Mi az, amivel a párod kiveri a biztosítékot nálad? Bővebben lent... (beszélgetés)
Szerintem a férfiak legalább ugyanennyi "tipusproblémát" tudnának felsorolni a nőkkel kapcsolatban.
:)
Nahát, még nem tudtam végigolvasni, csak bele-bele olvastam.
Szörnyű! Minden pasi egyforma? Én azt hittem, csak az enyém trehány, és még ráadásul b...ó is.
Nagyon jó a fórum :D
Nekem az csapja ki,amikor a szoba közepére szarik,és teletűzdeli fogpiszkálóval az egészet,és közli,hogy mától a sündisznó velünk lakik!!!
Húúh,igazi álompasi:((
Nem lehet könnyű vele.
Igen,azután már Ő is beismerte,hogy igazam van.Nem lehet elmenekülni a gondok problémák elől,mert csak gyűlnek,aztán idő kérdése mikor robban az ember.Sok házasság megy emiatt tönkre,mert nem tudnak a felelek megfelelően kommunikálni egymással.Náluk otthon tényleg az volt a divat,ha valakinek valami nem tetszett,akkor látványosan hisztizett duzzogott.Vagyis főleg az anyja ilyen.De az ember szemébe meg nem mondaná mi a baja.Én meg ettől frászt tudok kapni.Nagyon elegem volt ebből a fajta viselkedésből,és teljesen komolyan gondoltam,hogy elválok tőle.Bármennyire is szeretem,én nem tudok így élni.
De szerencsére megértette,magam is csodálkoztam rajta.Olyan hatása volt,hogy azóta is magától mondja el a problémáit,hogy mi nem tetszik neki,pedig ennek már 8 éve.És mindig találunk megoldást úgy,hogy mindenkinek jó legyen.
Nagyon nehéz egy olyan embert szóra bírni, akinek semmiféle mintája nem volt arról, hogy hogyan kell az érzelmeit kifejezni, konfliktusokat kezelni.
Öröm, hogy meg tudtátok oldani, mégha már drasztikus eszközökhöz is kellett nyúlni.
Tényleg hatásos volt akkor:)
Jó néha már az én párom is hajlandó megbeszélni dolgokat, de még mindig elmenekül, de szó szerint. Fogja magát és itt hagy, na nem végleg, de eltűnik félórára, órára. Én meg itt dühöngök magamba:)
Neki mindig minden körülmények között igaza van. Nagyon bunkó tud lenni másokkal, egyből kritizál, lealáz, veszekszik, de egy piilanatra sem hajlandó elgondolkodni azon, hogy ez most esetleg nem úgy van, mint ő gondolja. Sokszor megbánt, és ha kiderül, hogy ő volt a hülye, akkor sem kér bocsánatot. Nekem meg ettől mindig eltörik egy kis darab bennem :(
Mellette persze zokni gumók, ruha a nappaliban a földön... stb
Kb 3 éve lehettünk házasok,amikor nagyon összegyűltek a problémáink,és nem volt hajlandó beszélni róluk.De úgy igazából tele volt nem létező t.köm,és baromira untam,hogy nem tudom vele megbeszélni,mert menekül a problémák elől.Állandóan faggatni kellett,ha olyan dolgokat hoztam fel amik kellemetlenül érintették akkor homokba dugta a fejét,menekült.Szóval úgy akarta megoldani,hogy nem vesz tudomást a bajokról.Én meg szépen összepakoltam a cuccainkat és el akartam költözni,el akartam válni tőle.Akkor nagyon megijedt,és hajlandó volt mindent átbeszélni tisztázni.Teljes döbbenet volt számomra,hogy térden állva sírva könyörgött,hogy adjak neki lehetőséget a beszélgetésre, a dolgaink tisztázására.Így sikerült is mindent megbeszélni,én meg úgy még melegében megígértettem vele,hogy ez így is marad.Ha nem,akkor nem kínlódok,otthagyom.Olyan házasság nincsen ahol nincsenek konfliktusok problémák.Ha Ő nem hajlandó megoldani őket,akkor pá.Én nem vagyok hajlandó a szemetet a szőnyeg alá söpörni,mert ott is szemét marad."Takarítani" szeretek.Nálunk nagyon hatott,mert azóta soha nem volt olyan,hogy összeveszünk,és több hónapos vagy éves sérelem kerül terítékre a vita hevében,mert,hogy ekkor meg akkor Te,hogy viselkedtél,mit tettél...stb.Mindent megbeszélünk még akkor amikor aktuális.És ez nagyon jó,mert sosincs tüske bennünk,mindig tiszta víz van a pohárban.Úgy tűnik megértette:D
Egyébként ezt otthonról hozta,a családjában senki nem őszinte a másikkal,teljesen mű életet élnek.
Régen a feleségem azért nyaggatott, mert a szennyestartóba "csak úgy beledobom" a ruhákat. Meguntam hallgatni és szépen összehajtogattam mindent és úgy tettem be. Kb. 1 hónap múlva szinte sírva könyörgött, hogy dobjam be gyűrötten, összefogva. Szótfogadtam. Azóta ez nem téma nálunk .....
Szerintem ezeken a dolgokon nem kell elakadni. A problémák nem itt kezdődnek!!!
néha túlzottan belemegy bizonyos kérdések részleteibe, amik szerintem tök lényegtelenek, ezen nnéha kiakadok.
:)
További ajánlott fórumok:
- Állásajánlatok... és ami kiverte nálam a biztosítékot...!
- Hétfőn kell kiverni a biztosítékot?
- A mosogép veri le (üti ki) a biztosítékot. Hol a baj?
- Kretív segítséget szeretnék kérni: hogyan lehetne eltakarni ízlésesen a fotón látható kábelt és biztosítéskot?
- Mi az árverési biztosíték?
- Milyen biztosíték kell egy régi 380 Voltos, 71 Amperes, 17 kW-os motorhoz?