Miért szereted a Hoxát? (beszélgetés)
Bármit keresel biztos megtalálod azt aki már megvette próbálta.Hasonló élethelyzetektől a robotporszívóig:)
Sok mindenröl lehet itt olvasni,kérdések végett is jó...
nagyón,jó,közöségi,óldal,sókminden,ről lehet csevegni. ,és barátókra,találni.üdv ágnes
Örülök,hogy ide találtam.Sok minen érdekel és olvasok az itt lévő engem is érdeklő dolgokról.
Szeretek itt naplót írni!
nálunk a férjem talált erre az oldalra és ő regizett ide, én pedig lenyúltam tőle, átírtam az adatokat csak nicknevet nem tudom megváltoztatni. kaptam már én is jót-rosszat itt, de ahány ember annyiféle és a véleményük is.
Rengeteg jó recept van és a Szerelmemre is itt találtam rá.
Azt a címet is adhatnánk ilyen címen mit adott nekünk a hoxa. Nyugodtan lehet összehasonlítást végezni, mert miért kedveljük, mert sokan ennek az oldalaknak tagjai és már 5.éve müködik. Én nekem személy szerint találkoztam egy hasonló korosztályú hölggyel és öröm volt a személyes találkozás kellemesen elbeszélgettünk és megajándékoztuk egymást ő tőle kaptam egy szép hímzett terítőt, amin rajta van a nevem. Nagyon kedves gesztus volt tőle és már telefonon is beszéltünk. Azért szeretjük, mert 251.588 tagja van és ez a szám növekszik. Én a magam részéről igyekszek udvarias lenni és megértő a beírókkal és viszonzásul megköszönik nekem és ez jól esik.
Üdv.Ágnes
En is nagyon szeretem,ha fozni akarok,vagy valamire nem tudom a valaszt,itt klaszul meg tudjuk beszelni,nem mondom van ojan is hogy el megy a kedvem tole,mert egyessek nem a leg baratsagosabbak,de a jot kell mindenben nezni.
Altalaban anyak vagyunk es mijen jo erzes ha megosztjuk tapasztalatainkat!
En ezert szerete a Hoxa-t :-))!
negatív: néha alaptalanul írnak dolgokat le. ha nem kérdés van csak vmiről ír ami rossz, de semmi alapja nincs. Az nem tetszik. Minden mást imádok. Vmit nem tudok egyből itt keresem+találom meg a választ! :)
Olyan ,mint a néprádió:mindent tud.
Én két és fél éve találtam erre az oldalra, nagyon szerettem, bár volt többsör is olyan, hogy nagyon telitődtem az oldallal...
Jó tapasztalataim vannak, találkoztam klassz emberekkel.
Pár honappal ezelőtt vénetlenül találtam rá a HOXÁRA a neten akkor regisztráltam erre az oldara és azota szinte napi rendszerességgel ha többet nem de pár percet rajta vagyok ezen az oldalon . Több gondomra találtam segitséget ,én is hozzá szoltam egy-két témához szivesen játszom a betű csere játékon de sajnos vannak negativ tapasztalataim is . egyyesek közülünk csak kritizálni tudják mások irás stilusát ahelyett hoy tanácsot adnának . Nektek mi a véleményetek erröl az oldalrol . Vannak -e negativ tapasztalataitok ?
Én azért szeretem a hoxát, mert segített leszokni egy másik weboldalról, ahol már függő voltam. Most meg rászoktam erre.
Nagyon sok kérdesre találom meg a választ. Sok ember tapasztalataiból lehet tanulságot leszürni.
Azért mert sokoldalú ! Minden 1 helyen :) Ha kérdezek valamit, választ kapok rá !!! Nagyon sok kedves, jó indulatú, segítőkész emberrel találkozom itt ! És, nem utolsó sorban, nagyon jókat nevetek :)Tudnám még folytatni !!!!!!!
szia! én nagyon szeretem a hoxát. egy éve vagyok itt, igaz, pár hete kiléptem, és új néven jöttem vissza, de a naplómat sikerült megmentenem, két napomba került, mire visszamásoltam. nagyon sok barátom lett a hoxán, akik nagyon sokat segítenek nekem. csak köszönettel tartozom nekik.
Ezen az oldalon tényleg minden van.Az ember minden kérdésére választ kaphat!
Ugyan személyesen nem ismerjük egymást,mégis olyan dolgokat tudunk megbeszélni amit talán a közvetlen környezetünkkel nem is.
Itt izgultam végig a terhességemet, vagyis itt vártam a pozitív terhességi tesztet. Azóta is aktiv tagja vagyok a babás fórumoknak, szeretek itt lenni, a páromntól néha már hallgatom is..:-D
Az ember barátokra lel, tapasztalatot cserél, tanácsot kér...
Itt írhatok naplót anélkül, hogy zavartatnom kéne magamat.
Van sok ember akit nagyon megkedveltem és szeretem olvasni a naplójukat és tudni, hogy mi van velük. Van akit a naplója alapján ismertem meg, és csak utána lettünk jóban.
Én 2008. áprilisban regisztráltam aztán idén szeptemberben kb az eredeti nevemet töröltem és azóta csak ezt használom
Szeretem,hogy sok kérdésemre választ kaphatok
Sok jó ember van itt és persze van itt az ellentétből is bőven,de az van mindenhol....
Lehet, de az már biztos régi, én meg azok véleményére vagyok kíváncsi, akik épp most olvasnak! :P
Szióka!
Én egy véletlenfolytán találtam rá a Hoxára.Nagyon szeretek itt lenni a család szerint néha már betegesen is.
Szeretek játszani,szavazni csevegni.Minden nap küldök jeleket és képeslapokat,teszek fel képeket is.
Rengeteg barátot szereztem magamnak itt akikhez nyugodtan fordulhatok ha bármi gondom,problémám van.
Természetesen ha tudok nagyon szívesen segítek én is!
Elsősorban azért szeretem a Hoxát, mert minden jellegű kérdésemmel fordulhatok a tagokhoz, s nagyon sok témában tudok hasznosakat olvasni. :) A naplóírós időszakom mostanában elmúlt, bár eddig is inkább fogyis naplót vezettem. :D Viszont sok naplót olvasok és bizonyos fórumok állandó hozzászólója vagyok. :D
Tavaly nyáron csatlakoztam Hoxa portálhoz, és akkor főleg a cikkeket olvasgattam. Aztán valahogy elmaradt a Hoxázás, de néhány hete újra aktív tag vagyok. Sőt, sokkal aktívabb, mint eddig bármikor! :D Naplót írok, mások naplóit olvasom, szavazásokat írok ki, szavazok stb. Ti miért szeretitek a Hoxát? Mivel töltitek a legtöbb időt itt a portálon?
További ajánlott fórumok: