Mi az igazán jó párkapcsolat titka? A férfiak mit értékelnek a nőben? (beszélgetés)
Attól még férfi. ugyanúgy, ahogy hiába nem tezsik sok pasinak amilyen vagyok attól még nő maradok.
Miért kell mindenkinek egy sablonba beleillenie?
Számomra nem... mondjuk, ez a neveltetésemből adódik, hogy a férfi mitől is lesz igazi. Nem csak egyszerűen hímnemű, és most nem Csernus dumát akarok nyomni:)mégis az sül ki belőle, mert valahol azzal tudok azonosulni.
Az Anyuci pici fia típus, aki bizonytalan, határozatlan, önállótlan, számomra nem az "igazi férfi" kategória.
Ez a 2. kérdésre a válasz? Köszi...:)
Még valaki?
Elírtam, elnézést :)
Természetesen így szerettem volna írni:
"az igazi férfi Nekem NEM ugyanaz mint más nőknek"
így a helyes :)
Mindezek mellett, hogy a férfi legyen igazi férfi, a nő pedig mellette tudjon nő lenni, ezek a szerepek ne cserélődjenek fel; illetve hogy mindketten találjanak valami olyat az életükben, ha hobbi, akkor azt, ha munka akkor az még jobb, ami igazán leköti őket és amit szívvel - lélekkel csinálnak.
Meg a kapcsolat mellett a barátokat ne kezdjék el hanyagolni.
És mindezek mellett egy kis önzőségre is szükség van egy jó kapcsolatba.
Ahhoz, hogy Én igazán szeretni tudja, ahhoz Nekem is boldognak kell lennem és ha ehhez az kell, hogy anyu lelépjen a fodrászhoz, vagy tornázni akkor elmegyek és kész. Apa meg marad a picivel.
Nem hiszem, hogy a teljes önfeláldozásnak van helye egy kapcsolatban. Vagyis lehetni lehet, de nem vezet jóra.
Mit ne mondjak akkor a férfiak jó kiszámíthatatlanok.
Egyik azért dobja a nőt mert nem volt meg neki...
Másik pedig azért mert megvolt...
Most akkor??
Ez annyira a nyuszika és a farkas esete...
Ez két kérdés. Az elsőre:
Kommunikáció és a jó szex. Mindig nyitottnak kell lenni egymás felé, dolgozni kell azon, hogy mindent meg tudjunk egymással beszélni, és mindkét fél becsülje a másikat.
A másodikra: kérdezzük meg a férfiakat! :-)
Pl eddig akiket megismertem, és most akivel vagyok, össze se lehetne őket hasonlítani!
Korábbi mindig csak magával foglalkozott...
mostani nézi a másik lelkét, és nem kizárólagosan az ő érdekei a legfontosabbak.
Azok a meglepetések meg amiket kaptam már eddig tőle... a régiek közül egy nem volt erre képes.
Szerintem a legfontosabb hogy nézni kell a másikat, és nem csak úgy venni hogy van és kész.
Sajnos sokan csak így tekintenek egy családban a másikra.
További ajánlott fórumok:
- Tanácstalan vagyok a párkapcsolatomban - önző férfiak?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- Normális a hatalmas korkülönbség párkapcsolatban?Mindig a jóval idősebb férfiak találnak meg, és már kezd zavarni, nem tudom, mit tegyek....
- Miért chatelnek a férfiak más nőkkel, amikor párkapcsolatban vannak?
- 40 éves házasságban élő vagy elvált férfiak írjatok, mi a véleményetek, mi a titka a jó párkapcsolatnak, milyen egy jó feleség!
- Férfiak fura viselkedése... párkapcsolat dilemma