 vagy 6 órába.De akkor még azért kapnám a savat ha esetleg 10 perccel később érnek haza hol voltál? Vagy ha csinosabban mennek dolgozni,kinek akarsz tetszeni?

Mindegy hogy mit teszek neki semmi nem jó.Mondta már hogy ha akarok menjek el dolgozni,de nemtudom mennyire készítene ki az állandó féltékenységével.

34. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 32. - Ágio8405)
ápr. 23. 10:42

Nemtudok máshogy hozzá állni ha kiölt már belőlem kb mindent.

Vagy te szívesen lennél együtt olyannal aki mindenért belédköt?

Nemhiszem!

33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 29. - Andi6020)
ápr. 23. 10:41

Kis gyerekeim vannak óvodások.Szted milyen albit tudok fizetni 4 max 6 órás kereset mellett?Mivel nekem kéne vinnem és hoznom is őket.


Tudod mit olvasnal a kedves férjem szemszogébol?

Kinyalom a seg×get és nemkapok cserébe semmit..na ezt olvasnád..csak éppen azt nem tenné hozzá hogy mellette lelki terrorban tart évek óta,és most azért keményített be megjobban mert már nemvagyok a bólogatós kiskutyája.

32. Ágio8405 (válaszként erre: 19. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 10:22
Nem azzal van a gond hogy körmöshöz és fodrászhoz jársz, hanem azzal ahogy ő hozzáállsz. Tudod van a mondás. Ki mint vet úgy arat….
31. hottie (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 10:16

Tisztáznod kellene magadban, hogy mit szeretnél. Csapongsz, próbálod magad meggyőzni? Vele maradni, vagy nem. Leírod, hogy milyen ember, milyennek látod, hogy milyennek éled meg a házaságod. Sorolod, hogy mi a rossz, és amiket leírsz valóban rossz, de azon kívül, hogy ez a fórum segít tisztán látni, nem jó másra.

Van valami terved a konkrét problémákra:

-szex,-házasság vs.válás,-gyereknevelés,-anyagi függetlenedés.

Ismét jönnek a kérdések: Te mit szeretnél? Mert mi itt leírhatjuk, hogy szexelj többet vele, és akkor jó lesz, vagy leírhatjuk, hogy válj el azonnal... de ezek a mi véleményeink/döntéseink. Te mit szeretnél, mi az a döntés, amit meg tudsz hozni, van is rá lehetőséged, (mi ezeket sem ismerjük), és amivel együtt tudsz élni. Mi gondolsz/érzel, mi az első lépés?

30. semleges (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 10:12
Miért vagy otthon egész nap? Miért nem dolgozol? Más ezeket amit te itt felsoroltál munka mellett teszi.
29. andi6020 (válaszként erre: 26. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 10:01

Nem lehet megvenni? Meg vagy véve.

Válj el, menj dolgozni, tartsd el magad. Na akkor mondhatod, hogy téged nem lehet megvenni.


Szívesen olvasnám a sztorit a férjed szemszögéből is.

28. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 20. - Shukran)
ápr. 23. 09:58
Nekem ez egyre jobban úgy jön le egyébként hogy ahogy telik múlik az idő és én úgymond egyre jobban nézek ki (elég sokat fogytam az utóbbi idoben) plussz próbálok magamra adni egy kicsit,ő egyre féltékenyebb,pedig nem kéne.Baromira nem érdekel más pasi mindent magamért teszek.Ebbol ugye arra lehet következtetni hogy szeret engem és fél hogy elveszít.De ha valaha elveszít nem egy másik miatt fog hanem a viselkedése miatt..
ápr. 23. 09:53
Mindig megtalalja a módját hogy belém tudjon kötni és így elunk már évek óta jó hogy nem akarok vele együtt lenni és nem veszi magát észre pedig beszéltem már bele erről.Az volt rá a válasz hogy ő ilyen...
26. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Hottie)
ápr. 23. 09:50

Nemnagyon van tovább...illetve az a tovább megy minden ugyanígy ahogy eddig..elviselem a kattanasait..most ez tart egy pár napig (ugyanis ez abból robbant ki hogy tegnap elmentem fodraszhoz) aztán megnyugszik.. lehet megprobalom magam valahogy megeroltetni és változtatni a hozzáállásomon a szexhez.. sajnos elmenni tőle nemtudok még,a csaladomra nem számíthatok.Fogalmazzunk úgy hogy teljesen a markában vagyok és ezzel ő jó alaposan vissza is él.


És igen mindenem megvan nekem is és a gyerekeknek is tényleg egy szavam sem lehet.De engem nem lehet megvenni,hogy legyek szívesen úgy vele hogy minden egyes alkalomnal amikor elmegyek itthonrol vagy valamit nem jól csinálok rettegnem kell a reakciójától

ápr. 23. 09:31
A nárci gyanús ember csak szimplán egoista. Aki valóban nárci, az nem gyanús, hanem keményen az.
24. hottie (válaszként erre: 10. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 09:26

Szögegyenesen lejön, még akkor is, ha nagyon egyszerűen és egyoldalúan írod le az eseményeket, hogy nektek nem kellene együttélnetek, soha nem is kellett volna. Azt értem, hogy ventilálsz, és talán ez a fórum arra is jó, hogy segít rendezni a gondolataidat.

A válasz a kérdésedre, hogy ne csak fecsegjek: Akkor sem számítana normálisnak a férjed viselkedése, ha normális szex lenne köztetek. Nagyon más módon kellene ezt feléd kommunikálnia, nem úgy, ahogy most teszi.

(Nem tudom pontosan mi számodra a normális definiciója, de mivel ezt a szót használod, én is ezt teszem.)

A "nárci gyanús" -t inkább ne használd.


Hogyan tovább? Mit szeretnél? Hogyan tudod megvalósítani azt, amit szeretnél?

23. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 21. - 996b40d6f5)
ápr. 23. 08:37
Neki tökmindegy hogy nézek ki már rájöttem.Legyen rendben a háztartás,lássam el a gyerekeket,ja és tegyem szét a lábam hozzateszem örömmel,mert az is baj ha épp nem élvezek el..
22. timycat (válaszként erre: 17. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 07:46

Egyik hsz-sal agyonvered a másikat.


Azt mondtad amikor szexeltetek akkor is beléd rúgott, elmart mindenkit, te csak azért vagy vele, mert nincs hova menni. Itt ahhoz hogy minden rendben legyen nem csak a szex a hiba. Válj el, ne nyomorítsátok egymást, meg a gyerekeket tovább!

21. 996b40d6f5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 23. 07:36
Az ilyen nem nőt akar, hanem cselédet.
ápr. 23. 06:58

Beteges féltékenység.

Ismerős a dolog, sajnos.

19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 12. - Ágio8405)
ápr. 23. 06:58
Hova legyek már ennél alázatosabb vele?? Sehova nem megyek vezetem a háztartást elmart mellolem mindenkit szép lassan úgy forgatta a szálakat hogy már lassan a saját családommal se tartom a kapcsolatot..és akkor van ez a kis hóbortom hogy picit jobban érezzem magam ugyanis önbizalmat ad..és akkor még ebbe is beleugat..
ápr. 23. 06:55
Rohoghetsz rajta.Amikor minden nap vagy minden másnap együtt voltunk mert voltak ilyen idők akkor is talált okot arra hogy belemrugjon.
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook