Miért olyan nehéz pasit találni 30 év fölött? (beszélgetés)
Nem! Úgy csináld ahogy te gondolod,abból baj nem lehet:)) Mindig magadat add!
Ez a helyzet csak a pasit minősíti.Én ha ilyennel találkozom megköszönöm,hogy válaszra méltatott.Lehet én csinálom bután?
mondtam én neked! :DDD
képzeljétek,én meg tisztességből visszaírtam a pasinak,hogy ne haragudjon,de nem az esetem,további szép estét,stb stb...erre visszaírja:sz*pj le! :DDD
:-DDD Én is korán!! Na mi egy órára járunk:DDDD
Igen hajlamosak általánosítani,de evvel a férfiak is így vannak.Tudod vad idegen emberektől miért vársz tisztességet?? A neten egy kép mögé bárki elbújhat!! Szerintem abban nincsen semmi ha nem ír vissza.
Amúgy én is írtam vissza hogy köszönöm! Na erre tök kiakadt egy két pali...:SS Mert hogy ez tök lenéző...
Persze válasz a "NEM VÁLASZ" is de hol itt a tisztesség????
Mert ugye a pasikról az a hír járja,hogy tisztességtelenek és még sorolhatnám.Erről tehetnek a pasik egy része hisz valóban megtörténnek olyan dolgok amik nem tisztességesek csak a hölgyek sok sok esetben általánosítanak és azonnal előítéletekkel vannak egy másik ember felé.
nanáá,hogy az vagyok...csak korán kezdtem,és ez most érezhető a legjobban! :-)
Én pl,minden esetben visszaírtam,vagy éppen megköszöntem a kép alá írásokat,vagy a képeim értékelését!
Ez így van...egyetértek veled.Bár az egyik ismerősöm pasi szerint a nem válasz is válasz:)) Gondolhatod,ha egy nőnek bejön a pasi,akkor fog írni neki.
:-)))
Fiatal vagy még te is:)))
Sziasztok!
most,hogy én is az egyedül élő pasik táborát színesítem sok hozzászólással egyet értek.Ellenben van amit tudnék cáfolni.Egy rövid momentót megjegyeznék.Ha egy olyan oldalon ami "elméletileg" a társ keresésről szól ír egy pasi levelet egy adott hölgynek aki az adatlapján a tisztességről,őszinteségről ír akkor eme höly miért nem képes annyira tisztességes lenni,hogy ha már nem is szipatizál a fent nevezett pasinnak egy pár sort írna?Én úgy látnám tisztességesnek ha nem is felel meg valaki valakinek de az egyik megtette,hogy ismerkedni próbál akkor a minimum,hogy válaszra méltatjuk.
Köszönöm,hogy szólhattam!
Hááát,mi nagyon egyformán gondolkodunk! :-)
huszadrangú??nekem sem,nem hogy egy pasinak?!
Jól írtad!Rohadt sokat kell szenvedni,csalódni azért,hogy a jót észrevegye,értékelni tudja az ember!És ez mindenre vonatkozik,nem csak a férfiakra!:-)
Teljesen egyetértek:)))))
Sok nő azt hajtogatja hogy a szex huszadrangú...miközben a pasiknak az első!! És ezt is el kell fogadni...nekik jön a testiség,majd az érzelem.
A ragaszkodásnak, a függőségnek semmi köze nincs a szeretethez:))
Pontosan!Az a baj,mostanság,hogy ebben a túlhajszolt világban,hétköznapokban,nagyon elfeledkezünk a szeretetről,a törődésről...a legtöbb nő,gyorsan akar kezdeni valamit magával,mert kifut az időből...aztán talál valakit,akihez görcsösen ragaszkodik,elijeszti a férfit a gyerektémával,a házassággal,meg azzal,hogy nincs önbizalma!!A nő meg megijed mindjárt a szex-témától!Férfiból van!!!!Az esetek nagy százalékában a szex döntő szerepet tölt be egy kialakuló,vagy éppen már meglévő kapcsolatban!vagy a nőknek tök mindegy,milyen az ágyban,csak családot akarjon????Házasság,gyerek után,meg megy a szeretősdi,mert rájön,hogy nem élt eleget,és ráadásul nem működik a szex sem!!!Ki érti ezt?
Pont most írtam le hogy a 30as nőkért is döglenek a 20as pasik...nem hiszem hogy csak a pasikért a fiatal lányok.Persze az más kérdés ki mit keres.Ezt fejben kell eldönteni,de még akkor is jöhetnek meglepetések.És avval sem értek egyet hogy nem kellenek a csalódások! Dehogynem!!!! Ez nem korfüggő,hogy 30 felett már nem kell csalódni ugyanolyan része az életnek,mint az öröm,boldogság és az életet hááát nem lehet szeletekre vágni!! Mindig minden van! Ezt tudomásul kell venni és elfogadni:)
Ez igaz,de én mint huszonéves,hidd el,ugyan arra a nyugalomra vágyom,mint te harminc évesen!Leszarom a pénztárcáját...nekem is van!Nem szorulok rá!És hidd el,hogy vannak olyan húszasok,hogy bőőőven,elbújhatnának a harmincas nők mögött szépségben!A csalódást meg senki nem szereti,nem korfüggő,az élet velejárója!És már én is unom! :))))
:))) Ez nagyon jó hangzik...
Nekem is sokszor a távolság az ami picit kényelmetlenné tudja tenni.
:-DDDDD Nekem is ilyen van most...nem is csak a szex és nem is a komoly...ezt előre nem lehet leírni és kőbe vésni:)) Mi is randizgatunk és jól érzem magam vele.Egyelőre ennyi! Én élvezem..aztán majd alakul.Én is elég bonyolult vagyok és nem egyszerű eset...:))
A 30 feletti pasik mind huszonévesekre vágynak a huszonévesek meg dagadt pénztárcára amit a harminc feletti korosztálytól pont megkapnak.
Sajnos ez a helyzet.Egy harmincfeletti nő sosem lesz olyan szép mint egy huszonéves.Ha engem elhagyna a párom vagy szétmennénk én már soha nem is próbálnék több férfit,pont emiatt.30 felett nem kellenek már a csalódások senkinek a nők nagyrésze nyugalomra vágyik inkább.
Kicsit több mint három év, ebből egy évig én sem akartam semmi komolyat, csak kóstolgattam a férfiakat :) jól kiismertem őket, és főleg azt tisztáztam (sok félresikerült randi után), hogy kit is akarok én, én milyen férfiaknak kellek, fontos kérdések! aztán jött az előző barátom, vele másfél évig voltunk együtt (szintén netről), de távkapcsolat volt, és egyikünk sem akart költözni, plusz a családja nem igazán szimpatizált velem. A szakítás után kihagytam pár hónapot, aztán amikor újra cseteltem rövidesen "megismertem" a férjemet, mondjuk kb. egy órát cseteltünk, számot cseréltünk, másnap találkoztunk (kb. tizenötperc sétára laktunk itt Miskolcon egymástól:) egy egyetemre jártunk anno, volt közös barátunk is! mégsem találkoztunk előtte :) ), egy éjszakát végigsétáltunk és beszélgettünk, csókolóztunk, nagyon romantikus volt, éreztem, hogy Őt nem szabad elengednem, Ő lesz az, akire vártam.
Igen,tapasztalom!Én is társkeresőn ismertem meg egy férfit nemrég!Pénteken utazom hozzá,utána meg Ő hozzám!Rengeteget beszélünk,és nem a szex témával indított,sőőt!Nem a komoly kapcsolatra hajtunk,sem a szexre!Mindketten azt mondtuk,hogy majd kialakul!Én meg magamban,azt,hogy ha nem lesz belőle komoly,akkor nem lesz...de legalább volt egy gyönyörű hétvégém,egy ilyen álompasival! :-)
:-DD De jó! Mesélj majd...:)))
Így van! A hülyítés nem net függő...egyébként a neten is van őszinte pali,ezen tök meglepődtem(mert amúgy nem az őszinteségről híresek) szóval sokan regelnek úgy, hogy leírják van partner vagy házas..stb és milyen kapcsira vágynak.
Mennyi ideig voltál a neten míg a férjed jött?
Ez így van!!!Minden mondattal egyetértek!:))
Én azt mondom erre,hogy ki kell próbálni:-DDD Néha meglepő élményeket tudnak okozni;-) Bár mindig el kell dönteni ki mit szeretne...aki görcsösen azt keresi hogy jaj olyan jöjjön aki a herceg,meg komoly..stb...annyi élménytől megfosztja magát:)
Igen valóban nem jó társ nélkül,de szerintem az az ember kerek aki önmagával is tud és szeret lenni!EGYEDÜL! Elengedhetetlen élmény a felnőtté válás és érett személyiség alakulásában.Szerintem.Ezért nem szabad soha senkinek tragédiaként megélni,hogy egyedül van,mert rengeteget lehet belőle tanulni...és még élvezni is lehet:)
További ajánlott fórumok: