Mi tartja vissza, hogyan bízhatna jobban meg bennem? (beszélgetés)
Ne nézz bele a mobiljába, pénztárcájába, zsebébe, ne bontsd fel a leveleit.
Ezeket józanul észreveszi, italosan átsiklik rajtuk
Én kiraktam egy 100ast az asztalra, másnap is ott volt, azóta +bízom a csajban
Melletted visszafogja magát... Akkor hogy várod, hogy feléd megnyíljon? Sőt, akkor hogy mutatja ki az érzéseit? Iszon, de mégsem?
Segíteni lehet neki barátként is, de ez hosszú távon nem fog működni köztetek. Bocs, ez van. Nem látom, hogy ez a helyzet változna a jövőben, így bíztatni sem tudlak.
Ó Mr. Alkohol! :)
Ugye ez nem komoly kapcsolat? :S
Mert olyan jo szenvedni meg kedvesnovernek lenni,
inkabb menj el korhazba dolgozni, azert legalabb penzt kapsz, ha mar mindenaron apolot akarsz jatszani, raadasul ingyen.
Jah, már látom.
Most már csak azt nem értem, miért vagy vele.
"csak akkor adja bele magát 100 %-ban a kapcsoltunkba mikor ekég rendesen van benne alkohol. "
Ezt egyáltalán nem értem
Biztos az én értelmi szintemmel van a gond, de nem értelek! :)
Most elmegyek melóba, aztán ha hazaértem megpróbállak újra értelmezni, mert valami nem kerek ebben az egészben! :)
Ebben a hozzászólásodban benne van a lényeg!
Betűről betűre! :)
Nem tudom , hogy az előző kapcsolatodban mit nem kaptál meg amit vártál volna, de abban biztos vagyok, hogy azt ebben sem fogod megkapni...
" Szeretem, ok nélkül, feltétel nélkül, és nem várom el, hogy bármit is viszonozzon, csak jól esne a lelkemnek"
Akkor Te inkább az ápolója vagy / második anyukája, de nem a szerelme..
Bocsi...
További ajánlott fórumok:
- Csak gyerekpszichológus tudna segíteni? 4 és fél éves kislányom szándékosan visszatartja a székletét...
- 3 és fél éves kisfiam nem hajlandó bilibe, v. wc-be végezni a dolgát, visszatartja amíg nem kap pelust, mit tegyek?
- Gyermekem visszatartja a kakit, mit tegyek? Van itt olyan anyuka, aki szintén ezzel küzd, vagy már túl van rajta?
- A férfiak vagy a nők viselik jobban a visszautasítást?
- Elkezdtem sportolni és megálltam a fogyásban. Visszatartja a vizet a szervezetem. Meddig fog ez az állapot tartani?
- Hogyan veszem észre ha a szervezetem visszatartja a vizet?