Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)
Nem értem, mit vitatkoztok?
Én csak annyit tudok, ha nekem is nagyon csúnyára, horrorosra leritkulna a hajam, biztos lecsapatnám kopaszra, mert a párszál hajtól ami fedi a hajat még minden jobb, meg az implantátum és a többi hajpótlás is.
Belinkelek ide 3 olyan fázisban lévő hajat amit már én is kopaszra nyíratnék, és valamilyen hajpótláshoz folyamodnék.
Nézzétek végig a videót megható nagyon. Egy lánynak az élet története a hajáról képekben.
Vagy itt van ez a másik lány, sajna nekem hasonlóan ritkul a hajam, tuti ha eddig fajul a dolog protézist vagy parókát fogok viselni. Azt fogom választani ami természetesebben fog kinézni, ha kell kopaszra nyíratom a fejem, mert ilyen horror hajjal nem fogok járkálni, ahhoz meg, hogy beültessek kevés hátul a hajam.
De remélem soha nem fajul idáig a dolog, és megáll a hullásom, és visszanő valamennyi hajam. :-)
Vagy nézzétek meg ezt a csajt inkább járna a maradék hajában? Én is kopaszra lecsapatnám.
Szerintem ne vitatkozzatok, így is van mindenkinek itt elég baja.
Jobb ha tudjátok, hogy Elton John-nak nem hajbeültetése volt, hanem hajprotézise van! Övé a londoni cég, a hajbeültetését pedig csak az egyik angol hajbeültetős csapat találta ki, hogy ezzel a kamuszöveggel népszerűsítsék! Hause, amit te másoltál be, az pont ez a megtévesztő szöveg!
Soha életemben nem volt hajbeültetésem, egy ausztrál hajpótlási technikával(hajprotézis) segítségével lett újra fiatalkori hajkoronám, amely hajbeültetéssel lehetetlen lett volna - nyilatkozta Elton John egy angol napilapnak.
Ezt is csak a kételkedőknek másoltam be! Ha egy képet megnéznél róla, látnád, hogy a forgó alatti tarkójánál volt némi haj, és érdekes, abból lett ilyen dús haj???? Ezt te sem gondolod komolyan Hause!
Hause én is nagyon örülök, hogy visszajött a hajad.
Végre valakinek sikerült:-)
Ha nem hormonális hajhullásod van akkor biztos, hogy a vitaminoktól nőtt vissza.De ha hormonális akkor tuti, hogy nem mert a dht-t semmilyen vitamin nem fogja meg sajnos. Én 5 év alatt annyi vitamint beszedtem, hogy az már beteges, de sajna mindig csak a hormonokkal tudtam a hajhullásomon csökkenteni.
Szerintem is próbálj váltani egy gyengébb fogigátlóra, és ha elkezd hullni akkor nem a vitamin volt.
Bár nekem a diane szedése mellet kezdett el hullni.
Hause
nagyon örülök a javulásodnak!
Én is úgy tudom, hogy Elton Johnnak hajbeültetése volt.
Tegnap láttam a Vilmos esküvöjén, nem vagyok teljesen bizos benne, mert rengeteg haja van.
Szerintem képtelenség, hogy az adóterületből ennyi hajat átrakjanak.
Vagy csak nagyon enyhén kopaszodott.
Szia Hause! Hurrá-hurrá-hurrá!!! A lényeg, hogy visszajött az eredeti állapot. Az a kérdés, hogy előtte szedted e már ezt vagy más hasonló fogigátlót és az abbahagyása okozta e a hullást.
Szerintem még egy darabig szedd és ha tényleg nincs rá egyébként szükséged, fokozatosan állj le vele. Valami gyengébb hatásúval kezdve.
Szia!
Hát ez igen jó hír. Én már rég felhagytam a vitaminokkal, de talán most újrakezdem. :D
Hát a gond most az lesz, hogy nehogy már meg attól kezdjen hullni, hogy abbahagyod. Na ezért nem szedném én.
Elton John kopaszodása és a hajbeültetés
elton john hajbeultetes fueElton John talán az egyik leghíresebb sztár, aki hajbeültetésen esett át.
Elton John válását követően egy sor hajpótló eljárással (paróka, póthaj stb.) próbálkozott, hogy elfedje kopasz fejét.
Végül a hajbeültetés hozta meg számára a végleges és tökéletes megoldást.
( A kétkedőknek másoltam be)
A jó Elton Johnnak hajbeültetése volt,annak idején elég sokat foglalkoztak vele.
Lányok!
Az a helyzet,hogy most voltam a bőrdokimnál,és az a véleménye,hogy a hajamat nem a diannénak köszönhetem,hanem a vitaminoknak amiket a hosszú időn át szedtem.Szerinte kizárt,hogy a diane ennyi idő alatt ilyen hajasodást eredményez.(gyakorlatilag majdnem az eredeti az állapot,a régihez képest)
No,most mi tévő legyek?Szedjem,vagy ne szedjem,ez itt a kérdés?
Én "természetesen" ezt sem tudom megnézni, pedig kíváncsi lennék rá.
De miért???!!!
Kedves silvio!
A tonic most volt 15000, és vettem sampont B7 1500 és még vettem bio sampont is. Szóval nem olyan húzós, pláne ha visszatekintek, mi mindent elköltöttem már, hogy jobb legyen a hajam.
Amúgy erre a szerre ezen a fórumon találtam rá.
Úgy két évvel ezelőtti bejegyzésben. És keringtek mendemondák egy 80 éves néniről akinek szép dús haja lett. És ezt bizonyították azok akik ismerték. Na ezek után utánanéztem, bejelentkeztem, elmentem. nagyon kedvesek. És nem akartak rámsózni semmit. Miután kiderült, hogy nincs atkám, a hölgy mondta, valószínű a sodiumtól van. Ez az egész szervezetre káros hatással van. De ezt én már régen tudom, de nem gondoltam bele. Ennek is jól utánaolvastam. Ez sajnos mindenben benne van. Úgyhogy már a szappanom is lecseréltem.
Na mindegy, a lényeg, nem akart nekem semmit eladni. De gondoltam kipróbálom, mert miután ott voltam , teljesen meggyőződtem.
Mikor hazaértem egyből elkezdtem használni, és már másnap szebb lett a hajam, és most pár nap után már nem is hullik annyira.
Ezért gondolom nekem ez nagyon jó.
De ha nem hiszed és nem akarod kipróbálni, akkor is megéri lecserélni a samponod egy biora. Mert az is sokat fog segíteni.
Nekem már olyan gázos volt a hajam hogy megmostam és másnapra zsíros volt, és folyt ki mint a víz, és viszketett annyira, hogy majd megőrültem. De ez már nincs egyáltalán.
Én is végigcsináltam nagyon sok vizsgálatot, és az endokrinológus mindig nagyon jó fej volt, mindig azt mondta ne csüggedjek, megyünk tovább, amíg nem lesz meg a probléma. De én már nagyon csüggedt voltam. Már le is vágattam a hajam. De ezt meg egy másik hajgyógyász mondta, hogy kár volt, mert a beteg haj gyakran hamarabb meggyógyul, mint a már egészséges megnő.
Szóval hidd el én is sok mindenen keresztülmentem. És most ebben nagyon bízom. Pláne, hogy én már kikötöttem régen, én gyógyszert nem fogok szedni, főleg életem végéig.
Már a gyógyfüvekhez folyamodtam. Mária Treben is azt mondta : mosson színszappannal hajat! És öblítse csalánlével!
Hát nem véletlenül!
Még a hajnövesztés részét nem tudom, de a környezetemben mindenki azt mondja, hogy sokkal szebb lett a hajam.
Főleg, miután ők jegyezték meg pár évvel ezelőtt: Hogy lehet az, hogy neked a régebbi fényképeken
sokkal több hajad van?
Na ekkor ijedtem meg először.
Ja: és megadják a néni számát ha akar vele beszélni az ember. Mert állítólag nagyon kedves néni, de már nem használja a tonicot, mert nincs rá szüksége :)
nagyon hosszú lett az írásom, de remélem ez nem gond.
Üdv!
Ez az...azaz olyan, mint a félparóka.
Ez sajnos azoknak, akiknek ritka a hajuk nem alkalmazható sztem..legalábbis én azért nem fogom tar kopaszra lenyíratni a hajam, hogy ráragasszak valami pótlást..
manubiya, szia! Érdeklődéssel olvastalak. Volt már a kezemben ilyesmi illetve - ha jól emlékszem - pont tonic volt, amiről te is írsz. Azért emlékszem pontosan, mert igen húzós volt az ára. Az én tablettám ára is ötszámjegyű, de legalább egyessel kezdődik. :) Szóval nem emlékszem mindenre pontosan..., de mire kezdted el használni és milyen az eredmény? Nőtt-e tőle haj?
Kösz'!
chuleevandevi
Simán be lehet jelentkezni oda terhelésre, pár nappal azelőtt elég odatelefonálni.
Csak a gáz, hogy 7-ig oda kell érni.
Én múltkor szintén Bp-en, a Pentacore-ban csináltattam, az 8 kor nyit.
2 pontos 10ezer, 3 pontos 12ezer
Az a baj, hogy én ott akarnám megcsináltatni ezeket a vizsgálatokat,...
Mert ahol a múltkor csináltattam ott 15 ezer egy inzulinterhelés, úgy tudom a mentsmentisben olcsóbb valamivel.
Sajnos nem tudom másképp megoldani. Simán be tudok ilyen vizsgálatra jelentkeznia mentsmentisbe, azaz cukorterehlsre, vagy először ott is dokinak kell "látnia"?
Szia Geri!
Köszi a linkeket.
Sajnos mint nő, nálam a hajbeültetés eleve szóba sem jöhet, mert hátul is hullik a hajam, csak a protkó.
De még mindig bízom a csodában, és ez mint utolsó lehetőség ,segít abban, hogy ne bomoljon meg az elmém.
Beiratkoztam sajna már csak 18.-án volt hely Valicskó Viktóriánál.
Köszi a segítséget.
Szia Suz!
Hormonokat, cukor-inzulinterhelést csináltasd meg, azzal menj a mensmentisbe.
Dr. Tűű ott a profi, én is hozzá akartam menni, csak 3 hónapot kellett várni, aztán bejelentkeztem egy dokinőhöz Rencz Ritához, aki szintén jó, egy sima pcosnak, de már egy éve én csak a tanácstalanságot látom rajta.
Szóval csakis Tűű.
Lányok a Mensmentisbe endokrinológushoz vagy belgyógyászhoz iratkozzak be?
Mert a honlapjukból úgy veszem ki, hogy az IR-rel a belgyógyászuk foglalkozik, én a pco-t is ki akarom záratni.
Melyikhez mennyek?
Kedves Lányok!
Én csak most regisztráltam, mert a hajhullásomra kerestem megoldást, és közben rátaláltam erre az oldalra.
De eddig csak olvasgattam.
Nekem is hullott a hajam sokáig, és minden vizsgálatot végig csináltam, vagy legalábbis nagyon sokat. Közben még egy granulómás fogamtól is megszabadultam.
De nem az volt a probléma.
Nekem is azzal kezdődött, hogy elhagytam a fogamzásgátló szedést, ami a Diane35 volt. Amely gyógyszer jó a pattanásokra, és szép lesz tőle a haj, és nem leszel szőrös. A mellékhatása csak, hogy közben fogamzásgátló is.
Először én is erre gondoltam, hogy a gyógyszer miatt van. Amiért abbahagytam.
Közben már volt cukor és egyéb vizsgálatom is és semmi soha.
Sok mindent megváltoztattam az életemben, de a hajam egyre rosszabb lett.
De egy pár napja van reményem, és hiszem hogy ez jó megoldás lesz. Mert megláttam a neten a chuleevandevi-t és felkerestem, és amit kaptam az kitűnő. Már nem viszket a fejem, és nem zsírosodik. Nem tudom hallottatok e erről. Csak azért írok, mert érdemes felkeresni őket. Mert megéri. Szerintem. Én nagyon fellélegeztem.
Főleg, hogy megláttam a neten : lehet atka is a hajhagymákban, ami elszívja a táplálékot, és ezért hullik ki a haj. Ez a Demodex atka. Ezért rohantam a vizsgálatra.
De nekem szerencsére nincs.
Valószínű, hogy a Sodium Laureth Sulfate szárította és roncsolta évekig a hajam. Mert ez egy durva vegyület, ami mindenben benne van, és sajnos sok problémát okoz.
De ha nem is mentek el ilyen vizsgálatra, akkor is nézzétek meg mit tartalmaz a samponotok, és használjatok inkább bio sampont.
Remélem azért valakinek ez is segítség.
Üdv. Tobábbi szép napot
További ajánlott fórumok:
- Küzdelem a PCOS és a hajhullás ellen
- Mennyire hatásosak a Bánfi (Herbária) termékei hajhullásra? (hajszesz, sampon...)
- Tudtok valamilyen hajhullás elleni szert ami olcsóbb mint a Rev. vagy Forcap?
- Mi lehet hatásos a változókori hajhullásra, hajritkulásra ?
- Hatásos a Garnier Fructis hajhullás elleni sampon?
- Kerstase Specifique Aminexil GL M 42x6 ml hajhullás elleni ampullák hatásosak? Nagyon fontos!