Mi zajlik az elhunyt hírességek körül? (beszélgetés)
12. Panna.33
2025. dec. 21. 22:26
Én sem én vagyok, hanem valójában az unokám, csak visszautaztam az időben.
És most nem ér azzal jönni, hogy nem is vagyok híres, mert de, pont azért utaztam vissza.
11. Érdekes73
2025. dec. 21. 15:00
Anasztázia nagy hercegnő se maradt életben DNS már bizonyította. Petőfi körül voltak még furasagok
10. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 9. - Sirga)
2025. dec. 21. 10:02
Amúgy valószínűleg sokan eljátszanak dolgokat hogy ezzel hívják fel magukra a figyelmet és úgy tesznek mintha mások lennének, mert kell nekik a figyelem. Aki valóban el akar tűnni mint aki meghalt, azt valószínű soha nem is látják, mert nem fog jeleket hagyni hogy az emberek kombináljanak, hanem rejtőzködik. De akik ezzel visszaélnek és a helyzetet máskép tűntetik fel,csak figyelemre vágyhatnak szerintem. Elvis legendáiról még nem hallottam, de most már tudom ha valaha szenzációt akarok, úgy kell tennem mintha ő lennék😄
9. Sirga (válaszként erre: 1. - Kaliforniai tornádó)
2025. dec. 21. 08:06
Karády 97 évesen egy benzinkúton énekelget?
Ja, tudom, Elvisről is voltak ilyen legendák ...
8. Egnisz
2025. dec. 21. 07:51
Hitlerről egy érdekes dokomuntumfilmet láttam kb. 15 éve.
Vannak bizonyítékok, hogy megszökött és Argentínában élt stb.
7. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 4. - Regin_a)
2025. dec. 20. 20:50
Hány éves lehet már? Kb 105. Hiszen 80 éve már hadvezér volt. Sztálin idősebb volt nála, ő kb 55-59 év körül volt már az 56-os forradalomnál is, most már kb 128 lenne ha még élne
6. Kaliforniai tornádó (válaszként erre: 2. - Eunuch)
2025. dec. 20. 20:47
Ja, a televíziós Rákóczi Ferenc, a Vadon János meg a Sebestyén Balázs jó barátja
5. globus (válaszként erre: 2. - Eunuch)
2025. dec. 20. 20:43
Kádár János Kubában élt vígan.
4. Regin_a
2025. dec. 20. 20:15
Hitler elszökött Berlinböl Elöbb repülővel a Balti tenger partjára majd onnan tengeralatjáróval Dél-Amerikába. Ma is él még
3. Csicsi25 (válaszként erre: 2. - Eunuch)
2025. dec. 20. 20:06
Én szívesen olvasnám! 😉
2. eunuch
2025. dec. 20. 20:02
Rákóczi Ferencz hazajött Rodostóból, itt sétálgat az éjszaka leple alatt a szomszéd utcában. Meséljek még?
2025. dec. 20. 19:47
Karády Katalin 37 éve húnyt el 60 évesen, de a legenda szerint csak megrendezte a halálát, a mai napig él, legutóbb februárban láttak valakit egy benzinkúton bebugyolált fejjel aki dúdolta a slágereit eredeti hangon. József Attila 1937-ben húnyt el 32 évesen. Azonban ez csak a hivatalos jelentés. Egyes emberek azt állítják hogy egy hajléktalan volt aki ellopta az ő ruháit, és a vonat őt gázolta el. József Attila aztán tüdőrákban húnyt el valójában 1956 augusztusában 51 évesen egy erdész házába bújkálva. Aztán hogy mi volt az igazság, most már örökké titok marad. A Titanic kapitánya kisodródott a partra, túlélte és csak évekkel később húnyt el (ez is csak feltevés).
További ajánlott fórumok:
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a személyneve és keresztneve kezdőbetűje megegyezik
- Melyik hírességet engednéd az ágyadba?
- Írjatok olyan hírességeket, akiknek a családneve női vagy férfi kereszt név
- Filmesek-tévések - A név utolsó betűjével kezdj egy újabb híres filmes vagy tévés hírességet!
- Írjatok olyan hírességeket, akik családi neve jelzős vonatkozású
- Tucatnevű hírességek. Írjatok Kiss, Nagy, Kovács, Szabó, Tóth nevű ismert embereket.