Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért sülhet bele a sütőpapír a pizzatésztába? fórum

Miért sülhet bele a sütőpapír a pizzatésztába? (tudásbázis kérdés)


2014. szept. 4. 11:50

Mert raksz alá :)

Olovaolaj a tepsi aljara, keves, az ujaddal kenegesd el, ra keves kukoricaliszt, eppenhogy bevonja az olajos feluletet. Kizart hogy odaragad utana. Es nem pocsekolod a papirt.

2014. szept. 4. 10:55

Azért, mert rossz minőségú a sütőpapírod.

Ne kenegesd semmivel, hanem vegyél szilikonosat, az Aldis pl. ilyen.

2014. szept. 3. 23:36
Én egy nagy tepsi hátoldalán szoktam sütni(vékony: néhány mm vastag) pizzát max fokozaton. Így is eltart 10 percig, de utána csak lecsúsztatom róla. Nagyon ritkán ragad, akkor is csak azért, ha átlyukad a tészta, és ráég a paradicsom...
2009. febr. 6. 22:39
Vékonyan kend meg olajjal a sütőpapírt. (ha akarsz használni)
18. jolie
2009. jan. 20. 22:42
Én nem szoktam sütőpapírt tenni alá, kicsit kiolajozom a tepsit.
2008. dec. 3. 19:36
Én sem szoktam sütőpapírozni,és vajazni sem,mert a tésztát sodrófával nyújtom,és az alján lévő kevés liszt magában is elég ahhoz,hogy ne ragadjon le.
2008. nov. 30. 15:18
Én nem szoktam soha sütőpapírt használni, hanem kivajazom és kicsit lisztezem a sütőt. És nem ég le.
2008. nov. 29. 10:38
Szerintem is a recepttel van baj...Sütőpapírból pedig van jó pár silány minőségű.ha kicsit lisztes a tészta alja kelés után sem ragad le a teflonos sütőlemezen.
14. gallinaccia73 (válaszként erre: 13. - Judit0625)
2008. nov. 4. 19:04
dettó
2008. okt. 24. 18:36
nem használok hozzá sütőpapirt, és még soha sem ragadt le. Kevés olajjal kikenem a tepsit, és kész!
2008. okt. 24. 17:58
Minek a pizzához sütőpapír?
2008. okt. 24. 17:53
látom már más is írta, tényleg jó.
2008. okt. 24. 17:52
Van szilikonos sütőpapír, olyat vegyél. Egyszerűen le lehet emelni róla a tésztát vagy a piskótáról lehúzni.
9. kk2
2008. okt. 24. 15:44
Valószínű nem a jó oldalát tetted alá.Viszont ,ha jó a tésztád nem kell alá sütőpapír.
2008. okt. 18. 22:31
Én sosem tettem alá sütőpapírt. Kiolajozom a pizzaformát, beleteszem a tésztát és megsütöm. Nekem így is megfelel és semmi gond nincs vele (nem ragad le, stb...)
2008. okt. 17. 23:45
vannak olyan papírok,aminek csak a fényesebb oldalát lehet használni :)
2008. okt. 17. 22:36

Mióta 'lecseréltem' a sütőpapíromat nekem is ilyen gondom volt. Ez ilyen fehér, a régi barna volt, avval nem volt gondom.


Bár, szerintem a pizza alá felesleges sütőpapírt tenni. Én a tepsit margarinnal kikenem és liszttel beszórom.

2008. okt. 17. 22:10

Szilikonosat vegyél, az nem fog. A kenyér alá azt teszek.

Ha teflon, elég a sima olaj.

Ha nem, olaj, liszt.

2008. okt. 17. 22:05

Hát legközelebb nem rakok alá az tuti...

Csak ugye eddig is raktam és nem volt baj

3. SF
2008. okt. 17. 22:01
Nem szabad alá papírt tenni, mert menet közben még kel, és összeragad a tésztával. Vagy ki kellett volna kenni, mint a tepsit szokás, bár nekem úgy sem vált be.
2008. okt. 17. 21:51
A hétvégén pizzát sütöttem, eddig nem volt vele semmi gondd d most belesült a sütőpapír amit alá tettem... Teljesen belesült...
2008. okt. 17. 21:51
Miért sülhet bele a sütőpapír a pizzatésztába?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook