Miért lennék anorexiás? (beszélgetés)
Amikor kiderült nem lehet gyermekem mert korai menopauzám van még 80-kg voltam.
Kb 2 hónapra mire kiderült nem lehetek anya, elkezdtem diétázni sportolni, hogy találjak valamit ami elveszi a figyelmem.
Szerintem nem ez miatt lett menopauzám...
és nem esel össze?
azt hiszem, nem véletlenül aggódnak érted.
A mai reggelim 1 műzliszelet tejeskávéval cukor nélkül.
Ebédem egy kis "szelet" párolt csirke zőldségekkel.
A vacsorám pedig egy sovány joghurt.
Nekem elég mások szerint kevés.
45 kg 155 cm-hez a normál kategóriába esik még. ismerek ilyen magasságú nőket, hasonlóan vékonyak.
inkább az lehet a furcsa, h voltál 80 kiló. az nagyon sok.
sportolj valamit, hogy megerősödj, izmosodj, és okosan táplálkozz.
a súlyod alapján csak sovány vagy
ha nem is nagyon eszel és túlsúlyosnak érzed magad, akkor viszont anorexiás is
Az viszont biztos, hogy túl keveset eszel, hiszen nincs elég erő, vitalitás benned. Ezen el kéne gondolkodnod
az anorexia nervosa egy pszichés dolog elsősorban. nem kell csontsoványnak lenni a betegséghez. sokakra rábélyegzik manapság hogy anorexiás, depressziós vagy simán hülye.
ha alapvetően egészségesen eszel és nem eszel annyit mint egy lü még az nem anorexia.
Kb 2 éve 80 kg voltam amikor volt egy "törés" az életemben, akkor kezdtem el diétázni és nagyon sokat sportolni.
Most 45 kg vagyok aminek örülök szerintem, a 155cm magasságomhoz ez jó.
De a közeli ismerőseimtől mindíg megkapom, hogy anorexiás vagyok, mert nagyon keveset eszek.
De szerintem normális mennyiség amit naponta beviszek a szervezetembe.
Az anyukám aggódik, hogy a munkámat is nehezen tudom elvégezni mert kevés bennem az erő ahogyan egyre jobban fogyok.
De a súlyom alapján nem lehetek anorexiás igaz?
Ez nem olyan kevés...
Akkor miért lennék anorexiás?
Én saját magamat nem érzem betegnek.
További ajánlott fórumok:
- Vékony, vagy átlagos testalkatú lányok! Zavar titeket, hogy állandóan anorexiásnak neveznek?
- És ki miért vállalná 45 évesen a babát, ha véletlen állapotos lenne? Erre is kíváncsi lennék.
- Az anorexiások ugyan éheznek, de nem éhesek?
- Mit csinálnátok, ha az egyik barátotok anorexiás lenne?
- Miért lennék naiv, azért mert nem hiszem el a pletykákat és jó embernek tartom?
- Szerintetek miért nem jelennek meg a Facebook üzenőfalra feltöltött képeim?