Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek! (tudásbázis)
Kedves Sweets83!
Dr. Panka elérhetőségei magánrenelésben:
72/247-277. Rendel: Kedd és csüt.: 15:30-18:30 ig. Cím: Toldi u. 7.
Én is azon gondolkozok, hogy hozzá fogok járni, de engem is érdekelne ,hgoy milyen tarifával dolgozik, hogy fel tudjak készülni és kalkulálni. Aki tudja, írja meg, előre is köszönjük.
Sziasztok!!
Nem vagyok pécsi, de ismerem a helyet, az édesanyák útját is, a KLINIKÁT és a dolgozóit. Mind-mind nagyszerű, lelkiismeretes, szakemberek.
Egyikőtök vívódik a Panka meg a Vizer között. Vizer Miklósnál egyetlen egy van, aki jobb, az pedig az Arany Antal.
Remélem tudtam segíteni.
Áh...inkább köszi, hogy leírtad...próbálok folyamatosan tájékozódni, de valamiért én naiv fejjel azt gondoltam, hogy azért egy kicsit többet foglalkoznak az emberrel, de hát ez is ugyanolyan futószalag, mint a nátha...hehee:))))
Megpróbálok a Pankához elmenni magánba, épp azon vagyok, hogy kinyomozzam, hogy milyen számon lehet bejelentkezni..
Ha esetleg te hallod valahol, vagy bármilyen infot tudsz a díjakról, akkor majd írj, jó? Pénteken leszek 10 hetes, úgyhogy elvileg jövő héten, vagy utána héten szeretnék elmenni hozzá...
Köszi a választ!
Korábban olvastam, hogy te utca szerint a Banóhoz tartoznál....akkor hogy-hogy mehetsz a Pankához sztk alapon?
A Vizerrel nekem is hasonló problémáim vannak...igazándiból ha nem muszáj nem fizetnék 100e Ft-ot terhesgondozásra+100eFt szülésre...és ráadásul azt hallottam, hogy annyira sokan vannak nála, hogy hiába fizetsz ennyit, ha problémád van, akkor is legalább 1 hét múlvára kapsz időpontot...
én utca szerint a Schunk Erzsébethez tartoznék, de valahogy a női nőgyógyászoktól idegenkedem...
Viszont nagyon érdekelne, hogy hogy lehet bekerülni a Pankához sztk alapon, ha nem hozzá tartozom...
Szia Sweets. Én a Pankához járok, de SZTK-ban tanácsadásra. Szerintem nagyon jó orvos. Minden alkalommal nagyon kedves, mindig kezetfog, mosolyog, felsegít a vizsgáló asztalról. A héten elmentem hozzá még egyszer, pedig előző héten volt tanácsadásom. Keményedett a hasam, és nagyon kedves volt, megvizsgált, és mondta, ne aggódjak, minden rendben, csak a szalagok nyúlnak, ahogy a méh nő. Úgyhogy én maximálisan meg vagyok elégedve vele.
A Vizer is kiváló. Én a Vizerhez mentem volna, ha van rá pénzem, de úgy tudom, hogy egy magánrendelés 10.000 Ft nála, a szülés pedig olyan 100.000. A Panka árait nem ismerem, de fel szeretném majd fogadni. Olyan 50-60.000-nél nem fogok tudni többet adni neki. A vizer nagyon jó ultrahangos, állítólag ő a legjobb.
A 12. heti UH-t nekem a Panka csinálta, mivel ő az egyetlen az SZTK-ból , akinek az ultrahangját elfogadják a klinikán. legalábbis én így tudom. A 18. hetit a klinikán csinálják. Viszont a 16. heti AFP vérvételt a Veress Endrében is csinálják már, nem kell a klinikára menni. Én hétfőn megyek majd oda.
Remélem, sikerül majd választanod, és miinden rendben lesz.
Szia!
Én 9 hetes vagyok, és eddig sztk alapon voltam a Banónál, de amint megállapítják az élő terhességet, már megszűnik a szabad orvos választás:)))
Így szabadon most épp két ember között őrlődök: Dr. Panka T. és a Vizer Miklós.
Írjátok le lécci, hogy a Pankának hol van magánrendelése, milyen számon lehet bejelentkezni, és milyen árak vannak (terhesgondozás/alkalom, UH, szülés kb.)
Nagyon sok jót hallottam róla:)
De ha valakinek van a Vizerről tapasztalata, azt is szívesen meghallgatom:)
Még egy kérdésem van, hogy akkor a 12. és a 16.heti UH-t a Klinikán kell csináltatni, vagy megcsinálhatja a doki is...hogy érdemes?
Várom válaszotokat:)
Egy első babás, még kicsit tanácstalan leendő anyuka:)
Szia!
Én is hozzá járok, magánrendelésre. Bármikor csinál UH-t +7000Ft-ért, nem tudom hogy az sztk hogy van (képek 1000Ft/db). Nagyon alapos, és a kötelező ellenőrzés mellett is mindent megmutat részletesen a babán. Mi már láttuk ahogy szopja az ujját, ásít, kacsint, hatalmas élmény volt. :)
4D-s vizsgálatot mindenképp ajánlom a Medisonba, én azt hiszem 19hetesen voltam, mert akkor még teljesen ráfért a baba a képre. Bejelentkezni ráérsz 1héttel előbb, mielőtt szeretnél menni. Pendrive-ot vigyél, mert 3 képet nyomtatnak, de így a többit is hazaviheted, nekünk sajnos nem szóltak előre. Klinikán velem bunkók voltak, többet nem is megyek az fix, nem erre a viselkedésre van szüksége egy kismamának. Nem biztos hogy pont Panka lesz ott, én 11 és 18 hetesen voltam az Édesanyák útján és mindkét alkalommal más volt a doki.
Boldog babavárást!
Szió
Beszállnék én is a beszbe ha nem baj.Én is hozzá járok nagyon normális és aranyos dr én nem magánba hanem simán az sztk-rendeléséreAzt szeretnéám kérdezni hogy most 13 hetes vagyok ésn nem birom ki a 18 hetes uh-ig ha megkérdezem tölle akkor csinál egy uh-t?És a 18 hetesre a klinikára kelll mennem de akkor már nem ö fog uh-ni?Köszike puszi
szia mandulácska!
híreket hoztam neked. bár már lehet, azóta te is kiderítetted ezt, hogy járhatsz-e a Pankához.
Ma itt volt a védőnőnk és mondta, hogy sajnos nem! mindenki védőnő szerinte van beosztva és a Pankához nagyon sokana járnak és nagyon sokan szeretnének átkerülni hozzá így szinte ez teljesen megoldhatatlan. volt hogy próbáltak már trükközni, de nem nagyon működött, szóval, ha teheted menj hozzá magánba, vagy pedig legyen egy nagyon jó ismerősöd, aki tud ebben segíteni.
egyébként hogy vagy? minden rendben van? üdv. flat
Szia flat!
Ma voltam dokinál. Most még csak megvizsgált. Nagyon kedves volt, rögtön gratulált, hogy összejött a baba. Mondta, hogy még csak a terhesség gyanúját lehet megállapítani. Hétfőn megyek UH-ra hozzá 13.00-ra. Úgyhogy már nagyon várom. Mondta, hogy a férjem is nyugodtan jöhet, úgyhogy nagyon jól esett, mert eleve én is és a párom is azt szerette volna, hogy jöhessen. Nagyon szimpatikus tényleg.
Szia flat!
Köszönöm szépen. Én is úgy gondolom, hogy hozzá fogok járni. Viszont nem tudom, hogy van, de barátnőm szerint csak a körzetileg illetékes nőgyógyászhoz mehetek terhesgondozásra. Ez tényleg így van? Mert én a Banóhoz tartoznék akkor. Az ismerősöd hozzá tartozott, vagy magánba ment hozzá? Én mindenképpen SZTK-ra szeretnék menni, és utána azért biztos felfogadom.
Az egyik barátnőm nála szült. Nem keveset fizettek neki, mert fogadott orvosa volt, és nem volt vele megelégedve.
A második babáját már nem nála szüli.
Én is Pécsen szültem. Volt fogadott orvosom. De igazából nem sokat jelentett.
Ha még egyszer szülnék nem fogadnék orvost. Felesleges pénzkidobás.
A normális rendelésen is nagyon figyelmesek és alaposak. A klinika pedig tele van jó orvosokkal.
Pankát egyébként nagyon sokan dícsérik.
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Dr. Dinya Tibor nőgyógyász telefonszámát tudja valaki? Szolnokon rendel
- Ki ismeri Dr. Kazár Tibor szülész nőgyógyász?
- Dr Novák Tibor nőgyógyász Szeged. A teljes kivizsgálásba milyen vizsgálatok tartoznak bele, és most mennyi a tarifa?
- Debrecenben milyen nőgyógyász Csiky-Mészáros Tibor?