Miben nyilvánulhat meg az a gondoskodás, amit állítólag a férfiak nagyon szeretnek, elvárnak? (beszélgetés)
Naszóval kedves Lilla. Szerető gondoskodás meg pörifőzés meg zoknipárosítás akkor kell, ha a súlycsoportod feletti pasit választasz, aki félő, hogy más szoknyák után is kajtat, mivel kaphat jobbat is. Okos nő ezért olyan pasit választ, aki nem annyira alfahím, viszont veri a s**ét a földhöz, hogy ilyen zsír nője van, mint te. Ez a típus ágybahordja a reggelit, ő szedegeti a te zoknijaid a földről, és nem fordítva, valamint főzni is tud (vagy ha nem, hát előbb-utóbb megtanul. Kényszeríteni is lehet, pl nincs szex, amíg nincs Chateaubriand).
Természetesen ez akkor valósítható meg, ha nem vagy 90 kiló, nincs kétcentis lenövésed, és nem a kazahsztáni faludivatot követed. Amennyiben a tirpák lookra vokszolsz, jobb, ha veszel egy horváth ilona szakácskönyvet meg három zacskó tisztítószert, és máris nekiállhatsz a szerető gondoskodásnak.
Köszönöm, hogy megoszthattam magvas tapasztalataimat ehelyütt. :DDD
OKEY!
XD
MIVAN? MIVAN? MIVAN?
xDDD
?
:)
figyi engem ne oltsá jóvan?? :DD
emlékszel, mi az a három kérdés, ami mindig elhangzik verekedés előtt? :)))
?
:D
Ezek szerint akik kapcsolatban (akár házasságban) élnek azok szerinted mind igénytelen és buta, csak a szinglik okosak és szépek?
Én gondolkoznék vagy számolnék egy kicsit a helyedben mielőtt megszólalok. Nem lehet, hogy benned van a hiba?
AHAHAHAH
igy elkepzeltem
JAJJJJ
pfff najo. mar megint itt tartunk :pppp
*inkabb csondben marad, mielott butter ujra kiosztja*
:O) Szerintem ennyi a lényeg!
Valahogy engem például nagyon megviselne, ha spárgáznom kellene, és közben helikopterben pörögni. :DDD
O.o
??
nos, igen
mert lehet, hogy voltak jobbak "technikailag", de vele eltem at eloszor, hogy igazan szerelembol szeretnek, es nem cserelnem el a vilagert sem, senkivel :))))
(fu ez de nyalas lett :D)
jo, ertem, erre is vonatkozik vegulis
agyban sem var el nemtommilyen virtuozitast, meg csipkealsot meg mittomenmit; csak spontan jok az egyuttletek, nem bonyolitjuk tul :)
További ajánlott fórumok:
- Otthoncsinosító kreatív ötleteket kérek, vidám, meleg fészket szeretnék
- Nem szeretem az olivabogyót, de beszélgetni szeretnék
- 100 kiló vagyok, szeretnék lefogyni, segítsetek!
- Fiatalon szeretnék anya lenni.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Rovus vasalót szeretnék vásárolni. Állítólag a ruhákat fogason is max. 1-szer kell végigsimítani a géppel. Szerintetek vegyek?