Miért nem tudom az orális szexet végig csinálni? (tudásbázis)
Senki nem úgy született, hogy mindent tudott ám!
Tanulással lehet megszerezni a tudást!
Jó gyakorlást és várjuk majd a fejleményeket!
mar?
akkor neked az biztos kellemetlen. nemis tudtam hogy van ilyen.
Nem vagy béna! Nálam is volt olyan, hogy öklendezés volt eleinte, én olyan formációt találtam ki, hogy a szám belső oldalához tartom, hogy ne menjen nagyon hátra, mert akkor....boaaaa.... :S :)))
Esetleg ha így mellé megy még a dolog, azt is megteheted, hogy megkóstolod, kipróbálod milyen az íze, akkor már el tudod dönteni, hogy bírod-e, vagy sem!
Én pl. baromira tudom irigyelni akik le is tudják nyelni, én egyszer csináltam ilyet, azt is csak véletlenül, nem volt vészes, de utána mentem fogat mosni, mert nem bírtam a számban az ízét! :P De állítólag minden férfié más, van akinek "erősebb" van akinek "gyengébb".
pedig ha a vége az, amit írtál, akkor nem lehet rossz amit csinálsz ;)
nekem mindig elismerés a vége (mármint az a vége, a fizikai vége :) )
Például?? Egy-két ötletet szívesen vennék:-)
Pedig ilyenkor teljes bénának érzem magam:-(
Nem vagy béna!!!!!
Van annyi más lehetőség, ahogy ezt tuti izgalmassá lehet tenni, még felül is múlhatod velük ezt a "lenyelési" problémát!
Az íze változik sokmindentől, nem mindig "elviselhető".
És ha egyszerűen csak hagynátok kifolyni a szátokból, miután oda belövelt?
Nagyon befolyásolja mit eszik a pasi előtte. Az én férjemnek mindig más íze van. Én szeretem csinálni és le is nyelem. Semmi gáz nincs vele.
Fokozatosan próbálkozz. Először csak nyalogasd, aztán tovább. Amikor meg a vége közeleg, akkor én a nyelvem alá szoktam venni, mert én attól félek, hogy ha a torkomba spriccel, akkor attól fuldoklok. De még sosem ment oda!
Sok sikert és írd majd meg mire jutottál/jutottatok!
Nekem sem megy, én is nagyon szeretnék maximális örömet okozni a páromnak, de rosszul leszek. Nem tehetek róla. Párszor próbáltam már, hátha csak bebeszélem magamnak, de mindig öklendezés lett a vége. Azt mondják minden férfi spermájának más az íze, hát nekem mindegy hogy kié volt sose jött be.
Azt is hallottam hogy ananászt kell etetni vele, mert akkor olyan lesz az íze, hát ez se javított, úgyhogy passz. Én is olvasom a hozzászólásokat, hátha lesz megoldás a dologra.
További ajánlott fórumok:
- Az orális szexet minden férfi szereti csinálni a nőknek?
- Mivel tudom szenvedélyessé tenni az orális szexet?
- 90-es évek zenéiből szeretnék válogatást csinálni retro bulihoz, de nem nagyon tudom az előadók nevét és a számok címét. Tudnátok segíteni?
- Ha ezt a gyakorlatot meg tudom csinálni 80kg helyett mint ahogyan az illető csinálja a vidiben 45kg-al, akkor mennyire lennék jó szkanderos?
- Nem tudom lehet -e nekem ilyet csinálni, de nem tudom mit tegyek a sráccal.segitsetek!!!
- Tud valaki pár jó tippet körömerősítésre, ami hatásos és otthon meg tudom csinálni?