Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kolbász, hurka sütésekor tesztek a tepsibe sütőpapírt? fórum

Kolbász, hurka sütésekor tesztek a tepsibe sütőpapírt? (tudásbázis kérdés)


26. Babi11
dec. 10. 13:42
nem
25. globus (válaszként erre: 23. - Michelle.r)
dec. 10. 10:48

Sőt, annyiféle kolbász, hurka.

Más a házi, mint a bolti, hát még a finom disznótoros...🙂

Én pl a füstre szánt kolbászt nem szoktam sütni (füst előtt), mert nekünk az túl fűszeres.

Felénk jellemzően inkább véres hurkát készítenek, amiben abálólével megfőzött rizs és zsemle is van. Sajnos, nem gm ☹ A májat felzabáljuk reggelire.

24. Epresturmix (válaszként erre: 23. - Michelle.r)
dec. 10. 10:39
Alapesetben én sem teszek alá, de szeretem a zsírját kenyéren amikor megdermed. 🥺😀
23. michelle.r (válaszként erre: 22. - Epresturmix)
dec. 8. 09:26

Én zsírt sem szoktam, pont elég, ami a kolbászból kisül. 😝

Azt hiszem, erről a fórumról tényleg elmondható, hogy ahány ház, annyi szokás 😇

dec. 5. 14:12
Nem kell alá víz se papír !!!!! Édes istenem! Egy hurkát sem tudtok megsütni már? Zsírt tegyél alá! 😀
dec. 5. 13:27
Hurkát, kolbászt sosem sütök egymagában. Mindig krumpliágyon sütöm. Igaz a krumpli alá teszek egy kevés vizet, 2 kanál étolajat és kb. 20 perccel előbb kezdem sütni, mint a hurka-kolbászt. Sütőpapírt soha nem teszek alá, csak a sütemények egy részének kell. Be kell a tepsit áztatni elmosás előtt.
dec. 5. 11:43
Én vizet teszek alá, zsírt és papírt nem.
19. LBO
dec. 5. 11:07
Nem kell sütőpapír. Zsírt tegyél alá.
dec. 5. 09:31
Nem.
17. globus (válaszként erre: 15. - Loretta16)
dec. 5. 09:25
Akkor sem lesz semmi baj, ha teszel. Hamar elsül, és finom ropogós lesz. Jó étvágyat!
16. Myra
dec. 5. 09:09
Mindig sütőpapírban sütöm őket.
dec. 5. 09:02
Szoktam egy nagyon picit alátenni, így tanította anyukám, hogy ne legyen száraz. De akkor nem teszek.
14. Bless the child (válaszként erre: 5. - Loretta16)
dec. 5. 08:59
Nem kell alá víz
13. andi6020 (válaszként erre: 5. - Loretta16)
dec. 5. 08:43
Honnan ugrott ez be? :D Nem kell alá víz.
12. libikóka (válaszként erre: 9. - Tumbo2)
dec. 5. 08:40
Igen,kicsit beáztatva,hamar el lehet mosni.
11. vigyefene (válaszként erre: 5. - Loretta16)
dec. 5. 08:39
A kolbászból fog kijönni kevés víz, mert az nyers hús. A hurka pedig már megfőzött hozzávalókból van.
10. Sziszi69 (válaszként erre: 7. - Sziszi69)
dec. 5. 08:37
Viszont megszurkálom pár helyen fogpiszkálóval.
9. tumbo2 (válaszként erre: 2. - Libikóka)
dec. 5. 08:36
én sem szoktam.a tepsit kisúrolom.
dec. 5. 08:35
Nem.
7. Sziszi69 (válaszként erre: 5. - Loretta16)
dec. 5. 08:35
Semmit sem teszek alá,se víz,se zsíradék.
6. libikóka (válaszként erre: 5. - Loretta16)
dec. 5. 08:30
Nem kell víz!!!!!!!
dec. 5. 08:28
Közben beugrott, vizet is kell alá tenni, így mindenképp elvetem az ötletet. Köszönöm Nektek!:)
dec. 5. 08:27
Rendben, hallgatok rátok! :)
3. Bless the child (válaszként erre: 1. - Loretta16)
dec. 5. 08:24
Dehogy teszek. Jó minőségű tepsiben sütöm, amibe nem ragad bele
2. libikóka (válaszként erre: 1. - Loretta16)
dec. 5. 08:13
Szerintem ne,sokmindent lehet sütő papíron,de ezt simán tepsiben zsíron vagy kis olajjal bekenve.
dec. 5. 08:10
Kaptunk házi kolbászt, hurkát, ma megsütöm. Arra gondoltam, sütőpapírt teszek a tepsibe, így könnyebb lesz a mosogatás. Csinálta már így valaki? Van különbség a végeredmények között?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2022, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook