Miért nem képes miattam feltölteni a telefonját? (beszélgetés)
Te meg pszichológus vagy!
Ugye?
Közelség. Távkapcsolatban.
Na jól van.
végzett??????
ajaj
Nem a pasid végzett veled?
Hány éves vagy? 14?
Végre egy normális válasz.
Hát... Komolyan mondom, hogy jót akartam adni neki. Semmi mást nem akartam, csak szépéséget, és békességet, és szeretet... De amikor adtam, az nem kellett neki, vagy észre sem vette... Pedig én kitartottam mellette, és teljesen hálás voltam neki mindazért amit tett. Pénzben nem viszonoztam neki. És most nem arról volt szó amúgy, hogy drága és ezért... Megértem, ha ezért lehetetlen. De az ütött szíven, amikor rádöbbentem, hogy nem akarja a közelségemet.
Mi van!???
Megölte a pasit???? :o)
Elmagyarázom:
Van egy kedves fiú, aki nem akarja felhívni telefonon, vagyis nem költ rá, pedig olyan szép cicahangja van nekije. De ez már neki sok, és most rájött, hogy egy szociopata barom a fiú és most végzett vele. Ennyi a történet. :)
Nem gond!
Úgyse volt értelme...
Á neeem!
Rendes kis cickány vagy Te!:)
szerezz pénzes pasit,aki hívni is tud,meg adni is..:D
na! :D
itt mindenki csk piszkálódik :DDDDDDDD
nyugi nem vagyok sértődős....alázzatok akarom:)))))))))))))
Na fordulat!
Látod, látod.. nem is érdemelt meg téged. Egy ilyen cicahangú kedves lányt.. Ráadásul nem volt hajlandó rád költeni a fizetését. Dobd ki a fenébe!
vázolom a helyzetet.:))))) Egy kapcsolatba szerintem ne csak az egyik fél adjon. nem feltétlenül a pasinak kell egy nőt "eltartani", hívni....a nőnek is ugyanannyi. Nem olcsó a telefonálgatás manapság, mi van abban, ha most szegény srácnak nincs pénze, hát Istenem neki is kell élnie.....
Felvetődhet a kérdés persze, hogy lehet csak kifogás...mert elege van, hogy mindig csak ő költsön telóra....
ennyi.
Nagy szavak ezek, hamar elviszi a szél.....
Hamar rájöttél, nem mondom!
Nahát!
Te se nem érted? :)
További ajánlott fórumok:
- Miért nem lehet az iphone-ról a naplóba képet feltölteni?
- Miért nem tudom a 2Mbyte-os képet feltölteni a naplómba?
- Szeretnék csillogó képeket feltölteni, de nem megy, miért? Hogyan lehet?
- Miért nem tudok képeket feltölteni az oldalamra?
- Miért nem tudok képet feltölteni az adatlapomra?
- Neten keresztül miért nem tudok Vodafone-nál feltölteni? Az adott bank eléggé vacakol..