Mi a véleményetek Dr. Panka Tibor nőgyógyászról? Pécsiek! (tudásbázis)
Köszi az infót ;)
tovább tudom majd adni barátnőmnek.
jól megállt itt az élet :)
és hogy vannak a kismamák?
lehet f.evelin már babázik?
Szerintem nem függ össze, hogy hány petefészek cisztás.
Nekem is előtte normális volt minden egyes vv-em, a vércukros is, az éhgyomri is, sőt én voltam már terhesség előtt is terhelten, az is normál volt.
És ezzel most nem riogatni akarlak, tényleg.
Csak ez nem függ össze.
Aztán mégis terhesség alatt rossz lett a vv-em. Panka még csodálkozott is, mert ugye semmilyen más egyéb tulajdonságom nem indokolná (fiatal vagyok, vékony meg ilyenek, aztán "csak" PCO-s).
És most sajnos szülés után még mindig nem volt jó a vv-em, lehet nem is lesz már jó...
Nem, akkor más védőnőnk van! ;)
Nekem Szabó Zsuzsa a védőnőm, ő is jár ki hozzánk babanézőbe :).
De a te védőnődet is ismerjük, mert ő meg a mi gyerekorvosunk mellett van.
És akkor amikor mész terhestanácsadásra, akkor egyszerre több védőnő van bent a Panka mellett? Vagy ez hogy van?
Vagy melyik nap van tanácsadás? több napon is egy héten?
itt még esetleg ki tudod bogarászni, melyik körzethez tartozol, aztán utána kikeresni, melyik körzetszám, melyik védőnőhöz tartozik
Hát elvileg az egyik petefészkem volt policisztás. A másik normális. Eddig a sima vércukrom mindig normál volt, vagy alacsony. Majd júl.30-n töltöm be a 24. hetet, akkor megyek majd terhelésesre. Remélem, azért nem lesz gond. Igyekszek kevés édességet enni. Inni is inkább ásványvizet iszok, ha teázom, akkor vagy édesítővel, vagy natúran minden nélkül.
Egyébként a Földiné Sárosi Ágneshez járok. Több védőnő tartozik a Pankához. Neked is a Földiné a védőnőd?
szerintem nincs ezzel gond, hogy az utóbbi 1,5-2 hónapban feljött rád 3-4 kg,
biztos elmúltak a rosszullétek a hányinger és most már tudsz jó ízűen enni,
most már ez így lesz, havi 1-1,5 kg hízás belefér,
nekem mindig mondta a védőnő (gyanítom egyhez tartozunk;).), ha egyenletesen hízol, és közben nincs magas vérnyomás, nincs semmi a vizeletben, akkor nincs vele gond
monddjuk én már az elején úgy gondoltam, hogy azért 10-12 kg-nál többet nem szeretnék hízni, próbáltam magam nagyon tartani hozzá!
és már írtam, nekem rossz lett a terheléses vv-em, onnantól nagyon oda kellett figyelnem, így szinte a 30. héttől nem is híztam,
te is PCO-s vagy, ugye?
azoknál előfordul, hogy rossz a terheléses vv.
nem szeretnélek megijeszteni, mert lehet nem lesz rossz, én sem számítottam rá, csak utána derült ki, a diabéteszes tanácsadáson, hogy a PCO-sok erre hajlamosak..
Én tegnap voltam védőnőnél...fogytam 2 kg-t...késsssz....
Milyen kismama tornát csinálsz?
Szia!
én a végén kértem képet, úgy is adtak! ;) és én láttam már ott egyszer valakit videokazettával a kezében bemenni és kijönni - nem tudom, miért volt nála. esetleg bepróbálkozhatsz vele, hátha felveszik. :)
amúgy biztos orvosfüggő, és az is, hogy mennyire érnek rá...
konkrétan minket elég hamar letudtak...:(
Hűű..úgy látom mindenki azért tudja tartani azt a 12-13kg növekedést...a környezetemben nem egy +20kg-os volt, és teljesen megrémültem...
Én most a 14.hétben járok, de eddig 1,5kg jött fel, az is tuti a mellemre...khm...:)Várom már, hogy gömbölyödjön a pocim, de kb. úgy nézek ki, mint aki növesztett hájat nyárra..vagy inkább megtartotta:))
Hála isten az édességet abszolút nem kívánom, a húst se..csak a gyümölcs, a gyümilevek, meg a saláták mennek, ennek mondjuk nagyon örülök:)))
Hát bizony, azért az első 1-2 hónapban kimozdulni sportolni nem lehet könnyű, de vannak biztos, akik ezt is megoldják. De igen csak fáradt az ember, nekem kedvem sem lett volna semminek nekiállni. Inkább elvoltunk itthon hármasban, megcsinálgattam a házimunkát stb. és babáztunk:).
Lassan rá kellene magam szánni itthoni aerobicra, valami DVD segítségével :S.
Amúgy egyébként császárosként egy darabig nem is nagyon lehet ilyesmiket csinálni.
Nem tudom, mennyit híztál így eddig, én a végéig 12 kg-ot, az első 9-10 kg nagyon gyorsan lemegy! (szerintem 2 héttel szülés után már sehol nem volt). Az a 2 maradt rajtam, amivel még nem küzdök, csak tervben van. :)
Diétázni meg addig nem akartam komolabban, amég szoptatok.
Biztos nagyon jó a kangoo!
További ajánlott fórumok:
- Sopronban terhesgondozás és nőgyógyászat
- Vélemények szombathelyi nőgyógyászokról
- Dr. Dinya Tibor nőgyógyász telefonszámát tudja valaki? Szolnokon rendel
- Ki ismeri Dr. Kazár Tibor szülész nőgyógyász?
- Dr Novák Tibor nőgyógyász Szeged. A teljes kivizsgálásba milyen vizsgálatok tartoznak bele, és most mennyi a tarifa?
- Debrecenben milyen nőgyógyász Csiky-Mészáros Tibor?