Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Mi hatásos a hajhullás ellen? fórum

Mi hatásos a hajhullás ellen? (tudásbázis)

2011. jún. 20. 19:39
Nekem a REVALID kapszula nagyon bevált. Két kúrát csináltam. De az elsőnél is látható volt az eredmény. Mind a hajhullásomat megállította és új hajszálak is nőttek. Most már ezek 11 és 14 cm hosszúak!!! A hosszú copfból kikandikálva gyönyörűen néznek ki és kunkorodnak, de nem bánom, csak nőjjenek. :) Tavaly nyár végén, ősz elején kezdtem el az első kúrát (3 hónap), majd tartottam 2-3 hónap szünetet és újból bele kezdtem a másodikba.
8463. kori54 (válaszként erre: 8461. - 5faebefd67)
2011. jún. 20. 19:34

"2 hónapig használtam, de semmi változás.

A végére már semmi tartása nem volt a hajamnak, már a hajhab se használt. Nem vettem észre hogy több hajam lenne, sőt inkább kevesebb, de lehet e nélkül is kevesebb hajam lenne, tehát ezzel nem azt akartam írni, hogy ettől lett kevesebb hajam, hanem azt hogy nem állította meg a ritkulási folyamatot, és több hajam sem lett, és ahhoz túl drága volt hogy tovább kísérletezgessek vele.

Pakolás: csak háromszor használtam mert nekem nagyon szárította a fejbőrömet, pedig elvileg hidratáló lenne.

nikike "

8462. Gigi90 (válaszként erre: 8461. - 5faebefd67)
2011. jún. 20. 19:03

nekem is vlszínű az.. legalábbis azt mondták sokan akik rápislogtak a hajamra :(

nagyon sok macera a hormonvizsgálat? beutaló, várni hónapokig míg sorra kerülj egy endokrinológusnál .. ??

8461. 5faebefd67 (válaszként erre: 8459. - 13fdb5d526)
2011. jún. 20. 15:27

Pedig volt itt egy csaj, de már nem emlékszem a nicknevére, neki is kiszárította pár hónap után a haját.

Neked mi volt a gond a hajaddal?

Többségünknél sajnos hormonprobléma, teszto érzékenység az ok.

8460. 13fdb5d526 (válaszként erre: 8458. - Wasp)
2011. jún. 20. 15:22
Kb 3500 a sampon és 14 000 a tonik 2 hónapra volt elegendő.
2011. jún. 20. 15:17
Nem tudom elképzelni, hogy tönkre tette volna valakinek a haját, mert teljesen bio készítményről van szó. Az első időkben egy kicsit szárította a fejbőrömet, a sampon meg nem hajmosásra való, hanem hajpakolásra. Én azt mondtam, hogy azok között, ami eredményt hozott nekem, és hajnövesztőként lett hirdetve ez a thai volt az egyetlen hajnövesztő! és ráadásul natúr, vegyszermentes. Egyébként neked is ajánlom Chippy, ha hajproblémád van.
8458. wasp (válaszként erre: 8456. - 13fdb5d526)
2011. jún. 20. 15:01

És a hajhullást is megszűnteti??

Milyen árban van?? (csak magát a tonikot találtam meg, árat nem)

2011. jún. 20. 14:49

Minoxidilt csak a neocapil, rogain tartalmaz.

Nincs minoxidil benne és teljesen bio a varga, ilzsu,dr. immun, ilcsi és legalább hazaiak. Kinek ez válik be, kinek az, kinek semmi.

Egy lánynak itt a fórumon pl pont ez a thai szer vágta tönkre a haját.

Hairloss, mi a franctól jött elő megint ez a fejbőr nyavalya ? Mikor mész vissza RR-hez? Nálam is változatlan a helyzet

2011. jún. 20. 14:21

Sziasztok

Az egyetlen bio szer, ami egyben hajnövesztő az a thai chuleevandevi, nem tartalmaz minoxidilt, mint a legtöbb hajnövesztő. Nkem már hónapok óta visszanőtt tőle a hajam. A mediline-ban lehet kapni.

és bioboltok is árulják.

8455. 5e48d37001 (válaszként erre: 8440. - 2bff4ac478)
2011. jún. 20. 12:45

Ha abbahagytad mindenképpen írj,hogy alakulnak a hajszálaid.

Ha semmi változás,akkor én is leállok a méreggel:-)

8454. kori54 (válaszként erre: 8453. - Gigi90)
2011. jún. 20. 11:05
Húúúú, akkor bocsi, lehet, hohy a neocapillal kevertem :(( az a minoxidiles.
8453. Gigi90
2011. jún. 20. 09:42

am ...nem is tudtam, hogy a belcap-ben Minoxidil van .. (mondjuk azt sem tudtam mi az a minoxidil)

na szal, neten regaine meg neocapil gyógyszereket említettek ezzel kapcs... vki vélemény? :p :p

8452. Gigi90
2011. jún. 20. 09:32

de beletúrok a hajamba, es akkor is csomó kihullik... meg az egyik tanáromnak is feltűnt, h mennyire kevés a hajam, meg szerinte hormonális dolog lehet... sőt még a gyerek háziorvosom is mondta, hogy régebben sokkal több hajam volt :-s

tudom, mindenki szerint a napi <100 még normális, de aki ismer régebb óta, annak feltűnik h mégsincs annyi hajam... vhogy nem nő vissza :(

ice kuszi:

te is a belcap termékeket használod? már elhasználtam egy sampont meg purifying-ot + hajhullás elleni lotiont, de én nem érzem hogy több hajam lenne... sőt..úgy érzem a mostani hajszálak könnyebben hullanak ki :-s

most azon gondolkodom, h vegyek még1 sampont és hátha mostmár tényleg javulni fog a helyzet vagy próbáljam ki a dr immunt :-s

8451. ice kuszi (válaszként erre: 8448. - Gigi90)
2011. jún. 19. 14:29

Húú, de irigyellek... Nekem szesz bemasszírozásakor kb. 100-120 szál (pedig óvatos vagyok), hajmosáskor 400 körül.

Szerintem a Te hullásod még teljesen normális, ha nő is helyette, akkor nem fog ritkulni a hajad.

A bőrgyógyászok által felírt fogamzásgátló tulajdonképpen egy antiandrogén gyógyszer, ami a női szervezetben egészséges állapotban jelen lévő férfihormonok hatását gátolja. Ugyanis akár elismeritek akár nem, legtöbbünknél a tesztoszteron túlérzékenység okozza a problémát.

Nekem pl. teljesen rendben vannak a hormonjaim, a hajam mégis folyamatosan ömlik kifelé.:-(

8450. kori54 (válaszként erre: 8448. - Gigi90)
2011. jún. 19. 09:55
Szia, Szerintem nálad ez teljesen normális szokásos hullás lehet. Nagyon örülnék, ha nekem ennyi jönne csak ki. napi 100 szál max még normális, mondjuk az már kicsit sok. hajmosáskor kb 250 is kijön nálam. Az, hogy új hajak is nőlnek a legfontosabb, majd megerősödnek, azért hívják babahajnak, mert még puhák és vékonyak ilyenkor. A kezelés is valószínűleg azért nem hat, mert nincs mire. Egyébként a belcap úgy tudom, hogy gyengébb minoxidil tartalmú. Más is írta, hogy nem nagyon hatott. De még mindig jobb, mintha a férfiaknak való erőset használtad volna, mert azt meg nem lehetne abbahagyni - kihullana amit az tartott meg. Lehet, hogy a nőgyógyász is írhat ki hormonvizsgálatot.
8449. Gigi90
2011. jún. 19. 08:36
miért írnak fel annyi fogamzásgátlók a bőrgyógyászok? :( ez normális dolog?
8448. Gigi90 (válaszként erre: 8444. - Kori54)
2011. jún. 19. 08:34

hi, de neked nem kezdett el újra hullani, mikor abbahagytad? én most belcap termékeket használok, és nemtom hogy normális-e , de mikor bemasszírozom a szeszt a hajamba, akkor is ilyen 20 szál hullik ki, hajmosáskor meg 40-60... :-s és minden reggel szedegetem le a párnámról a hajszálakat :(

a hajgyógyász azt mondta, hogy normális mert a masszírozásnál méregtelenítek, és csak azok a hajszálak hullanak ki, amik amúgy is kihullottak vna ...

na jó... de már pár hója használom a cuccokat, és még mindig ugyanannyi hullik ki... bár igaz, nő ki babahaj, csak sztem nem elég erős... :( vagy mennyi ideig kell használni hogy tényleg jobb legyen ? :(

házidokinál voltam anno, és mondtam h teljes vérkép mellé írjon még fel vmi hormonvizsgálatot, de nem írt fel... + azt hallottam h most hónapokat kell várni hogy sorra kerülj endokrinológusnál :(

8447. ice kuszi (válaszként erre: 8441. - 2bff4ac478)
2011. jún. 19. 07:33

Hát képzeljétek el, SEMMI bajom nincs a Cypromixtől. Mikor 19 évesen elkezdtem a Diane-t, napokig rosszul voltam és hánytam tőle. Ezért is hagytam abba pár nap után.

A Dienille-től is hánytam kétszer az elején, pedig állítólag az nagyon alacsony hormontartalmú. A Cypromixtől meg még egy halvány émelygés sincs. Ez bizonyítja a legjobban, hogy nincs nagy különbség hormontartalomban a kettő között.

8446. ice kuszi (válaszként erre: 8440. - 2bff4ac478)
2011. jún. 19. 07:29
Igen, tudom. Szerintem két-három hónap a logikus. Mennyi ideig hullott a hajad?
8445. kori54 (válaszként erre: 8441. - 2bff4ac478)
2011. jún. 18. 19:16
Szia doki:) Remélem megtartod a hajad tabletta nélkül is! Mekkorára vágattad a hajad és milyen hosszú volt előtte? Ha erre jársz írd meg légyszi, köszi!
8444. kori54 (válaszként erre: 8443. - Gigi90)
2011. jún. 18. 19:11
Szia! Nyugi:) többen is vagyunk így. Tudom nem vigasz. Szedd a haircliniket, az egyetlen amiről biztosan tudom, hogy csökkentette a hullást, de abbahagytam egy idő után. A drimmun is lehet, hogy jó, csak nem voltam kitartó, elkezdtem az ilzsut külsőleg az szerintem jobb. Fogigátlót nem próbáltam, tesztoszintet talán endokrinológus kérhet. Nekem most kis 2 cm-es hajszálak is esnek ki, ami szintén elkeserítő.
8443. Gigi90
2011. jún. 18. 18:04

légyszi légyszi vki írjon vmit, nagyon pánikban vagyok hogy még mindig nem sikerült semmit tennem a hajamért :((

meg még1 dolog: ... hol lehet kivizsgáltatni a tesztoszteron-szintet? :(

kösziii :(

8442. Gigi90
2011. jún. 18. 17:56

sziasztok... rég nem jártam erre fele ... de még mindig nem sikerült helyreállítani a hajhullásomat ... szóval... most épp ki mit használ meg mennyire jó?

BelCap és dr Immunt vki próbálta? + ha igen, akkor kérhetnék vélemény?

8441. 2bff4ac478 (válaszként erre: 8435. - Ice kuszi)
2011. jún. 18. 17:48
Az első pár hétben én is produkáltam tüneteket,megbögyösödtem,és fájt a fejem,meg hisztis voltam.Elmúlik,nyugi.
8440. 2bff4ac478 (válaszként erre: 8435. - Ice kuszi)
2011. jún. 18. 17:47
Azért hat később a hajra,mert a haj telogén fázisa elég hosszú,és amik már amúgy is abba voltak azok mindenképpen kihullanak.Nekem már nem tudom hogy a gyógyszer használt vagy sem,mert én már akkor nem hullottam intenzíven amikor kezdtem,és már voltak hajkezdeményeim.Ezért is él bennem a gyanú,hogy nem a gyógyszer a gyógyító.
8439. Habospite (válaszként erre: 8434. - Rosszcsontka81)
2011. jún. 18. 13:34
Utánna néztem, van annak nőknek való változata is, de elég drága. Elvileg reggel este kell kenni, és 3 órát rajta hagyni. Nem tudom kinek van rá ideje, az napi 6 óra:D És a kellő hatás elérése érdekében 90 napig kell használni. Itt van róla leírás: [link]
8438. mosolyka1111 (válaszként erre: 8437. - Zsuko84)
2011. jún. 18. 10:25

Most pár napja úgy van, nem lófarkazunk már. Ha megy valahova, akkor hajráf, ha itthon van, akkor pamut textil hajpántot tesz fel, ha kajál, ha csak úgy "van", akkor pedig szabadon hagyja a haját.

Köszönöm a tanácsot Neked is:)

8437. zsuko84 (válaszként erre: 8421. - Mosolyka1111)
2011. jún. 17. 23:00
Legalább otthon nem tudna a lányod hajpánt és hajgumi nélkül lenni? Kéne a hajhagymáknak a "szabadság".
8436. ice kuszi (válaszként erre: 8426. - Hairloss:()
2011. jún. 17. 22:35
Sajnálom. Lehet, hogy Neked is a meleg tett be. Ilyenkor nekem is sokkal jobban viszket a fejbőröm.
8435. ice kuszi (válaszként erre: 8427. - 2bff4ac478)
2011. jún. 17. 22:31

És Neked mennyi idő után hatott? Tudom, hogy írtad már, de elfelejtettem, bocs...

Én azért tartom soknak a fél évet, mert a Dienille-nek a hatását a bőrömön már egy hét után éreztem. És ez nem képzelődés, azelőtt 4-5 naponta mostam a hajam, úgy, hogy akkor már iszonyú zsíros volt, most meg hetente egyszer, de épphogy a töve zsíros. Szóval ha a tesztoszteronom egy hét után lecsökkent, akkor 3 hónap alatt már a hajamra is hatnia kellett volna. Vagy legalábbis nem szabadna kétszer annyinak hullani, mint amikor elkezdtem.

Ma kezdtem a Cypromixet. Kicsit félek a mellékhatásoktól, holnapra nem is terveztem semmit, tuti rosszul leszek egész nap!:-(

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook