Mi jön még? (beszélgetés)
Sziasztok!
Én már végig csináltam egy nagyon durva válást, persze a gyerekek itták meg a levét leginkább. Szerencsére mellettem állt akkoriban a párom, ő adott nekem erőt, hogy végigcsináljam. Végül happy and lett (gondoltam akkor) hiszen nekem ítélte a bíróság a gyerekeket. Sokáig gyámügyre is futkostunk, mert a volt férjem mindenáron el akarta venni tőlem a gyerekeket. Nem akarta, hogy boldog legyek mással. Persze nem sikerült neki. Azután évekkel később lehiggadt, és most viszonylag normális a viszony. Nagyon sokszor megy a gyerekekhez az iskolába délután. Nekem viszont most épp ez okozza a problémát, mert a párom megelégelte, hogy a volt férjem még mindig az életünk része valamilyen szinten. És tegnap este szakított velem. Úgyhogy sz@r az élet!!!! Még nem tudom mi lesz, tényleg elmegy-e vagy sem, de összetörtem. Nem tudom hogyan tovább.
Az a legszebb , hogy mindenki tökéletesnek hiszi Őt.
Csak nagyon kevesen ismerik a másik énjét.
Sajnos Ő semmibe nem megy bele nélküle pedig nem tudom eladni a házat.
Anno azért adtam fel , mert a nagyfiam öngyilkos akart lenni a középső állandóan sírva fakadt a pici pedig belém menekült. Bíztam abban , hogy a férjem talál valakit és akkor Ő akar tovább lépni , de nem .Gondoltam , ha a gyerekek nagyobbak lesznek , könnyebb lesz nekik. Csak hát itt az a valaki akivel boldog lehetnék . És ez így nehezebb.
Szia! Mindenképpen bírósághoz mennék, mindent részletesen elmesélnék, hogy milyen ember, milyen apa, férj.
Ne hagyd, hogy sakkban tartson téged, mert még jobban elfajulhatnak a dolgok! Az első, hogy te és a gyerekek végre családias környezetben éljetek. Ha ezt az új párod oldalán találod, akkor vele, de ebből mindenképpen szakadj ki.
Ne hagyd, hogy a gyerekek és a saját lelki világodat még évekig csak rombolja a fickó. A nagyobbakkal már beszélgethetsz is erről, hogy ennyi idősen meg kell érteniük miért van szükség ezekre a lépésekre.
Nem létezik akkora baj amiben egy anyának a gyerekei ne adnának erőt.
Az új kapcsolatodban a férfinak van lakása?
Miért nem mentek hozzá? Egy embertől ne függj soha.
Nem értem, miért akarsz szakítani azzal, aki tudná tartani benned a lelket.
Gyakorlatilag elvált vagy, csak éppen nincs róla papírod. Ahogy írtad, a ház alkalmas arra, hogy kikerüld a férjed és mindenki élje a saját életét.
Ha a férjed ilyen fenyegető, akkor próbáld meg távol tartani magad úgy, hogy nem emlegeted a válást.
... visszatáncoltál?
Nos, a gyerekeket ezek a dolgok készítik ki. A gyereknek tudni kell, hogy van valaki mellette, akik tudja, hogy mit csinál. Tehát, ahogy mondtam, az első a DÖNTÉS, és azt tűzön-vízen... Egyértelmű, hogy egy válás szenvedés, sok könny, veszekedés... de ez kb. fél év, aztán már jön a kifelé út, és rendeződnek a dolgok jó esetben.
Még soha senki nem írta, hogy egy válás, az pilletánc... kemény dolog, tehát kell a határozott és erős DÖNTÉS.
Mármint a szeretőmmel ?
Mert nem lehetünk együtt soha boldogok.
... vacak ügy, az biztos.
Amit én tennék: hozok egy döntést, ez mindenképp az első lépés, és ha a döntésemhez nem tudnak partnerként viszonyulni, akkor a lebonyolítást és azt, hogy hogyan mint lesz, a hivatalos szervekre bíznám.
Azért írom , le a történetem , hátha van itt valaki aki hasonló cipőben jár járt és talán tudunk egymásnak segíteni.
16 éve vagyok férjnél négy éve egy kalap szar a házasságom. Ki akartam akkor szállni , de a férjem állandóan cseszegetett olykor a gyerekek előtt is.
Amire akkor Ők rámentek egy picit. Közölte , ha vége lesz tönkre teszi a gyerekeit és engem is.
Egy igazi férfi és apa!!!!
Szex nincs közöttünk , bele is halnék , ha hozzám érne. Fél éve van valakim , akibe beleszerettem.
Mivel a lelkem amúgy is üres nem volt nehéz.
Érte bármit megtennék , de nem tehetem .
Nemsokára együtt leszünk egy utolsó napot és végleg elbúcsúzunk egymástól.
Ezt már nem fogom kibírni , nem tudom , hogy hogyan legyen tovább.
Nem tudom ,üres vagyok :-(
Nem lakunk egy fedél alatt a férjemmel , de egy házban igen .Kertes ház , alsó felső színt.
Ő eladni semmit nem akar ........, mert szeret.
Egyre letörtebb vagyok és azon gondolkodom , talán jobb lenne , ha én már nem lennék.
Imádom a gyermekeimet , rengeteg megoldást ajánlottam itthon ami nekik lenne a legjobb , de persze itthon hallani sem akarnak semmiről.
Az erőm végéhez közeledek .