Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk? fórum

Van értelme reménykedni benne, h a párom aki elhagyott 3, 5 év után amint terhes lettem meggondolja magát és visszajön hozzánk? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
2019. szept. 17. 19:28
Nem mostani ez a topik, valamiért feldobta nekem... Na nem baj, azóta jó lenne tudni, hogy mi lett a sorsotok :)
2019. szept. 17. 19:27

Én biztos megcsapkodnám az én temperamentumommal, meg úgy alapból,mert f.kalap volt ...


Sajnálom, hogy egyedül kell vegigcsinálnod ezt az egészet!


Nagyon becsüllek, hogy így is megtartottad a babát, nem sokan tennének így ilyen helyzetben.


Biztos jó anya leszel, hisz a kitartásod már most példás!


Le a kalappal, tényleg!

Mondjuk egyedül nagyon nehéz lesz, szerintem még párban is az egy gyereknevelés, de így, hát nem semmi a pali ....Láttam írták ne fogadd vissza, a szerelem vak, ha menne te kinyitnád az ajtót.


Én nem mondom meg, hogy mit tegyél, azt tedd, amit jónak érzel,mas kérdés, hogy abból baj lesz - e megint.. Esetleg megint elmegy.


Amúgy szerintem visszajön, pláne, ha nincs más, vagy dobták.

2014. dec. 1. 04:29
hatha terhesen volt szive elhagyni teged,akkor lelketlen,nincs szive.en nem fogadnam vissza az tuti.
2009. nov. 22. 17:41
Miert alaznad meg magad egy szemet elott?elhagyott akkor amikor a legnagyobb szukseged lett volna ra es meg varod?,miert?a gyereket felfogod nevelni o nelkule orvendj hogy idejeben lelepet es nem tett tonkre idegileg.
2009. jún. 28. 19:23
Ha én a helyedben lennék,nem fogadnám visza,csak a gyerek miatt.Semmi értelme nem lenne. Ha nagyon akarja, majd láthatja a gyerekét, ennyi.De ez az én véleményem...Remélem sikerül jól döntened...
59. 95a0f7ade3 (válaszként erre: 56. - Meliiiii)
2009. jún. 28. 19:14

Lehet, hogy most így érzed.

De ott a babád, akire vigyáznod kell, és aki miatt most erősnek kell lenned, és akinek szüksége van a szeretetedre. Ott vannak a szüleid, akikre (ha szülinapot szerveznek neked) biztosan számíthatsz. Biztosan vannak barátaid, akik szívesen segítenek és beszélhetsz velük a problémáidról. Szerencsés vagy! Amit vesztettél/veszthetsz, az egy bizonytalan kapcsolat, amit a baba nem fog megváltoztatni. Ha már most kibújik a párod a felelősség alól, mi lesz a gyereknevelésben? Ugyanígy "magadra maradsz". (Azért írtam idézőjelben, mert nem vagy egyedül!:))

2009. jún. 28. 19:09

Egy olyan férfire várni, aki elhagyta a terhes barátnőjét...hááát...

Ne vesztegesd az idődet olyan valakire, aki nem érdemli meg!

Lépj túl rajta! Tudom, hogy nem könnyű, de ha egyszer megtette, megteheti máskor is, akkor még nagyobb fájdalmat fog okozni...és nem csak neked, a babának is.:(

Ehelyett élhetsz boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban is.:)

2009. jún. 28. 19:05

..ha csak a gyerek miatt megy vissza, az régen rossz.

Nem épp szerencsés ezért együtt maradni, mert csak idő kérdése, és újra lelép!!!!!! Ami elromlott, az egy gyerekkel sem javul meg..

2009. jún. 28. 19:03
Szia! Hasonló cipőben járok. S valószínüleg ugyanazt érzem amit Te. Én egy kis helyen élek, közel 2 és fél évig voltam együtt a "párommal", fél évig együtt éltünk, gyereket terveztünk, biztosított a szerelméről, a terveiről. Leszervezték a szüleimmel a 30. szülinapomat, most hétfőn, kedd reggel elküldött orvoshoz, h kérdezzem meg mikor tudunk beszélni a gyerekvállalásról. Kiderült, h 10 hetes terhes vagyok, s ő ekkor jött rá, h nem akarja ezt a babát. Én viszont igen, s reménykedem benne, h boldog kiegyensúlyozott életet tudok neki biztosítani. Ugyanakkor kétségbe vagyok esve, van házam, két üzletem ami nélkülem nem megy, s nincs nyugalmam, nincs boldogságom, nincs semmim, csak a kétségbeesésem.
2009. ápr. 23. 08:17

Szerintem se reménykedj,mert ha vissza is megy hozzád,nem hinném hogy jó lesz a kapcsolat,a régi sérelmek minden nap felszinre kerülnének,és nem hiszem,hogy ilyen háttérre van szüksége a gyermekednek,hogy a szülök veszekednek!

De ha ezen gondolkodsz most, hol volt a pasi 3,5 évig?

2009. ápr. 22. 20:57
Szerintem ne akarj olyan pasival együttélni, aki csak a baba miatt lenne veled. neked is jobb, hidd el.
2009. márc. 15. 16:26
Szerintem ne reménykedj.Próbálj meg új életet kezdeni.
2009. márc. 15. 15:21

bocsi az előbb egy mondatot nem fejeztem be:


TÉNYLEG békén kell hagynod, még ha soxor úgy is érzed, hogy nem bírod tovább, fel kell hívnod. ilyenkor inkább egy barátnődhöz(aki nem közös barát!)vagy szüleidhez menj sírni, de semmi képpen ne őt vagy egy közös barátotokat keresd meg.

ez fontos,mert ha egyszer is elbuksz előtte,hogy taccson vagy,akkor halott ügy lesz a továbbiakban.


szóval,nekem ez a véleményem,a többit te tudod.


remélem kibékültök,higgy Istenben erősen!

és csajok,vannak olyan pasik,akik betojnak,de nézzük el nekik,de kizárólag csak 1x!!!!

ugye nekünk is jól esne,vagy esett volna soxor az a második lehetőség????

2009. márc. 15. 15:16

Szia!


szerintem ha egyelőre békén hagyod,akkor majd rájön arra hogy hülye volt.de ahhoz TÉNYLEG békén kell hagynod,még ha soxor úgy is érzed,hogy nem bírod tovább,fel kell hívnod.ilyenkor inkább egy barátnődhöz(aki nem közös barát!)vagy szüleidhez menj sírni,de

ha van közös barátotok,mutogasd neki(esetleg ajándékozz is nekik)ultrahang képeket,de a pasidat meg se említsd,legalább is ne mondd senkinek,még a legnagyobb közös barátotoknak sem,hogy szomorú vagy és hogy hiányzik neked.

hidd el,ha a fülébe jutnak mindig a hírek rólad és a babáról,egészen "véletlenül" akkor visszakullog.

amúgy tudom,hogy erről most senki nem tud lebeszélni,hiszen te szereted és a babád apja,de tényleg nem leszel mellette boldog csak ideig óráig és lehet,hogy a baba issza majd meg a levét később,mert sokat fogsz bánkódni,veszekedni,mert akárhogy is vesszük,benne nem tudsz majd többet a lelked mélyén megbíni.

esetleg ha tényleg visszamenne,át kell értékelned a dolgokat és csak akkor fogadd vissza,ha tényleg új esélyt akarsz neki adni,de ezt csak tiszta lappal lehet,ha átbeszéltek mindent és te megbízol benne igazán.

szerintem mindenkinek jár egy második esély,hisz emberek vagyunk,olykor hibázunk..aztán rájövünk és javítunk...

2009. febr. 7. 18:32
Bár a remény hal meg utoljára, de azt hiszem nem érdemel meg titeket. Neked pedig ne okozzon többet fájdalmat, szerintem kár reménykedni.
2009. jan. 30. 16:49
Lehet,de MINEK???
2008. dec. 10. 07:26
A remény hal meg utoljára.
2008. dec. 7. 10:21
Nincs.
46. s.irma
2008. máj. 23. 08:31
Reménykedni lehet. csak semmi értelme nincsen.
45. Dinah
2008. ápr. 19. 17:53
Azt még kihagytam, hogy csak a babádra figyelj:) Senki más nem számít rajta kívűl:) Ha megszületik, Te is megtudod, hogy amit az "apja" iránt éreztél az semmi:) És fej a fejjel! Lesz, aki Vele együtt elfogad:) Ahogy engem is:))) Sok boldogságot és egészséget kívánok Nektek!:))
44. Dinah (válaszként erre: 32. - Ef02a78ea1)
2008. ápr. 19. 17:51
Mintha az én történetem írtad volna le... A külömbség annyi, hogy az én fiam már 7 hónapos:) A "kedves" apja még csak arra sem veszi a fáradtságot, hogy megkérdezze, él-e még egyáltalán,sőt, most tartunk a dns-vizsgálatnál, mivel el sem ismerte a picit... Szerencsére nekem sikerült kiszeretnem belőle, bár bevallom, nem volt könnyü. De amint szülés után kezembe adták fiam, rájöttem, hogy csak ő számít, nem az a gerinctelen akárki. Én a helyedben nem fogadnám vissza, megváltozni úgysem fog. Főleg, ha pont a baba miatt lépett le...
43. o.andi
2008. jan. 23. 23:18

Azt hiszem Te már tudod is mit kell tenned,erre a választ csak Te tudod,ill.tudhatod.

Hidd el nekem ha valaki szeret valakit akkor "SZERETI" tegyen az bármit is.

Ha nem akkor is tehet a "MÁSIKÉRT" bármit akkor sem kell,se gyerekkkel,sem anélkül.

EZ AZ IGAZSÁG!!!

42. era06
2008. jan. 22. 15:26

Lehet, hogy az apukának még nem nőt be a fejelágya. Sajnos vannak ilyen "óriás bébik" akik csak azt szeretnék, hogy körülöttük forogjon a világ. Őt kell egésznap babusgatni, "büfiztetni"

Az ilyenek a legrosszabbak, mert soha nem fogja megbocsájtani a gyereknek, hogy a világon van.

Remény az lehet, hogy megijedt az apaságtól és amint a kezébe fogja a gyermekét felnő.De ha nem, inkább most egyedül mint két év múlva.

Sokan elkövetik azt a hibát, hogy a gyerek miatt maradnak együtt. Úgy gondolják ha születik egy gyerek azzal meg lehet menteni a párkapcsolatott, de ez hiábavaló kísérlet Szerelmet nem lehet kikényszeríteni, de azt megkövetelheted, hogy törődjön a gyermekével. Ennyi felelősége legyen neki is. Dönteni neked kell, de mostmár felelős vagy egy emberkéért aki ne tehet arról, hogy a szülők márt nemszeretik egymást.

2008. jan. 22. 14:40
Szia! Én még csak most regisztráltam az oldalon, és ismerkedem a témákkal. Mivel a Te problémád közel áll az enyémhez, így beleolvastam a hozzászólásokba. Hát, nem irigyellek, mint ahogy szerintem senki sem. Az a legrosszabb, hogy magadban kell, hogy helyretedd az érzéseket, és bárki bármit monnd, nagyon nehéz lesz. Vele is, és nélküle is. Ettől a perctől kezdve nem tudhatod, ha probléma van, számíthatsz-e rá?
40. sijut
2008. jan. 22. 13:45
csatlakozom azokhoz akik azt irták neked jelenleg a babára koncentrálj,mert érzéseidet ő is átérzi.hidd el van élet azután is hogy elhagytak.gyermeked apja valoszinű megijedt az apaságtol,a felelőségtől,a kötödségtől...lehet hogy meggondolja magát,lehet hogy visszajön.de ugy gondolom csak akkor enged vissza magadhoz,magatokhoz ha még bizol benne,mert ha csak azért várod vissza hogy ne legyél egyedül annak semmi értelme.mindenkinek megadatik hogy boldog legyen.ha nem elsőre akkor másodszorra.gyerekkel is sőt több gyerekkel is.bizni kell és erősnek lenni. senki sem tudhatja mit hoz a holnap.
2008. jan. 18. 11:22
Régóta olvasom a naplódat és utólagos engedelmeddel kiirtam egy szavazást a problémábra vonatkozóan. A szavazók szerinte észhez fog térni és visszamegy vagy legalábis megpróbál visszamenni,de szerintem nem lenne szabad viszafogadnod. Tudom nagyon könnyű ezt kijelenteni,és biztosan rajtad nem múlna a további boldogságotok, de egy ilyen embertől aki igy elhagy, nem lehet a jövőben sem várni sokat.
38. Csiga78 (válaszként erre: 25. - Ef02a78ea1)
2008. jan. 17. 09:44

A másik nem benned keresik a hibát,akik itt vannak,hanem mindenki próbál "virtuálisan" megrázni,hogy hagyd a fenébe ezt a az embert.

Itt akik tanácsot adtak neked azok mind szeretnének neked valahogy segíteni és ennek örülj,mert sajnos valamikor ezek a kemény szavak segítenek.

Fel a fejjel!!!

37. Csiga78 (válaszként erre: 25. - Ef02a78ea1)
2008. jan. 17. 09:42

Erre én csak ennyit tudnék írni:(


És bátor vagy,hogy ezekután vállaltál mégegyet.


A másik nem fog sajnos elmúlni a szerelem,idővel maximum enyhülni fog,de az igaz,ha most ezen rágódsz a pici érzi.


Egy dolgot ne felejts el,olyan lesz a babád,amilyen a terhességed alatt vagy,ők nagyon sok mindent megérzeznek,úgyhogy most inkább azzal foglalkozzál,hogy egy új élet cseperedik benned.

Ha megszületik akkor úgyis ŐT fogod szeretni a legjobban és lehet,hogy nagyot fogsz mosolyogni azon,hogy szeretted azt az embert,aki miatt egy babóról le kellett mondanod,ezt a Babódat meg elhagyta.

Ahogy az előttem lévők már írták,ő fogja a legjobban megbánni.Egy csöppség akkora szeretetet tud adni és olyan élmények fognak rád várni,ami mind elfelejtetti veled ezt.


Ahogy már írtam most ne a hapival,hanem a picivel foglalkozz,próbáld lekötni a figyelmedet és járj el minden olyan helyre,ahová a pocakosok járnak.


Kitartás!!!Gondolj a picire,ő meg ha elment nem véletlenül tette,úgy ahogy már mindenki írta,ebben a dologban te nem vesztettél semmit,ő vesztett egy hatalmasat:TÉGED ÉS A PICIT!!!!!

2008. jan. 17. 08:24

a buszon jutott az eszembe:

szerintem nem barát és szerelmes az, aki csak addig szereti a csajt amig az úgy táncol ahogy ő fütyül aztán meg látszatindokkal jól eltaszitja ha már fel kellene neki adnia függetlenségét.

35. LoLiNa (válaszként erre: 32. - Ef02a78ea1)
2008. jan. 17. 06:06
igen és az a lány elpazarolt rá két kemény évet. rengeteg szenvedéssel.. történetesen én.
1 2 3

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook