Miért olyan nehéz pasit találni 30 év fölött? (beszélgetés)
Nem azt mondtam, neked kell :) csak hogy sok ilyen nő van.
Amúgy az a baj a társkereső oldalakkal, hogy ugye, azt ír bárki, amit akar... egy ideig úgysem derül ki, mennyi belőle az igazság...
De egyébként bnőm a szórakozóhelyes ismerkedésről is uezt meséli... hogy ott is a szexre mennek, ...
Nem tudom..nehéz dolog.
A mostani párom a neten ismertem meg,- nem ismerkedős oldalon amúgy...
Barátnőm uezt meséli. Fent van több társkeresőn, és hiába normális vele vki, egy idő után kibukik ez a szex- dolog..
Amúgy nekem 12 évig volt párkapcsolatom, tavaly lett vége... én pár hónapra rá találtam is valakit, aki azóta is a párom (és lesz is sokáig-sokáig még remélem :P :) ), de a köztes időben nekem is ilyen tapasztalataim voltak...
Mentek a mézes-mázos szövegek, aztán kibukott mindig a végén, hogy mire is megy ki az egész... kicsit be is sokalltam tőle.
Szerintem azért, mert általában ilyenkor a normális pasik többsége már kapcsolatban, házasságban él. Aki facér, az meg vagy nőket hajkurászik, vagy valami gond van vele... vagy éppen nem akad rá az ember. :)
Szerintem is nehéz 30 felett a pártalálás.
Sajnos, bnőm is mindig elmeséli a történeteit... érdekesek ezek a 30 feletti pasik...
További ajánlott fórumok:
- Jó pasit találni nehéz - jó nőt, még nehezebb.....!
- Normális pasit hol lehet találni?
- Miért olyan nehéz munkatársakat (alkalmazottat) találni?
- 30 évesen, intelligens férfira vágyni álomvilág lenne? Miért nehéz ennek a korosztálynak társra találnia?
- Miért ilyen nehéz állást találni 8 általánossal?
- Mért oly nehéz párt találni 40 fölött