Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

7684. eb2bb91636 (válaszként erre: 7683. - 5e48d37001)
2011. ápr. 23. 17:14
Neked is!:)
2011. ápr. 23. 16:32

Sziasztok Lányok,és 2 szem Fiúnk:-)

Kellemes Húsvétot Nektek!

7682. kori54
2011. ápr. 23. 11:17

Tettem fel én is, nekem váll alatt 15 cm-el ér.

Nem elég éles a kép, de azért látszik, hogy ez már 250-300 körül jár. Nem bírtam (idegileg)megszámolni.

7681. zsuko84 (válaszként erre: 7662. - Lollita)
2011. ápr. 22. 20:42

Szia! Neked meddig érő hajad van? Már tuti írtad, csak elkerülte a figyelmemet. Csak azért kérdezem, mert nekem ennél több hullik hajmosáskor, és nálam ez már az 1 éves vasszedés utáni állapot. Amikor nagyon hullott, akkor ennek a duplája is volt. :S

Nekem még van egy-két dolog, amit ki fogok próbálni, hátha valami beválik.

Kitartást! Remélem megtalálod a neked való megoldást.

7680. kori54
2011. ápr. 22. 19:57
Hozzon a húsvéti nyuszi mindenkinek sok-sok erősen kapaszkodó új hajszálat!!!:D
7679. eb2bb91636 (válaszként erre: 7678. - A2bbd13f84)
2011. ápr. 19. 22:05
Örülök, hogy valamiben egyetértünk!:)
7678. a2bbd13f84 (válaszként erre: 7669. - Eb2bb91636)
2011. ápr. 18. 18:17
Na ezzel aztán teljesen egyetértek!
7677. Nimrod08
2011. ápr. 18. 15:49
Ez igaz, de én ezt a szappant régebben is használtam arcra, de abbahagytam, mert a szemöldököm nagyon sűrű lett tőle...Úgyhogy biztos befolyásolja a szőrnövekedést, ez tuti. Úgyhogy ha nem komoly a baj, csak kicsit ritkább vkinek a haja, sztem megér egy próbát.
7676. kori54
2011. ápr. 18. 13:26
Szia silvio! Nagyon igaz amit írsz! Sokaknak magától is megoldódna a problémájuk, de időközben elkezdtek valamit használni és mindjárt azt hiszik, az segített. Igy kerül be a köztudatba egy csomó szer, ami valójában csak a pénztárcánkat könnyíti meg. Azért persze -szelektálva- jó tudni és hallani minden új lehetőségről.
7675. silvio (válaszként erre: 7670. - Nimrod08)
2011. ápr. 18. 11:24

Nimrod,

köszönjük az infót. És jó neked, ha nő a hajad. Én is azt gondolom, hogy valami egyszerűbb baj okozta a hajhullásod, amin ez a szappan is segített vagy szappan nélkül is ugyanígy rendeződött volna.

Ha valaki errefelé bedob valami újat vagy akár már ismertebb szert, mindig találkozik szélsőséges elutasítással is. A hajhullatók idegesek, ingerültek is tudnak lenni az állapotuk miatt és - ezt tapasztaltam én is - tudnak bizony "fikázni" rendesen. Mindezt azért, mert csodaszer hiányában kinek ez, kinek az segít. Aztán ha valakinek valami egyszer már nem jött be, azt hajlamos alábecsülni. Velem is így volt. Ha neked segített ez a szappan vagy azt gondolod, hogy segített, az nagyon jó. És örülj neki! Személy szerint örülök, hogy megosztottad velünk az esetedet.

7674. Suz81 (válaszként erre: 7664. - Lollita)
2011. ápr. 17. 18:50

Kedves Lollita!

Fel a fejjel!!!

Hiába, tudom, nem könnyű dolog ez..én is mindig azt mondom, csak aki benne van és átéli az tudja mi ez...Ezért is biztatlak! Tudom egyáltalán nem vigasz, de nekem ettől sokkal nagyobb kupac volt hajmosás után, amikor intenziven hullott...most nem hullik már ennyi, kopp, kopp..bár, már nem is lenne miből. Most ahogy megnééztem a képeid, előjöttek az emlékek. Valószínű úgy jártál mint én. Abbahagytam a fogigátlót.Ennek 8 éve. Valószínű Nálad is bekavarodtak a dolgok rendesen. Ne haragudj nem emlékszem...voltál már hormonvizsgálaton? És IRen? Talán Neked nem kell ennyi évet , mint nekem elvesztegetni, és előbb megtalálják mi a bajod. Ugye nekem csak most jöttek rá az IRre.

Nem akarlak elrettenteni, és Neked attól nem lesz jobb, de hátha megvigasztal, hogy van Nálad SOKKAL rosszabb is..ha kiváncsi vagy, küldök Neked két képet. Hogy hogy néztem ki 10-12 éve, amikor hajzuhatagom csúcsán voltam, és hogy most...:(..nagyon nehéz, de épp ésszel kibiírtam, viszont mostmár itthon is csak hairmaxxal közlekedem. Természetesen nem hairmaxosan fényképezem le a fejem...

Télleg nem vigasz ez, de hidd el lehet még rosszabb a Te buksidnál..

7673. 5e48d37001 (válaszként erre: 7668. - Nimrod08)
2011. ápr. 17. 17:02

Köszi az infót,szerintem ezt még itt nem írta senki.

Egy póbát mindenképpen megér:-)

2011. ápr. 17. 12:23
barátom:), akart lenni:)
7671. eb2bb91636 (válaszként erre: 7670. - Nimrod08)
2011. ápr. 17. 12:20
Jajj arátom, én sem azt mondtam, hogy nem segíteni akarsz!:) Csak azt, hogy ilyenekben nem hiszek, és én jócskán benne voltam az ilyenben, tudom! Most már Hála Istennek nem kell ilyennel foglalkoznom, mert már van hajam! De persze a többieknek egy próbát megér!
7670. Nimrod08
2011. ápr. 17. 11:31
Hát nem tudom, érdekes, h a családban visszamenőleg a legtöbb férfinak is ebben a korban kedzett el kopni ott a haja. Az is lehet, h eddig rossz sampont használtam, de a lényeg, h nő a hajam nagyon tőle és gondoltam másnak is beválhat. Egy próbát megér. Én nem akarok senkit rábeszélni semmire, csak tapasztalatot osztok meg. Aki akarja kipróbálja, aki nem az nem. Én segíteni szeretnék csak.
7669. eb2bb91636 (válaszként erre: 7668. - Nimrod08)
2011. ápr. 17. 10:36
Ha neked ez segített, akkor nem férfias típusú kopaszodásod van! Nem a tesztoszteron miatt van, hanem teljesen más miatt! Ha hormonális lenne, akkor semmi sem segítene! Még ez a szappanos cucc sem. Az ilyenek mese habbal, csak bemesélik maguknak az emberek, hogy segített, az eladók meg rátukmálják a vevőre, aki minden hülyeséget bevesz. Ha neked ilyen szappanosdi segített, akkor biztos, hogy nem férfias típusú kopaszodásod van! De mielőtt még a többiek nekem esnének, hogy miért írok ilyen pesszimistán, szólok előre, hogy ez csak az én véleményem! Hozzáteszem, hogy ebben a témában nem szoktam tévedni!
7668. Nimrod08
2011. ápr. 17. 09:46
Figyeljetek, egy tapasztalatot szeretnék megosztani. Elkezdett ritkulni a hajam ott, ahol a legtöbb férfinek szokott, tudjátok, a hajtőnél. Olyan sokat hallottam arról, h próbáljam ki az ilcsi zöld szappanját hajmosásra. Először nem nagyon hittem el, h segíthet, és nem is akartam szappannal hajat mosni....DE meglepődtem. Pár alkalom után nőttek ki a kishajak, és most már látványosan sokkal sűrűbb a hajam ott, ahol ki volt ritkulva és észrevehetően gyorsabban nő. Most nem tudom, hogy egy hormonális hajhullással mit tud kezdeni, de mindenesetre egy próbát sztem mindenkinek megérhet. A fontos az, h a mosás után az utolsó öblítés almaecetes vízzel legyen (szőkéknek citromos is jó), mert vissza kell állítani a savasságot és utána használjatok vmi balzsamot. Remélem tudtam segíteni. :) Tényleg próbáljátok ki. Nem olcsó mulatság, mert 2000 körül van 125 ml, de sztem megéri.
7667. hairloss:( (válaszként erre: 7662. - Lollita)
2011. ápr. 15. 15:30
Teljesen meg tudlak érteni, bár próbálom pozitívan felfogni a dolgokat, tartom magam az előírtakhoz. Ennek ellenére a héten a munkahelyen sem bírtam tovább, vagy egy órán keresztül bőgtem. most nekem is egy elég gázos időszak van ezen a téren, minden percben csak a hajam foglalkoztat. hajmosás közben olyan szinten felszökik a vérnyomásom, hogy a hajcsomót már remegve szedem ki a lefolyóból. ezt minden 3. nap eljátszom...katasztrófa:(
7666. ice kuszi (válaszként erre: 7664. - Lollita)
2011. ápr. 15. 14:54

Sajnálom, hogy ennyire rossz a helyzet! Nem tudom milyen hosszú a hajad, nekem vállig érő hajból volt ennél nagyobb csomó is, már bánom, hogy nem fotóztam le! Tudom, ez most nem vígasztal...

A helyedben valószínűleg én is fogigátlóhoz nyúlnék. És ha abba akarod hagyni, akkor szeptember körül tedd, nekem akkor szokott minden évben jelentősen javulni a hullás. Merthogy mi valószínűleg elég hasonlóan működünk, nekem is ilyenkor áprilisban szokott erősödni. A másfél héttel ezelőtti hajmosás után én is elkeseredtem, de talán most már kezd hatni a Dienille, mintha egy kicsivel kevesebb hullana, és szinte egyáltalán nem zsírosodik!

7665. 5faebefd67 (válaszként erre: 7664. - Lollita)
2011. ápr. 15. 14:49

Szia,én is abszolút megértelek, nekem is kb. ennyi a hullás, én is kopaszodok intenzíven.

Nekem hajmosás előtt két pohár bor, v. két feles, azonkívül meg két és fél éve nyugtatón élek.

Pedig nálam még ok is van, elvileg javulnia kellene.

Nálad biztos a fogigátló abbahagyás tett be.

7664. Lollita
2011. ápr. 15. 13:01

Én is ezen gondolkozom, hogy most gyorsan belevágunk a gyerek témába, de mi van ha több hónap mire összejön addigra nem marad hajam.

2-3 hónapig jó lenne ha nem hullna, hogy összeszedjem magam ezért akarom a a Bellarat megpróbálni, csak pár hónapig.

Köszönöm a megértésedet, aranyos vagy.

7663. Rosszcsontka81 (válaszként erre: 7662. - Lollita)
2011. ápr. 15. 12:13

Sajnálom, hogy még mindig nem javul a helyzet Nálad...

Megértelek, mert én is hasonló cipőben járok. Tényleg nem valami kevés, ami kihullott. Nekem szülés után volt nagyon rossz a helyzet. Talán még több is hullott, mint Neked.

Mikor teherbe estem akkor észte sem vettem mikor maradt abba a hullás, de nagyon hamar.

Megoldásnak lehet, hogy jó lenne Neked kisbabát vállalni, csak kérdés, hogy időleges, vagy végleges.

Nem könnyű mit mondani, pedig szeretnélek vígasztalni.

Remélem most már meglesz a megoldás a problémára.

7662. Lollita
2011. ápr. 15. 11:38

Lányok nem bírom tovább, mint egy élő halott úgy járkálok.

Raktam fel képet, ennyi hullik egy hajmosáskor, már ezt meg se mertem számolni.

Ha kész lesz a vér eredmény ha nem, úgy döntöttem, jövő hónaptól megpróbálom a Belara fogi. gátlót, mert idegileg kivagyok.

Legalább lássam, hogy az segít vagy sem, valahogy lekel nyugodnom így nem lehet belemenni egy terhességbe.

A diane-35-öt nem merem szedni, hátha a Belara is segít mert az enyhébb.

Annyira kihullt a hajam, hogy jobb oldalt a a hajvonalam szinte a fejem közepéig felcsúszott, van még rajta haj de már csak kevés, ha fénybe állok csillog a bőr egy háromszög formát képzeljetek el. Annyi, hogy még a hajamat elöl rá tudom fésülni, de nagyon gyorsan ritkul napról napra látványos.

7661. silvio (válaszként erre: 7660. - Kori54)
2011. ápr. 13. 17:05
Fotó biztosan lesz, de nagyon komoly lesz ám a cenzúra. :)
7660. kori54 (válaszként erre: 7658. - Silvio)
2011. ápr. 13. 16:19
Silvio! Aranyszőke helyett sima arany fújós/lemoshatós tutti létezik. Azért azt még meg is nézném:)
7659. 5e48d37001 (válaszként erre: 7658. - Silvio)
2011. ápr. 13. 15:00

Igazán nincs mit:-)

Jó bulizást Nektek!

7658. silvio (válaszként erre: 7656. - 5e48d37001)
2011. ápr. 13. 14:54

Köszönöm Anonima, azt gondolom, hogy ez a festékszórós-lemoshatós játék jó lehet. Legfeljebb sárgák leszünk. Vagy kékek, egyszer olyan már voltam, az jól nézett ki. :)

Még egyszer köszönöm.

2011. ápr. 13. 14:36

Én nagy kölesfogyasztó voltam.

Aki a dm-st vesz: rá van írva,hogy mézzel,mákkal finom.Na úgy hányinger.

1 kis pohár köleshez,ugynannyi pohár víz.Pár perc alatt megfő,délután 2-ig fogyasztva nem is hízlal.

Magában elég tűrhető íze van,illetve semmi íze.

7656. 5e48d37001 (válaszként erre: 7641. - Silvio)
2011. ápr. 13. 14:30

Hali:-)

Sajna világosítani nem lehet csak hidrogén peroxiddal,vagy oxigenta tablettával.Ez nekünk hajbajosoknak nem jó ötlet.

Meglehet próbálni,sima lemosható színezőket pl (ami 6 mosás után kijön)viszont az nem fogja be,mert csak sima pigmentet tartalmaz,szívatót(hidrogén.p)nem.Én egyszer jártam úgy,hogy középszőke hajamra vettem egy mézszőkét,és az eredmény középbarna haj lett.Nem világosított semmit rajta:-)

Szerintem nézzetek szét valami fodrászkellékboltban,színező spray után,amit ráfújtok a hajatokra,és utána lemosható.

Csak az szép szőkében nincs,csak sárgában.

Eléggé vágom a témát 10 évet húztam le egy illatszer üzletben:-)

7655. kori54 (válaszként erre: 7651. - Ice kuszi)
2011. ápr. 13. 13:38
Akkor szerintem egy próbát megér. Én most akarom abbahagyni, mert már elég sokat megettem és jóból is megárt a sok. Egy életen át úgysem ehetem. Nekem a hulláson segített a visszanövésre még mindig várok. Remélem ez nem olyan lesz, mint a minoxidil, ha abbahagyod újra hullik.:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook