Mi jön még? (beszélgetés)
Ráadásul a kedvesem szinte minden nap látom . Nem tudom , hogy hogy fogunk végleg elválni , de ez a helyzet így sem neki sem nekem nem jó.
Az élet csodaszép ! :-(
A bizonytalan helyzeteket senki nem szereti... és nem tud benn jól működni, se apaként, se anyaként... a férjednek kb. ugyanolyan xar lehet, él a házban egy nő, aki a háta közepére nem kívánja őt, de el kell viselnie, mert a gyerekei anyja, és ha elveszíti, akkor a gyerekeket is elveszít(het)i. Az, hogy válás után ez a lehetetlen helyzet, akár jobb is lehet, normalizálódhat... az ugye ilyenkor még lutri. :)
Osztom amit Zsóka mond a kemény munka meghozza gyümölcsét és a végén azt fogod mondani, hogy megérte, és ha kellene végigcsinálnád mégegyszer és akkor majd te fogsz tanácsot adni ilyen helyzetben lévőknek :)
Egyébként a probléma úgy jött elő megint, hogy a munkám miatt ezen a héten a páromnak kellett elmenni a gyerekekért, és a volt férjem famíliástól ott volt minden nap az iskolánál. Nekem nem szól egyébként hogy megy, csak megjelenik. És a párom meg besokallt, hogy ő nem kíváncsi rájuk. Jó ebben mondjuk igaza van. Én se lennék kíváncsi fordítva.
Ha ezt ilyen kategórikusan kiejelented...
Akarjatok boldogok lenni! Ezt nem adják készen, ezért küzdeni kell. És ha ezt a 2-3 évet együtt végig tudjátok csinálni, akkor megküzdöttetek a boldogságotokért, egymásért.
Hozzám még ideköltözhetsz :-)
Persze ezt csak viccnek szántam!
Az az igazság, hogy tisztelet a kivételnek, de nagyon sok pasi a büdös életben nem nő fel az ilyen feladatokhoz és nincs képességük arra, hogy a másik, a nő helyzetébe képzeljék magukat. Van akinek soha, van akinek meg akkor nő be a feje lágya amikor már késő!
Asszem nem költözöm oda! :DDDDD
Azért a szakításnál még nem tartotok. Ha szeretitek egymást, akkor azért ez nem egy olyan helyzet, amit nem lehet orvosolni. :)
Hány gyermeked van és mekkorák?
Mert mi nem a városban lakunk, és azt már nem csinálnák meg szerintem, hogy haza hozzák őket. Bár most adtál egy jó ötletet. Megmondom a volt férjemnek, ha már úgyis ennyiszer jön a gyerekekhez, miért nem hozza ő haza őket? Kíváncsi vagyok erre mit lép.
Vajon miért van az , hogy az apák sokszor csak addig apák amíg szeretik a feleségüket vagy otthon minden rendbe? Utána mindent pusztítanak amit csak lehet , persze évekkel késöbb rájönnek a hibájukra és próbálják újra építeni a gyerekkel a kapcsolatot , de az anya igen sokat szopik addig.
Na jó, de mihez kezdjek egyedül?
Hát akkor menjenek ők a suliba a gyermekért, kísérjék haza, aztán pááá.... ez miért nem megoldható. Miért kell, hogy Ti is menjetek, meg ők is? Nem értem. Engem mindig fel szokott hívni előtte a volt férjem, hogy ő megy a gyerekekért... hozzájuk viszi őket ebédelni, és utána hozza meg. Ennyi.
Na, már előre látom mit mondanának. Nem tilthatom meg nekik, hogy odamenjenek a gyerekeihez. A páromat meg is értem, meg nem is. Mert végül is nem hozzánk jönnek oda a sulihoz, hanem a gyerekekhez.
.... én gondolatilag meg szoktam fordítani magamban... mennyire szeret Ő engem? ... ennyire? ... és ahhoz igazítom a lépéseim, nem a saját érzéseimhez.
Lehet, hogy igazad van. És valahol én is azt érzem, hogy megkönnyebbülnék már, mert ezt nem tudom hányadszor játssza el. De nagyon félek, mert nem jó anyagi helyzetben hagy itt. Lakáshitel, A-hitel mi egyéb, ami ugye közös. Nekem olyan munkám van csak, amivel nem sokat tudok keresni, de a gyerekek miatt nem tudok több műszakot vállalni. Nem jön be annyi, mint amennyi kiadás van. És a másik, hogy én nagyon szeretem, és nem tudom elképzelni, hogy ne öleljen át többé, ne érezzem az illatát.... jaj nem.
Nincs és tudom , hogy hülye vagyok , de nem hagy nyugodni a gondolat . Azért is léptem fel ide , hogy segítséget kapjak mástól aki nem ismer.
Hja, napi szinten azért ne legyenek ott... ezt beszéld meg a volt férjeddel és a mamával is. Ebben a formában, hogy Ti most így vagytok egy család, és ezt azért tartsák tiszteletben.
Három gyerekkel nagyon kevés pénzből nem olyan egyszerű.
... áááááááááá, abba aztán nem mennének tönkre! Nah, van még egy-két illlllyen remek ötlet a tarsolyodban? ://///
Igen, meg kellene értenie, de nem tudja elfogadni. Azt szeretné, ha mi négyen lennénk egy család, és nem lenne a képben egy volt férj, és egy volt anyós. Tény, hogy nagyon sokszor ott vannak, napi szinten, és engem is idegesít, mert majdhogynem többet látom őket, mint a válás előtt. De mit tehetnék? Nem tudom eltiltani őket. Nekem az fáj, hogy a párom jobban törődik azzal, hogy ő neki ez milyen rossz, mint azzal, milyen boldogok vagyunk együtt. Vagy nem is???
Mostanában csak arra tudok gondolni , hogy én lépek ki ebből az egészből , mert azt nem nézem végig , hogy a gyerekeim tönkre menjenek.
Oóóó, ilyen pasi az én életemben is volt, hogy nem tudta elviselni, hogy emberi hangon tudunk beszélni a volt férjemmel, és a gyerekekkel harmonikus a kapcsolata. Én barom meg jól belevesztem miatta a volt férjembe, meg csináltam neki a fesztivált... Nem éri meg. A volt férjemmel még mindig emberi a kapcsolatunk, a pasi meg már sehol nincs, nem ezen okok miatt, mert amikor ezt a problémát orvosoltuk, talált más okokat a feszkóra, nekem meg az neeem kell.
Szóval ha menni akar, had menjen. Tuti nem csak ez az ok.
Talán keresnetek kéne egy másik helyet, ami csak a kettőtöké és a gyerekeké, aztán utána lehet pereskedni a házért.
A párodnak meg kéne érteni, hogy ő a gyerekek apja nem lehet, hogy soha ne találkozzatok.
Nagyon sajnálom ! A férjednek nincs kapcsolata? Meddig voltatok együtt?
Mikor leültünk a gyerekekkel beszélni , meg sem lepődtek rajta , hogy az apjuk felköltözik.
Most normális , de ide nem hozhatok soha senkit ...
feltételeket szab. Nem tudom most semmit nem tudok.