Mi jön még? (beszélgetés)
Igen neki is van lakása , de az közös a párjával ugyan úgy ahogyan az enyém közös a férjemével.
Nem egyszerű , de nem megoldhatatlan.
Szerintem nem lesz ebből semmi , legalábbis nem most még nincs itt az ideje , egyszerűbbnek gondoltam ezt az egészet , de most már én is belátom , hogy nem az.
Így van nem adhatod fel.
Akar vagy nem ha váltok kénytelen lesz megemészteni.Bár azt még mindig nem értem ha van a barátodnak lakása mi akadálya annak, hogy esetleg válás után összeköltözzetek?
Vagy esetleg csak téged akar a gyerekeket nem?
ÁÁ akkor menjen külföldre!
Szép estét mindenkinek!
Sajnos nem úgy alakult alakulnak a dolgaim ahogyan szeretném :-( A férjem hallani sem akar válásról ..... a Kedvesem , pedig ki akar menni néhány hónapra külföldre dolgozni. Remek!
A két pici fiam annyira édesek érzik , hogy kicsit rossz passzban vagyok és annyi , de annyi szeretetet kapok most tőlük. Nem tudom , hogy mi lesz , de azt igen , hogy nem adom fel , mert nem adhatom fel. A kedvesem , ha valóban kimegy az okok nem érdekelnek , hogy miért , tényleg az utolsó esténk lesz a héten amit együtt töltünk majd. Ez van az élet csodaszép!!!
Szép álmokat ! :-)
Ha szeretitek egymást semmiképpen ne szakítsatok! Én is ott hagytam annó mindenem, csak a gyermekeimet hoztam el magammal! Majd a válás után bíróság utján rendezed az ingatlanotok sorsát!
Szerencsés ujra kezdést! Nem lessz könnyű de ha szeretitek egymást meg éri!
Nem szabhat feltételeket ha a fél lakás a tiéd.
Ne engedd!
Próbáld meg, de biztos vagyok benne, hogy semmi sikert nem érsz el nála. Látja a bizonytalanságod, és ha belegondolsz már majdnem legyőzött. Ő nagyon pontosan, szisztemetikusan építi fel a taktikáját. Mindig találni fog rajtad fogást, és vagy teljesen kikészít, vagy beidomít.
Légy erős, állj a sarkadra, és hívd fel a NANE egyesületet. Segíteni fognak. Szurkolok neked! :-)
Próbáld meg a NaNe egyesület segítségét igénybe venni. Hallottál már róla? Nők a nőkért az erőszak ellen. Van honlapjuk. A Te férjed lelki bántalmazó. Nem véletlen, hogy minisztériumi szinten foglalkoznak az üggyel, és 11 védett házat hoztak már létre. Mostani ismeretek szerint minden 5. nőt lelkileg bántalmaz a párja. És akkor még nem beszéltünk azokról, akikről ki sem derül, mert a nők szégyellik, és nem mondják el. És ez sokkal borzasztőbb, mint a fizikai bántalmazás, főleg ha sokáig tart. Sokkal nehezebb utána a gyógyulás. Te annyiban szerencsés vagy most, hogy van valakid. De az is biztos, hogy ő sokáig nem fog várni rád. Ez így eléggé áldatlan állapot számára is. És igen, a lelki bántalmazó legfőbb ismérve sok közül, hogy kifelé tökéletes úriemberként próbál viselkedni. Szerintem mindenképpen lépj ki ebból a házasságból, mert Te fogsz rámenni, és közvetve a gyerekeid is.
(válasz Egy Senki 39. hozzászólására)
Megyek összeszedem magam aztán hazahozom a picit az oviból.
Szép napot mindenkinek !
Jajj..ez borzasztó! :(
Nekem mikor a párom adott egy pofont a nagy semmiért( négy éve)..lényegébe saját maga húzta fel magát,és ezt látta jónak..hál Isten azóta sem volt..de akkor elkezdtem pakolni,hogy megyek és viszem a gyereket is..az volt az első neki,hogy felkapta a gyereket,és azt mondta,hogy ő marad én mehetek! Aztán letette a gyereket,utánam jött a szobába..aztán akkor éppen lábadozott egy kórházi tüdőműtét után,és mindig az volt a szavajárása miután haza hoztam,hogy bár csak meghalt volna..tehát teljesen kész volt,és hát mindenki mondta neki,hgoy ne vicceljen már..nah mindegy..tehát mikor utánam jött a szobába,én ugye sírtam a földön összekuporodva,és ő meg lökte a hülye szövegét..én meg olyan mérges voltam,hogy mondtam neki,hogy mihelyst lesz rá lehetőségem elköltözünk a gyerekkel,mert egy ilyen emberrel én nem maradok,és hogy igaza volt,bár csak meghalt volna ( lehet ezt nem kellett volna,de tiszta düh,és méreg,és utálat volt bennem akkor jelen pillanatba )..és ő fogta magát,és mondta,hogy igen,akkor most fogod végig nézni,ahogy elvérzek,és azzal a lendülettel elindult ki a konyhába,én meg hát utána,és félre löktem,hogy nehogy ki tudjon venni egy kést,mert már nyitotta a fiókot :o...ott nagyon megijedtem! Szóval tudom milyen..! :s
Végül is egy próbát megér. Aztán ha nem válik be, úgyis mindegy minden. :(((
Köszi.
Megpróbálom a hétvégén megint leülök vele beszélni.
Megkérem , hogy váljunk el és lépjünk tovább. Remélem sikerül .
Eh... szerintem is értelmetlen...
Lépek, további szépségest...
Én sem tudom kezelni és így nem tudok új életet kezdeni ezért is engedem el a kedvesem , hogy legalább neki legyen esélye boldog lenni.
Tudom , hogy most igazán kiakasztó leszek , de az utolsó együtt töltött nap után én is feladom , mert nincs erőm tovább így élni .