Miért hűtlenek a férfiak? Mi az ami leállítja őket erről? (beszélgetés)
Tudod Bibie szerintem az nem biztosan elég hogy odafigyelek a kapcsolatomra hogy jó legyen...sajnos attól még megcsalhat!:O))
Ez van...ez az élet!
Mindig ezt mondja..........:-S
Bezony!
:)))
nem mondod..?! ;)
ez sem biztositék.., az alap a kapcsolat maga, ami már két emberröl szól., szerinten itt kell az alapokat jól letenni és mindig tatarozni ha kell.. :))
amugy most látom, hogy a kérdésre is meglett a válaszom..
Bizony bizony......mi nők is.........
És most kezdődik elölről,mert Csabi azt fogja írni,hogy a nők ritkábban "vetemednek" ilyesmire,és más indíttatásból.:-)))))))))))))
igy van és ez nem csak férfi függö.. mi nök is ráfuthatunk..
bár ugy gondolom, hogyha egy kapcsolat stabil és harmonikus ugy csökkenek a lehetöségek.. :))
Edie` ne vedd a szivedre, ha elfogadod és figyelsz a kapcsolatodra és arra, hogy jó legyen akkor könnyen meguszhatod.. :))
hát.! ti meg már itt vagytok.. :)) hihihi
a hütlenség az ösztönös nem lehet rajta változtatni, valakinek erösebb másoknak gyengébb, szerintem mindenki ráfuthat a csabdára.. :))
ez ala Bibie állitás.. :D
Az a baj, hogy többet jelentett neked egy ceremóniánál. Szerintem.
De gondolom így nevelhettek. Ez a felelőtlenség.
Meg kell mutatni az életet és akkor nem lesz az embernek akkora csalódás, hogy nem álomvilág az élet.
:DDDDDDDDDDDD csak tisztitod :))
jó vanna, akkor majd szólok vmi indiánnak :o)))))
igen, hacsak nem akarsz egyedül élni....:)
mondjuk ha Zizi csinál nekem wodu babát akkor nem....:O)))
Oké. Szerintem láthatod, hogy az élet miről szól.
Azért mert van egy ceremónia, az nem jelenti, hogy most már mindenki vakon bízhat
:))))
én is ezt szoktam mondani, ha megszólják a párom amiért megnéz vkit....ne tudd meg hogy szokztak rám nézni a csajok ....:)))
bezzeg az nem baj ha őket bámulja mások pasija ..
Rájöttem. De már leírtam nem?
Aranka. Nem?
További ajánlott fórumok:
- Híres férfiak ABC-ben
- Híres férfiak fordított ABC sorrendbe
- Domináns férfiak - beszélgessünk erről!
- FER 14!!! Van valakinek erről a férfiak számára gyártott termékről tapasztalati, bármi nemű infói?! Hatásos?
- Mit gondolsz erről a hajról férfiakon?
- Bevallom, hogy úgy gondolom, hogy az igazán helyes pasik a hűtlenek!