Mi az, amivel a párod kiveri a biztosítékot nálad? Bővebben lent... (beszélgetés)
Nálunk sajnos 30 év után is nála van a távirányító,halálom ha össze vissza kapcsolgatja, nézek egy filmet, és a felénél képes úgy elkapcsolni, hogy kapkodom a fejem, hogy most mi van??? Nem is szól!:)
Amúgy a menyem engem is fog szidni, mert a fiamnak amit kiskorába tanítottam, na azt most semmit nem csinál úgy!!!!:)
Ha a férfiakat kérdeznénk ugyanerről, akkor körülbelül hasonló arányban sorolnák ugyanazokat a női magatartásformákat, amelyek idegesítik őket, mint itt a nők. Ezen kár idegeskedni, veszekedni meg főleg - kinek jó az? A férfiak többségének úgy normális, hogy szanaszét a ruha, főz, de rendet nem rak stb. A nőknek meg általában épp az emlegetett rossz szokások ellenkezője a normális. (Bár relatív, mi a normális?) El kell fogadni, hogy ilyenek, természetesen ésszerű határokon belül, nem megalázkodva és mindent megengedve nekik.
Az én páromnak is vannak ilyen kis bogarai, de elpakolok utána, és nem dőlt össze a világ. Főleg, hogy néha ezt ő is megteszi utánam. :)
Ahogy olvaslak benneteket, úgy tűnik, a férfiak agya tényleg másképpen jár...
Tiszavirág életű házasságomban is ugyanilyen gondok voltak, mint amit ti leírtatok. Aztán úgy gondoltam, hogy a kicsi fiamnak majd én példát mutatok, majd én az enyém nem ilyen lesz, ő rendre lesz nevelve, mert amit otthon lát... Nagyot tévedtem! Eszmélése első percétől fogva se ruha rendbe rakása, se mosás, se teregetés, se vasalás, mosogatás, sütés-főzés.... szóval semmi az égvilágon! Így telt el 24,5 év.
Most, hogy immár 5. éve kétszer jön haza egy-két hét szabadságra, ki bánja az otthagyott csetrest az asztalon és az összegyűrt törölközőt a fürdőszobában... Most lesz a 29. születésnapja...
Két és fél évvel ezelőtt rátaláltam a jövendőbelimre... Nem élünk együtt; a vagyont érő kottái, hangszerei példás rendben, szinte bármelyik nagyzenekari darab trombita szólamát fejből azonnal intonálja, de nem biztos, hogy tudja, hol is van az öngyújtó...
Akkor ezt is meg kell vele beszélni,hogy nem megoldás a strucc politika,és a hiszti:D
Az enyém is ilyen volt,de kineveltem belőle.
Ma már belátja,hogy tényleg nem a legmegfelelőbb módja volt ez a konfliktus kezelésnek.
Amúgy nálunk is vezet a rendetlenség,ruhák szanaszét hagyása,és a majd,ráér még,az tényleg=soha,vagy az utolsó pillanatbannal:-))
Nos azt ne szeretem...sőt kifejezetten utálom mikor mondom neki ha később jössz szólj hogy ne idegeskedjek!És persze nem szól és még csak föl sem veszi a telefont!
És az sem mikor beszélek hozzá és nem figyel ezért kb 50x kell elmondanom valamit!
Vagy a másik ami ki csapja a biztosítékot hogy szét hagyja a ruháit!
meg azt hogy ő tudja mit gondolok!Hogy honnan nem tudom...biztos gondolat olvasó!
A látnoki "képességével".
Mindig elmondja nekem, hogy én mit gondolok.
Persze, 17 éve vagyunk együtt, ismerheti már az észjárásomat, de ha közlöm vele, hogy még véletlen sem ezt gondoltam, akkor értetlenül néz rám, hogy miért vélekedek én másként.
Ja,a legrosszabb,hogy mindent elfelejt!Ha nem ír fel valamit a pda-ba annak akkor annyyi :S
Ha belekezdek egy olyan mondatba,hogy majd ezt meg ezt intézd már el,vagy majd emlékeztess hogy...akkor az a reakció,hogy küldd el e-mail-ben :)
Nem bírom elviselni, akikor a gatyáját, zokniját "összebogyózva" dobja a szennyeskosárba!:P Izgi dolog mosás előtt azzal szórakozni, hogy kibogozzam!:P
Ja, és utálom amikor kinyomja a telefont amikor hívom - "Mindjárt úgyis hazaérek" címszó alatt!:P
Ja meg még van a szindróma mikor mondom neki hogy hoznál nekem egy papírzsepi? és akkor persze mindjárt, eltelik20 perc : Istvánka hol a papírzsepi???? Ja azt elfelejtettem!!!!!
Vagy rendszerint : Ő majd elmegy a boltba, mit hozzon? Elmondom neki és még kérdezem írjam fel? neeeem nem kell, aztán hív 5perc múlva na mi is kell a boltból????? :D xD
Hű,hát van egy pár :D
A főzés alatti konyhafelrobbantás(de komolyan,nemcsak otthagyja a mosatlant,hanem mintha 10 gyerek főzőcskézett volna ).
Ha megkérdezem tetszik-e neki valami mindenre azt mondja unott képpel,hogy nem rossz..na ez nagyon idegesít.
A szennyesbe mindent pici galacsinná gombócolva tesz bele,a zoknit kifordítva,fordítsam vissza én :S
Mindeg elszámolja magát,ha megkérdezem mikor lesz kész valamivel azt mindig meg kell legalább 3x annyi idővel szorozni :)
Nagyon sok ilyen apróság van szerintem mindenhol,ahol több éve együtt él egy pár :)
További ajánlott fórumok:
- Állásajánlatok... és ami kiverte nálam a biztosítékot...!
- Hétfőn kell kiverni a biztosítékot?
- A mosogép veri le (üti ki) a biztosítékot. Hol a baj?
- Kretív segítséget szeretnék kérni: hogyan lehetne eltakarni ízlésesen a fotón látható kábelt és biztosítéskot?
- Mi az árverési biztosíték?
- Milyen biztosíték kell egy régi 380 Voltos, 71 Amperes, 17 kW-os motorhoz?