Miért nem akar velem kettesben lenni vagy beszélgetni a férjem? (beszélgetés)
Extrém helyzet, az tény.
Pozitív dolognak tűnik, hogy a kis kétévest szereti. Lehet, hogy kiút lenne a zsákutcából, ha az "édeskettes" helyett olyan programokról ábrándozna a fórumindító, ahol a gyerek is jelen van?
(Csak egy ötlet: egy közös állatkerti séta. Vagy "csak" egy "közönséges" séta a parkban...)
Természetesen nem benned van a hiba. És nyilván vágysz nem csak szexre is. Félreértetted.
Szerintem is úgy gáz az egész, ahogy van. Akkor beszélgessen veled szex előtt. Komolyan mondom. De az is gáz, hogy ezt így kelljen kiharcolni. Nem irigyellek.
Szia!
Nekem. Azzal a különbséggel, hogy ő nem rajongott a gyerekért. Mikor három és fél éves volt a lányom, kavarni kezdett a legjobb barátnőmmel...
Hosszú sztori, mi kibékültünk, de semmi sem lesz a régi egy ilyen törés után. Ő is ilyen volt, mint a te párod, sőt még most is ilyen (nem beszélget, nem figyel rám) azzal a különbséggel, hogy mostmár mindenhova velem akar csak menni. Ez sem jobb.
Valamennyire ilyen volt, de most rosszabb lett. Vagy csak kielezodott, hiszen a gyerek elott voltak kettesben programjaink.
En orulnek a legjobban, ha ez csak vicc lenne, de egy 2 eves mellett nincs idom ilyenekkel viccelodni. ;)
Valakinek hasonlo elmeny vagy ferj?
Nem. Ahogy irtam a kislanyunk nelkul nem akar sehova.
Tudjuk kire hagyni, megbizhato nagyikra. Ha inteznivalo van, nyugodt szivvel rajuk is hagyja. De kettesben nem akar velem sehova menni a gyerek nelkul. (Setalni, moziba, akarhova..)
Arrol nem (sem) beszel, hogy miert nem akar velem kettesben lenni.;)
Eze
És az mit jelent, hogy nem akar veled lenni kettesben?
Átmegy a másik szobába, kimegy ha te bemész? Nem értem.
Nem akar beszélgetni arról, hogy miért nem akar beszélgetni?
Ja, a pasik ilyen bonyolultak.:/
Nem gondolom, hogy lenne valakije, mert napi szintu igenye van a szexre es azt tobbszor kifejezi, mennyire imadja velem. Es egy barati korben dolgozik, ott nem is lenne lehetosege, es amugy sincs semmi erre utalo jel.
Ram unt volna? Hat meg ez is lehet. Mert akkor viselkedik igy egy pasi?
Altalanos dolgokrol roviden igen. Vagy ha en pl. megkerdezem milyen volt a napja, akkor elmesel egy-ket dolgot.
De viszont o nem kerdez, ha mondok is valamit, kozbevag es eltereli.
Korabban is volt ilyen gond kisebb mertekben kozottunk, de most kettesben lenni sem akar, es mivel beszelgetni nem akar igy azt sem tudjuk megbeszelni, miert nem akar velem kettesben lenni.:/
Hogy, hogy nem beszélget?
Ültök, esztek, éltek, sétáltok, kirándultok egymás mellett némán? Gyerekről, munkáról, családról, aznapról, jövőről semmiről?
Van egy 2 eves kislanyunk akit imad, es ennek orulok, de miota a babo megszuletett nem akar kettesben lenni velem. Kiveve ha szexrol van szo.
Beszelgetni elotte is nehezen tudott, de azota egyaltalan nem lehet. (A bevasarlas, ugyintezos dolgokon kivul.)
Mar mondtam neki ezerszer, kerleltem, megszerveztem, de nem partner benne.
Ha veletlenul sikerul leszerveznem vamit akkor, 'na jo, elmegyek'. Es fapofaval 'vegigcsinalja'.
Mit tegyek?
Adok magamra es nem hiztam meg a terhesseg alatt csak az ilyen jellegu feltetelezeseket elkerulendo.
További ajánlott fórumok:
- Nem kíván a férjem, de már én sem akarom
- Kettesben szeretnék lenni!
- Mikor volt utoljára kettesben a párotokkal valami közös program? Akár csak egy séta kettesben? Milyen gyakran tudtok erre időt szakítani?
- Csak "megkérni valaki kezét" akár kettesben, akár családi körben (gyűrű nélkül) az a/egy valóban komolyan gondolt eljegyzés előszele?
- 5 éves kislányommal mostantól kettesben karácsonyozunk, mert meghalt a férjem. Hogyan lehet számára az ünnep boldog és meghitt így is?
- Imádok a férjemmel lenni!