Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Valószínű,hogy Ő még nem akar családot!Nem akar felelősséget,és lehet nem is veled akarja leélni az életét!A Nők,meg elijesztik a pasikat,idő előtt! :))
Szerintem!
Na,de Csaba doki!Mi van a kapuzárási pánikkal?hmm??? :)))
Nőknek könnyebb.
(na ilyenkor szoktak megkövezni)
:O))))))
Az a kérdés, hogy a másik félnél, akit megcsalt bele gondol-e, hogy mekkora fájdalmat okoz, vagy okozott.
Ezért nem tudom sajnálni, mert ez az oldal sokszor eltűnik és inább a saját sajnálat marad.
Sajnos ilyen van.
Ennek így kell lennie?
El kell ezt fogadni?
...Én nem is mondtam,hogy egy ilyen szempontból,átlagos Férfit keresek,én sem vagyok ilyen,szempontból,átlagos Nő. Nekem a hűségem,a szerelemel,szeretettel együtt jár.
Hát ez is igaz.
Ha csak az érzésre gondolunk, akkor szereti a nőt.
Ha a gondolkodásmódra, hogy az mit is jelent, akkor igazad van.
Csak a nők úgy szokták gondolni, hogy akkor nem is érez irántam, ha meg tudta tenni.
A szeretet ebben az esetben hogy definiálják ezek a férfiak?
Gondolom itt a kulcs.
Nem csak azért nem tudod elfogadni, mert női aggyal nehéz, hanem mert nem kell elfogadni.
Akrmilyen nehéz a helyzet, azt ő teremtette és ő meg is tudja változtatni.
Senkit nem kell sajnálni.
Legfeljebb sajnáltatja magát, hogy neki milyen nehéz. Én ebben nem hiszek.
Megcsalásra nincs olyan, hogy szegénynek milyen nehéz.
Én nem azt mondtam, hogy természetes, hanem hogy nem a szeretet miatt nem lesz.
Ne fogadd el. De olyan pasit keress, aki úgy dönt, hogy hűséges, mert tudja, hogy amúgy milyen fájdalmat okozna neked.
Ez a lényeg.
Szerintem sem lehangoló,csak mikor megismer egy Nő egy Férfit,maradjon két lábbal a földön,és akkor nem vágódik állra!Járjon nyitott szemmel,és nem kell minden szarnak bedőlni,amit Ők előadnak!Először mindegyik dugni akar!Igazuk is van!Én is felpróbálom a cipőt,mielőtt megveszem!
Ja,és nem vagyok megkeseredett,mert ezek ellenére is IMÁDOM a Férfiakat! :))
Amúgy nem a szeretettel függ össze a megcsalás egy pasinál. Ahogy mondtam, csak a döntésen múlik.
Vannak olyan férfiak (kevesen) akiknek a szeretet elég hozzá, hogy ne tegyék meg, de sok férfi, aki valóban szereti a párját, is megteszi.
Nem azon múlik.
Szia Csaba D.!
Ezt nem tudom elfogadni,és nem is fogom!
Az csalja meg a párját,aki soha nem is szerette igazán....legalábbis nem azért szerette,amiért egy embert "lehet" (érdemes) szeretni!
Te mint férfi,ebbe belenyugodtál,elfogadtad ezt tényként?????
köszönöm, éppen őket hallgatom.
:)
Csak neked...de rég volt a kicsipaliskorszakom...elő kellene vakarni a lemezeket valahonnan! :)
hehehe
:)
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!