Mi lehet az oka, hogy meggondolta magát? (beszélgetés)
Rossz irány. Nagyon rossz irány.
Talonba nem tartunk pasikat, egyre fókuszálunk!
Általában arra, akivel a legjobban érezzük magunkat.
Szerintem neked nagyon súlyos kötődési problémáid vannak valamilyen mániával keverve.
Potenciális társat keresel a talonba?
Hát itt a baj! Magadat is félrevezeted, de másokat is.
Ennek hatalmas bukás lehet a vége!
Sejted hogy mi az, hogy miért?
A kezdeti baráti ismerkedés során bennem kialakult szimpátia után már nem csak barátságot akartam. Nem akartam én ide-oda ugrálni, ha rajtam múlt volna akkor inkább kapcsolat irányába indultam volna el. De mivel ezt ő úgymond lefújta ezért úgy gondoltam megelégszem ha visszalépünk a haverkodó szintre, annyira úgysem kötődöm még hozzá érzelmileg, hogy ez ne menne. Nem úgy gondolok rá, mint egy potenciális jövőbeni partnerre a talonban, hisz elmondta, hogy nem szeretne most kapcsolatot. Nem hinném, hogy ez megváltozna, meg ha arra várnék, az csak felőrölne szerintem.
Igen szerintem akkor sérülnék, ha a barátjaként kialakulnának bennem mélyebb érzelmek úgy, hogy ő nem akarja.
Tehát ide-oda ingázol barátság és nem barátság között? Ez elég bonyolultnak hangzik. Nem merülsz ki ebben? Talonba tartod őket, hátha az egyikkel kialakul valami? Miért nem egyre fókuszálsz? Szerintem ez nem egészséges!
Mi az hogy sérülsz? Úgy érzed hogy sérülsz, ha valami komolyabbat akarnál?
Néhány hónapja ismerem. Tényleg látszott rajta, ezt még más, külső szemlélő is megerősítette. Éreztem abból ahogy beszél, ahogy rámnéz, ahogy megérint. Volt már olyan, hogy csak beképzeltem, de akkor valahol mélyen éreztem, hogy csak áltatom magam. Most nem volt ilyen.
Viszont valószínűleg elbizonytalanodott és meggondolta magát. Gondolkodhatott rajta, aztán ez lett az eredmény.
A komolyabb vizek alatt kapcsolatot értettem. Nem érzékeltettem vele, hogy egy kapcsolat lenne a cél, mert nem akartam ezzel elijeszteni. Meg én sem akartam elkapkodni. Úgy voltam vele, hogy inkább csak ismerkedjünk és meglátjuk hogyan alakul.
A randik már csak ilyenek. Nem sok értelmük van.
Én nagyon utálom. 🤭🤭
Párszor találkoztatok, de már barátok lennétek?
Ez komoly barátságnak ígérkezik. 😐
Szerintem friss a dolog és teljesen bizonytalan. Mióta ismered? Tényleg láttad hogy lelkes vagy csak beképzelted magadnak?
Véleményem szerint, ha komolyan gondolná nem futamodna meg. Ezek szerint mégsem olyan komoly.
Mit jelent az, hogy komolyabb vizekre?
Lefeküdnél vele? Járnál vele?
Egyenes volt.
Meg se kettyintett. Vagy az a baj?
Az ma már nem divat.
Szokj hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet segíteni, hogy egy telt nő szebbnek lássa magát?
- Egy kutyánál hogyan lehet elérni hogy magától adja meg magát?
- Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk?
- Mit lehet tenni, hogy egy macska nagy ívbe elkerüljön? Nagyon alegriás vagyok rá és folyton dörgöli magát hozzám! Utálom! Idegesít!
- Mi lehet az oka annak, hogy magától kikapcsol a laptopom?
- Mitől lehet, hogy a Smart TV magától felhangosodik a maximumig?