Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Miért érzik azt az emberek, hogy joguk van beleszólni más életébe? fórum

Miért érzik azt az emberek, hogy joguk van beleszólni más életébe? (beszélgetés)

1 2 3 4
7. d2d5bb5db4 (válaszként erre: 1. - Gracielita)
2013. dec. 14. 10:15
Mert buták. Ilyen egyszerű.
2013. dec. 14. 10:10
Azért nem gondolom azt, hogy jobbító szándék vezérli őket, mert kivihognak, azt mondják, hogy lúzer vagyok, ronda vagyok meg hasonlók. ez a tipikus osztály kiközösítés. semmi jó szándék nincs benne. de sokat olvastam, hogy munkahelyen is van ilyen. egyébként már meg sem szólalok az osztályban, mindig csendben vagyok, hogy ne tudjanak belém kötni. azt hittem ez segít, de azóta az életem más részeibe kötnek bele. szabályosan azt nézik, hogy mikor mit csinálok, hogy utána azzal kínozzanak.
2013. dec. 14. 10:09

Magáról a "facéról annyit, hogy sokan azt gondolják, annyira fontosak, hogy feltétlenül meg kell osztani a legújabb fotóikat, minden lépésüket. Néha a kevesebb több. Nyitott könyvvé teszik az életüket, amitől bizony erősen sebezhetővé válnak.

Nah kérem, ilyen téren ne csodálkozzon senki, ha korpa közé keveredik, megeszik a disznók.

2013. dec. 14. 10:06
Lehet, hogy a jobbító szándék vezeti őket. Esetleg többet tapasztaltak már, vagy hasonló problémákkal már megjárták, és segíteni szeretnének, hogy Te ne kövesd el ugyanazt a hibát.
2013. dec. 14. 10:05
Nagyon sok helyen látom azt, hogy egyes emberek úgy érzik, hogy megengedhetik maguknak, hogy bíráskodjanak mások felett. Még a saját esetemből is tudok éldát felhozni. Nekem például az osztálytársaim érzik azt, hogy mindenért leszólhatnak. Hogy mit írok ki facebookra, vagy hogy blogot írok, vagy hogy belenézek a tükörbe, vagy hogy milyen a járásom, mit csináltam tegnap, és stb. De ez úgy gondolom nem csak velem van így, bár tény, hogy a fiatalabbak tudnak a legkegyetlenebbek lenni egymással. Erről mit gondoltok?
2013. dec. 14. 10:05
Ezt tőlük kellene megkérdezni, jobb ezt azzal és ott tisztázni, akiről úgy gondolod, az életedbe szólt, vagy valakinek az életébe szól, ami valamilyen formában téged is érint.
2013. dec. 14. 10:02
Miért érzik azt az emberek, hogy joguk van beleszólni más életébe?
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook