Miért nincs kedve a pasinak a szexhez? (beszélgetés)
lehet h depis,és attól nincs kedve. ha pénzügyi gondjai vannak,lehet attól.. ha ő a családfenntartó-akár van gyerek akár nincs még-akkor ez igenis mélyen érinti őket. a felelősség súlya sokkal jobban lenyomja őket mint mi hisszük.
nem tudom h házasok vagytok e,lehet h érzi h itt az ideje elköteleződni,megállapodni,és bestresszelt..
vagy kicsit rá kell segíteni.. egy új frizura,fehérnemű,új parfüm..
nem biztos h csaj van a dologban,ne húzzuk rá folyton minden pasit erre a kaptafára..
nem akar elvenni=megcsal.. nem akar szexwelni=megcsal.. nem úgy néz rám=megcsal.. stb
ne alacsonyítsuk már le őket állati szintre. nem minden pasi agya forog a farka körül/már bocs/
szóval próbáld kideríteni,és kiugrasztani a nyuszit :))
Arra nem gondoltál,hogy lehet,hogy impotens?
Ebben a rohanó,zűrös világban minden előfordulhat!
Hát szó-mi-szó az én barátommal is kb ugyanez van. Egy hónapban kb 2-3 alkalommal van szex. Ami nekem nagyon kevés. Még túl fiatalok vagyunk, hogy ez igy legyen. Probáltam beszélni vele, de nem lehet mindig kitér s hülye válaszokat amivel semmit sem tudok kezdeni. Mondtam. hogy ettől ugy érzem én nem vagyok elég jó neki erre a válasz az volt bután gondolkodom. Nehéz fizikai munkét végez. De nekem egyszer egy férfi azt mondta ha kell akkor nincs az a fáradság amit ne tudna legyőzni.
Tanácstalan vagyok.
Ez nagyon változó és sok mindentől függ. Nálunk a heti 3-4. De van, hogy több, vagy éppen kevesebb (ez a ritkább) :-)))
Az én párom is sokszor fáradt, mert sokat dolgozik, de akkor én kényeztetem. És ő ennek nagyon örül. Ezért nem értem a párodat.
Meg tényleg az a tapasztalat a férfiak nagy részénél, hogy ha ők nem kívánják és ez permanensen így van, akkor ott valami van a levegőben! és nem hófelhő!
Mondtam neki én is, hogy vagy nem szeret már, vagy csak nem tetszem neki úgy..., vagy más valaki van a dologban... De erre ő csak mosolygott, és azt mondta hülye vagyok. Nincs kedve, értsem meg.
No de már hónapok óta???? Nem tudom elhinni.
Ő tényleg nem akar... De erről most beszélgettünk, hogy én most már nagyon akarnék, úgyhogy nem bánnám ha aktivizálná magát....
Már hónapokkal ezelőtt kezdődtek a nincs kedvem-ek és a kifogások.
Csodálkozom, mert ezt inkább a nők szokták, hogy nem kívánják. A fáradtság ellen is nagyon hatásos tud lenni egy jó kis szex. Gyógyít.
Esetleg nem lehet valami nem lelki problémája?
A legrosszabb, ha nem tudjátok megbeszélni.
Hosszú távon a sok munka nem lehet indok.
Na az én férjem nem unja!
20 év után is bármikor kapható rá. Nálunk velem van a baj, én nem kívánom már annyira, heti 1 nekem bőven elég, neki nem. Lehet válság, akámi szomorú, stresszes dolog, neki megy.
Mert nem kívánja a szexet vagy téged.
Kérdezd meg melyik?:)
Lehet, hogy csak szimplán fáradt... :-(
A nyári szabadságolások előtt sokkal több "szakad a nyakukba". Szerintem ne kombinálj, ha minden más oké köztetek, akkor csak tényleg a "pénz" járhat a fejében...
Már kicsit én is olyan megszokás szagot érzek néha....
Egyébként annyira nem érdekli hogy pl mit veszek fel, vagy ki vagyok-e festve, milyen a frizurám stb.
További ajánlott fórumok:
- Ti mit tesztek, ha a párotok erőlteti, de nektek nincs kedvetek hozzá?
- Hogy kell egy pasinak kedveskedni?
- 27 éves pasinak nincs semmi jövő terve, ez normális?
- Nincs kedvem a szexhez. Mi lehet ennek az oka?
- Egy jóképű, rendes pasinak, hogy lehet, hogy nincs barátnője?
- Szerintetek csak nagyon kedves vagy tetszem a pasinak?