Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek! (tudásbázis)
Sziasztok!
Lassan eljön az ideje, hogy meglátogassuk a doktorbácsit, ugyanis tegnap pozitivat teszteltünk!!! :) :) :)
Eddig nem a Pankához jártam, de nála szeretnék szülni! (Eddig dr. Szörényi Andrásnál voltam a legtöbbször, de róla nagyon sok rosszat hallottam...úgyhogy ő kilőve)
Szóval az lenne a kérdésem, hogy ha még nem voltam nála, akkor csak simán időpontot kérek hozzá?
És ha már ott vagyok, akkor mi várható?
Nem szeretnék orvost fogadni, inkább szülésznőt...(bár sajnos tegnap mesélte egyik mindenórás barátnőm, hogy ezt pont beszigoritották, de csak itt az Édesanyák útján.), de terhesgondozásra hozzá szeretnék járni.
Előre is köszi a válaszokat!
Ezt jó volt hallani(mármint olvasni)! :)
Erre voltam kíváncsi, mit reagált!
Akkor azért megnyugodhatsz!
Biztos majd még, ahogy közeledik az időpont, meg fogjátok újra beszélni! De, ha nem lesz pl. külföldön - ha meg menne, akkor arról már tudna -, tuti be fog menni!
Ment ő már be szülést levezetni táppénz alatt is! És szabija alatt is!!!
Mert sajna, hallottam már más dokiról azt mondta, hogy őrá karácsonkor ne számítsanak!....
Sweets, és tényleg, hogyan lesz ez az ünnepek körül? Mármint, ugye dec. 29-ére vagy kiírva.
Mit mond erre a doki előre láthatóan?
Ez meg tiszta jó, hogy mindenki ad neki egy üveg italt. :D :D
Kíváncsi lennék, vajon mit csinál velük;).
Mert ha belegondoltok, ez a jóember egész évben szinte nem nagyon ihat, állandóan arra készülve, hátha menni kell szüléshez!
A Klinikán érdeklődj, hogy mikor van a következő!
Általában 4-kor van a gyülekező! És szépen csoportosan, beöltözve, kb. 15 perc alatt megmutatnak mindent, és előtte elmesélik, mi hogy zajlik, ja meg lehet egy csomót kérdezni, ha van még valami.
Ez vicces volt, hogyan sikerült felkérni :D :D!
De szerintem is úgy van, hogy ha már valaki hozzá jár magánba, akkor sejti, hogy az a kismama nála is szeretne szülni!
Szerintem a doki meg fogja mondani, hogy melyik szülésznővel szeret ő együtt dolgozni, majd legközelebb megkérdezitek tőle!
Na meg kitaláljátok, hogy szeretnétek-e szülésznőt!
Mi nem fogadtunk szülésznőt. Én úgy voltam vele, 1-gyel kevesebb dolgot kell kifizetni;).
De még jó, hogy inkább a dokival volt lebeszélve minden, mert császár lett.
Nagyon szimpi volt az ügyeletes szülésznő!
És semennyivel nem volt bent többet, mint amennyit arra járt a doki!
Panka meg mindig elmondott mindent!
Szerintem sem mond összeget Sweets, kár is rákérdezni! ;) Adtok, amennyit gondoltok!
Biztos, hogy nem sértődik meg rajta :). Na meg honnan tudná meg?
A kiskönyvbe nem írnak ilyenkor, telefonon meg nem csörögnek rá, hogy most ezt a kismamát, meg miért küldte?
nekem pl. nem :)
szülésfelkészítőn úgy mondták, hogy általában a 36. heti uh-t annak az orvosa csináltatja, aki megyeis volt,
de azóta lehet változott a protokoll;)
meg annak pl. tuti van még uh-ja, akit NST miatt küldenek, ha ott nem jó valami
Hú, szerintem meg inkább body, mert az mindig kell egy picibabára, az olyan, mint nekünk a trikó télen.
De majd eldöntöd mandulácska ;).
A sima naplók: Első babánk várása.
Ha beléptél, ott már látod a képeket.
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Dr. Dinya Tibor nőgyógyász telefonszámát tudja valaki? Szolnokon rendel
- Ki ismeri Dr. Kazár Tibor szülész nőgyógyász?
- Dr Novák Tibor nőgyógyász Szeged. A teljes kivizsgálásba milyen vizsgálatok tartoznak bele, és most mennyi a tarifa?
- Debrecenben milyen nőgyógyász Csiky-Mészáros Tibor?